Stiri despre permise

  693 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Călăraşi: Alcoolul a lăsat fără permis 384 de şoferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Alcoolul a lăsat fără permis 384 de şoferi

  Din cauza băuturilor alcoolice, mulţi conducători auto au rămas fără permis de conducere. Siguranţa pietonilor este în pericol din cauza şoferilor care nu realizează când se urcă la volan în stare de ebrietate.

 • Prezentaţi...arm’!!!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prezentaţi...arm’!!!

  Dacă e septembrie, atunci e control. Pe 15 septembrie începe în Dâmboviţa acţiunea “Viza 2010”, prin care vor fi controlate permisele de armă şi atestatele de colecţionar, care au fost vizate în anul 2005. Cei care au permis de armă din anul 2005 sau atestat de colecţionar trebuie să se prezinte la sediul Inspectoratului Judeţean de poliţie Dâmboviţa, pentru a primi viza.

 • Taxiurile la control!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taxiurile la control!

  Taximetriştii care nu au documentele în regulă, starea tehnică la zi ori nu se pot abţine abţine să nu încălce regulile de circulaţie, trebuie să aibă mare grijă, deoarece poliţia stă "cu ochii" pe ei.

 • Permisele de arme, la control!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Permisele de arme, la control!

  Din 15 septembrie, poliţiştii demarează o acţiunea vizare a permiselor de armă de pe teritoriul României, iar deţinătorii vor fi verificaţi "la sânge".

 • Permisul la ţigani, echivalent cu facultatea. Romii iau meditaţii pentru examenul auto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Permisul la ţigani, echivalent cu facultatea. Romii iau meditaţii pentru examenul auto

  Ionelaş Cârpaci a fost arestat în urmă cu câteva luni într-un dosar al mafiei imobiliare care a luat terenuri cu acte false. Pentru a scăpa de cătuşe, baştanul a motivat că nu a fost capabil de falsuri pentru că este semianalfabet. Când a fost vorba de obţinerea permisului, nu s-a mai pus însă această problemă.

 • Permise de conducere şi certificate de înmatriculare suspendate de poliţie.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Permise de conducere şi certificate de înmatriculare suspendate de poliţie.

  Poliţiştii rutieri au organizat şi desfăşurat ieri acţiuni în colaborare cu reprezentanţi RAR, atât în municipiile Craiova, Filiaşi, Băileşti, cât şi pe drumurile naţionale şi europene, având ca scop prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de defecţiunile tehnice la sistemul de frânare şi direcţie.

 • Piteşti: Un nou termen în dosarul permiselor din Argeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Un nou termen în dosarul permiselor din Argeş

  Dosarul permiselor eliberate fraudulos în judeţul Argeş, în cursul anului 2008, este departe de a se fi terminat. După un an şi jumătate de procese, judecătorii din Târgu-Mureş nu au dat încă niciun verdict.

 • Sălaj: Alţi 35 de şoferi au devenit pietoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Alţi 35 de şoferi au devenit pietoni

  În controalele efectuate săptămâna trecută pe străzile judeţului, poliţiştii responsabili cu circulaţia rutieră au sancţionat 1.007 participanţi la trafic. Dintre aceştia, unui număr de 35 şoferi le-a fost suspendat dreptul de se mai urca la volan.

 • Britanicii pun frână imigraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Britanicii pun frână imigraţiei

  Guvernul britanic a impus o limită provizorie a numărului de imigranţi din afara Uniunii Europene. Ministrul de Interne, Theresa May, a anunţat ieri că numărul de permise de imigraţie ce vor fi eliberate până în aprilie 2011 va fi de cel mult 24.100, cu 5% mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 • În ultimele 24 de ore, 23 de şoferi brăileni au rămas fără permis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ultimele 24 de ore, 23 de şoferi brăileni au rămas fără permis

  Poliţiştii de la Serviciul Rutier au făcut bilanţul activităţii pe ultimele 24 de ore, iar în urma activităţii efectuate în trafic oamenii legiiii au depus 23 de permise de conducere "recoltate" de la cei care au nesocotit regulile de circulaţie.

 • Târgu-Mureş: Haos pe drumurile mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Haos pe drumurile mureşene

  288 de sancţiuni contravenţionale şi 14 permise suspendate. Acesta este bilanţul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere Mureş începută vineri şi sfârşită aseară.

 • Botoşani: Permise obţinute cu ajutorul medicilor vecini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Permise obţinute cu ajutorul medicilor vecini

  Direcţia de Sănătate Publică a intrat în posesia fişelor medicale pe baza cărora cele 486 de persoane, ce beneficiază de indemnizaţie de handicap au obţinut permisul de conducere, deşi bolile lor erau incompatibile cu calitatea de conducător auto.

 • Craiova: Poliţiştii au testat copiii pentru „Permis de biciclist”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Poliţiştii au testat copiii pentru „Permis de biciclist”

  Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia Tinerii Luptă împotriva Viciilor Mileniului III au organizat astăzi şi desfăşurat, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, un concurs denumit  „Permis de biciclist”.

 • Poliţiştii au lăsat fără permise nouă şoferi certaţi cu legea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii au lăsat fără permise nouă şoferi certaţi cu legea

  Numărul mare de evenimente rutiere soldate cu victime sau răniri grave ce se petrec zilnic în toată ţara i-a determinat pe poliţiştii brăileni să fie intransigenţi. Astfel în urma activităţii din ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier au depus la păstrare nouă permise de conducere.

 • Botoşani: Orbii cu permise circulă în continuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Orbii cu permise circulă în continuare

  Deşi le-au fost ridicate permisele, persoanele cu handicap care sunt incomatibile cu statutul de conducător auto au primit în schimb dovezi în baza cărora pot conduce în continuare autovehicule.

Modifică Setările