Stiri despre periferic

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Filmul „Periferic“, proiectat în China
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmul „Periferic“, proiectat în China

  Lungmetrajul „Periferic“, în regia lui Bogdan George Apetri, va fi prezentat la cea de-a patra ediție a First Film Festival din China. Festivalul, dedicat regizorilor debutanți, se desfășoară în perioada 26 octombrie - 9 noiembrie 2011 în cinci orașe.

 • Andi Vasluianu, actor: „Avem un mare duşman în prezent: televizorul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andi Vasluianu, actor: „Avem un mare duşman în prezent: televizorul“

  Reprezentant de seamă al noului val cinematografic, despre care spune că „nu mai e chiar aşa nou“, Andi Vasluianu (36 de ani) crede că succesul filmului românesc se datorează onestităţii. La 11 ani, îşi exersa discursul de Oscar în faţa oglinzii. 25 de ani mai târziu, păstrează aproape aceeaşi imagine ideală despre meseria în care şi-a găsit un loc rezervat.

 • Filmul „Periferic“, distins cu Marele Premiu la Festivalul de la Vilnius, ajunge în premieră la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul „Periferic“, distins cu Marele Premiu la Festivalul de la Vilnius, ajunge în premieră la Iaşi

  Filmul „Periferic", în regia lui Bogdan George Apetri, a obţinut Marele Premiu al Festivalului Internaţional de Film de la Vilnius, cel mai important eveniment de gen din Lituania. Trofeul i-a fost înmânat pe 31 martie, producătorului asociat al peliculei, Mihaela Popescu. „Periferic" a concurat în competiţia principală, intitulată „New Europe - New Names", cu 11 producţii europene

 • „Periferic”, lansat în cinematografe şi pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Periferic”, lansat în cinematografe şi pe internet

  Lungmetrajul de debut al lui Bogdan George Apetri intră astăzi pe ecranele bucureştene. În prima săptămână din aprilie, filmul va putea fi vizionat în Capitală, în Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Movieplex, Studio, The Light Cinema, Noul Cinematograf al Regizorului Român.

 • Actriţa Ana Ularu: „Îmi vine să urlu când aud: «iarăşi un film dezolant românesc»“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actriţa Ana Ularu: „Îmi vine să urlu când aud: «iarăşi un film dezolant românesc»“

  Actriţa Ana Ularu, în vârstă de 25 de ani, spune că o înfurie reacţia publicului: să nu faci box-office filmelor autohtone e „încă un fel de a greşi tipic românesc“, „un fel de a nu-ţi face bine ţie“, „de a te autodistruge“. Ana Ularu interpretează o deţinută – Matilda – în lungmetrajul „Periferic“, debutul regizoral al lui Bogdan George Apetri, care va avea premiera de gală mâine-seară. Matilda iese din

 • Ana Ularu: „Trăim cu televizorul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Ularu: „Trăim cu televizorul“

  Actriţa, în vârstă de 25 de ani, spune că românii au pierdut bucuria de a merge la cinematograf. Ana Ularu o interpretează pe Matilda în lungmetrajul „Periferic“, debutul regizoral al lui Bogdan George Apetri. Pelicula intră în cinematografe la 1 aprilie.

 • „Periferic“, un film cu suspans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Periferic“, un film cu suspans

  Nici celălalt film românesc aflat în competiţia Festivalului de la Locarno, „Periferic“ (semnat de tânărul regizor Bogdan George Apetri), nu a trecut neobservat de reporterii americani prezenţi în Elveţia.

 • „Periferic“ merge la Locarno
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Periferic“ merge la Locarno

  Filmul „Periferic“, debutul în lungmetraj al tânărului regizor Bogdan George Apetri, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 63-a ediţii a prestigiosului Festival de Film de la Locarno, din Elveţia, care va avea loc în perioada 4 -14 august. Pelicula îi are în rolurile principale pe Ana Ularu, Mimi Brănescu, Andi Vasluianu, Ioana Flora şi copilul Timotei Duma.

Modifică Setările