Stiri despre pescuit sportiv

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ciocnirea civilizaţiilor VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocnirea civilizaţiilor VIDEO

  FALIE O radiografie microscopică a societăţii româneşti actuale, dar şi o analiză a şocurilor interculturale dintre Est şi Vest, realizează regizorul Adrian Sitaru în cel mai recent film al său, „Fixeur“, pe un scenariu excelent, pe care-l transpune într-o formă de zile mari.

 • VIDEO Pescarii sportivi au protestat împotriva braconajului de pe râul Olt: „Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură girează jaful“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Pescarii sportivi au protestat împotriva braconajului de pe râul Olt: „Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură girează jaful“

  Aproape 300 de pescari sportivi din Olt, Dolj, Vâlcea, Argeş şi chiar din Mureş s-au adunat miercuri după-amiază la Slatina, în faţa Prefecturii Olt, pentru a protesta împotriva pescuitului comercial pe râul Olt, pe care pescarii îl asociază cu braconajul, de perpetuarea unui adevărat jaf acuzând chiar Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură.

 • Filme româneşti, cu ziarul „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme româneşti, cu ziarul „Adevărul“

  De săptămâna viitoare, lunea, vor fi distribuite, împreună cu ziarul „Adevărul“, patru filme din colecţia Made in Romania: „Despre oameni şi melci“ de Tudor Giurgiu (25 ianuarie), „Pescuit sportiv“ de Adrian Sitaru (1 februarie), „Undeva la Palilula“ de Silviu Purcărete (8 februarie) şi „Ursul“ de Dan Chişu (15 februarie). Pachetul — ziar şi DVD— va costa 14, 99 lei.

 • Cei mai mari peşti prinşi vreodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai mari peşti prinşi vreodată

  Un pescar japonez a reuşit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce măsoară aproape doi metri, conform celor de la „Daily Mail”. Cu această ocazie, vă prezentăm o parte dintre cei mai mari peşti prinşi vreodată, la care aspiră toţi practicanţii pescuitului sportiv.

 • FOTO Agroturism în Balta Mică a Brăilei – paradisul verde care a supravieţuit îndiguirilor făcute de comunişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Agroturism în Balta Mică a Brăilei – paradisul verde care a supravieţuit îndiguirilor făcute de comunişti

  Insula Mare a Brăilei - 70.000 hectare de teren arabil prinse între diguri şi înconjurate de Dunăre, ca într-o eternă îmbrăţişare. Acum vreo 50 de ani, când digurile încă nu existau, zona era la cheremul fluviului, care-o inunda primăvara, alimentând zecile de bălţi şi prăvaluri cu apă, peşte şi aluviuni. „Adevărul“ vă prezintă în cadrul campaniei „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacantă“ un loc absolut încântător.

 • Concurs de pescuit sportiv pentru
brăilenii cu probleme de auz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs de pescuit sportiv pentru brăilenii cu probleme de auz

  Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Brăila (AJVPS) şi Asociaţia Naţională a Surzilor - filiala Brăila, vor organiza, sâmbătă, 28 iunie, pe canalul de aducţiune de la Termocentrală un concurs de pescuit recreativ sportiv la care şi-au anunţat deja participarea membri din toată ţara ai acestei Asociaţii.

 • Peşti mototoliţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peşti mototoliţi

  O formă de peşte de hârtie e o formă vie, alifie cu care m-aş freca să-mi crească părul pe tot corpul care, iarna să îngheţe şi să devin solzos, sticlos, osos şi de prisos pentru cine o să mă viziteze la muzeul de istorie naturală şi o să exclame că a văzut un peşte ca nicicare altul.

 • VIDEO Cum să pescuieşti fără undiţă? Îţi sar crapii direct în barcă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum să pescuieşti fără undiţă? Îţi sar crapii direct în barcă!

  Orice pescar, fie că este amator, fie că participă la competiţii sportive, îşi doreşte să prindă cât mai mult peşte. Există, desigur, şi norocoşi, însă ce putem spune despre acest adult şi copiii aflaţi alături de el, care, fără a avea undiţa cu ei, se vor întoarce cu barca plină?

 • Se deschide Cinemateca TIFF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide Cinemateca TIFF

  Filmele „Muntele roşu", în regia lui Nikola Ležaić, şi „Pescuit sportiv", în regia lui Adrian Sitaru, vor fi proiectate, mâine, la Cluj-Napoca, respectiv Sibiu, în redeschiderea Cinematecii TIFF

 • Gheorghe Antoniade – cel mai valoros pescar sportiv al Giurgiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Antoniade – cel mai valoros pescar sportiv al Giurgiului

  Este membru AJVPS de cinci decenii, iar în ultima perioadă este un „abonat” al semifinalelor la concursurile individuale. Din cauza faptului că în Giurgiu nu prea mai există pescari sportivi, acesta este nevoit să facă echipă cu pescari din alte judeţe.

 • VIDEO Maria Dinulescu:„La Gopo, e mai plăcut să prezinţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Maria Dinulescu:„La Gopo, e mai plăcut să prezinţi“

  Interpreta nominalizată la Premiile Gopo pentru rolul din „Pescuit sportiv“ a vorbit pentru „Adevărul“ despre oportunitatea ceremoniei şi despre momentul care o impresionează întotdeauna. Actriţa Maria Dinulescu critică lipsa de coeziune a breslei şi speră că de la ediţia din acest an a premiilor vor lipsi zâmbetele protocolare şi false.

 • Favoriţii criticilor la Premiile Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Favoriţii criticilor la Premiile Gopo

  Cu o abţinere şi patru voturi pentru, „Poliţist, adjectiv“ devine cel mai bun lungmetraj al anului. Cel mai bun actor este Adrian Titieni, în opinia criticilor de film. Cât despre interpretarea feminină, profesioniştii în ale filmului nu pot alege între Monica Bârlădeanu şi Hilda Peter.

 • Concurs pentru pescarii bistriţeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs pentru pescarii bistriţeni

  Pentru prima dată în istoria pescuitului bistriţean, iubitorii acestui sport vor putea participa la un concurs amical de pescuit la copcă. Evenimentul va avea loc în data de 14 februarie, pe lacul Sigmir

Modifică Setările