Stiri despre pianisti

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pianiştii noştri…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianiştii noştri…

  …cei de toate zilele; aduc în continuare bucurii însemnate; …oferite marelui public, adresate publicului de specialitate.

 • Pianiştii Filarmonicii bucureştene la Ateneul Român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianiştii Filarmonicii bucureştene la Ateneul Român

  Apariţii speciale, aparte, unele cu totul captivante, au putut fi urmărite în ultima vreme pe scena primei orchestre simfonice a ţării. Sunt artişti ce revin spre bucuria unui public care, trebuie să recunoaştem, în marea lui majoritate savurează cu sporit interes o evoluţie concertistică în compania orchestrei şi mult mai puţin genul, e drept pretenţios, solicitant în plan intelectual-artistic, al muzicii de cameră.

 • Municipiul Alexandria este considerat Raiul „pianiştilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Municipiul Alexandria este considerat Raiul „pianiştilor”

  Cei mai activi „pianişti” din ţară se găsesc în Alexandria. Potrivit unei informări a Poliţiei Române, sunt 8 oraşe în ţară care şi-au impus supremaţia în cazul licitaţiilor fictive de pe internet. Cel mai mic dintre ele, dar şi cel mai eficient, este municipiul Alexandria. Urmează în top Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea, Craiova, Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Constanţa.

 • Colegiul Naţional de Muzică “George Enescu” – 55 !
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colegiul Naţional de Muzică “George Enescu” – 55 !

  Prin tradiţie, în zilele sfârşitului de noiembrie, mai precis cu prilejul comemorării Sf. Cecilia, recunoscută patroană a muzicii, liceenii uneia dintre cele mai importante instituţii de învăţământ musical, de la noi, îmbracă straie de sărbătoare.

 • Andreea, Florin și Codruț, echipa de pianiști care nu se întoarce fără premii din concursuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea, Florin și Codruț, echipa de pianiști care nu se întoarce fără premii din concursuri

  Nu se despart de pian nici măcar atunci când dorm! Au ajuns să exerseze chiar și în vis, atât de mult s-au apropiat de acest instrument muzical. Florin Bârlog - 7 ani și Codruț Emil Dore - 8 ani au început lecțiile la pian în urmă cu 2 ani, iar acum se pot lăuda că au câștigat toate concursurile de gen la care au participat. Și nu au fost deloc puține!

 • Mult zgomot pentru nimic!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mult zgomot pentru nimic! "Hackerii" au fost eliberaţi

  8 “hackeri” din Alexandria şi Bucureşti au fost ridicaţi, in această dimineaţă, în urma unei noi operaţiuni declanşate de poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT. Potrivit poliţiştilor teleormăneni, suspecţii sunt acuzaţi că organizau licitaţii false pe internet.

 • RECOMPENSĂ Pianiştii, trimişi la relaxare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RECOMPENSĂ Pianiştii, trimişi la relaxare

  Au participat timp de o lună la o tabără de pian, iar ieri au fost răsplătiţi cu o excursie la Casa Memorială „George Enescu” de la Sinaia.

 • Recunoaştere: Cinci distincţii pentru pianiştii Târgoviştei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recunoaştere: Cinci distincţii pentru pianiştii Târgoviştei

  Florin Bârlog - 5 ani şi Codruţ Emil Dore - 7 ani s-au întors de la Festivalul Naţional „Prietenii Muzicii – Pro Piano”, organizat la Cluj, cu cele mai importante premii ale celei de-a patra ediţii, impresionând juriul cu partiturile interpretate.

Modifică Setările