Stiri despre periaj

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Posibilele cauze ale părului uscat şi fragil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posibilele cauze ale părului uscat şi fragil

  Părul! Cine nu s-a confruntat măcar o dată cu probleme ale podoabei capilare! Ştim că părul are nevoie de o îngrijire atentă, dar nici faptul că aplicăm măşti şi tratamente naturale nu ne ajută de prea multe ori. El rămâne la fel de uscat şi deteriorat.

 • 3 trucuri pentru dinţi mai albi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 trucuri pentru dinţi mai albi

  Atunci când o persoană se uită la tine, primul lucru pe care-l observă după ochi este dantura. Însă, din păcate, nu toţi avem dinţii albi, aşa cum ne-am dori, chiar dacă îi periem de două ori pe zi. Dar pentru a evita petele sau îngălbenirea dinţilor, foloseşte-te de următoarele trucuri.

 • Remedii naturiste pentru carii dentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturiste pentru carii dentare

  Cariile sunt cele mai frecvente afecţiuni ale dinţilor. Odată apărută, caria nu poate fi tratată altfel decât la stomatolog. La remedii naturiste pentru carii dentare putem apela doar pentru a preveni placa bacteriană care duce la distrugerea dinţilor.

 • Greşeli frecvente făcute atunci când ne spălăm pe dinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli frecvente făcute atunci când ne spălăm pe dinţi

  Stomatologul arădean Dan Merişca atrage atenţia asupra faptului că îngrijirea dentară precară este asociată cu bolile de inimă şi cu alte probleme de sănătate. Acest lucru, spune el, a rezultat în urma unor studii realizate în ultima perioadă.

 • Sfaturi pentru gingii sănătoase: cum ne păzim de gingivită şi ce păţim dacă nu o tratăm la timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru gingii sănătoase: cum ne păzim de gingivită şi ce păţim dacă nu o tratăm la timp

  Gingivita este o inflamaţie a gingiilor care se vindecă uşor, dacă este tratată din timp. Este una dintre bolile paradontale care afecteaza sănătatea dinţilor. Principala cauză a gingivitei este igiena defectuoasă. Obiceiurile sănătoase precum spălatul zilnic pe dinţi şi controlul regulat la medicul stomatolog pot preveni apariţia acestei afecţiuni.

 • Cinci lucruri pe care să le facem zilnic ca să nu ajungem la stomatolog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci lucruri pe care să le facem zilnic ca să nu ajungem la stomatolog

  Multe persoane sunt îngrijorate de sănătatea danturii lor, dar foarte puţine iau măsuri clare în acest sens. În plus, de obicei românii merg la stomatolog doar când au o problemă gravă şi nu pentru un control de rutină, ceea ce este grav. Un stomatolog ne spune ce trebuie să facem în fiecare zi ca să ne îngrijim dinţii.

 • Dr. Alexandru Georgescu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dr. Alexandru Georgescu: "Poţi face ulcer dacă îţi lipseşte chiar şi un dinte"

  Dăm vina mai ales pe preţul piperat al tratamentelor stomatologice, dar care sunt, de fapt, motivele pentru care peste 70% din populaţia adultă a României nu mai are toţi dinţii în gură? Am dezbătut la Adevărul Live, împreună cu medicul Alexandru Georgescu şi cu pacientul Valentin Bosioc.

 • 80% din români au probleme cu dantura. Ce măsuri se pot lua?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  80% din români au probleme cu dantura. Ce măsuri se pot lua?

  Imaginea de sine, starea de spirit, dar şi sănătatea în general depind în mare măsură de sănătatea orală. Iar românii stau foarte prost la acest capitol, se arată în cel mai recent studiu pe această temă, parte a campaniilor iniţiate de Platforma Europeană pentru Sănătate Orală mai Bună.

 • Câtă importanţă acordă românii igienei orale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câtă importanţă acordă românii igienei orale

  Dacă ar fi să ne luăm după numărul persoanelor care calcă pragul cabinetelor stomatologice, s-ar putea spune că românii nu pun mare preţ pe igiena orală. Însă cei mai mulţi dintre ei nu apelează la serviciile stomatologice fie pentru că le este frică, fie din lipsa banilor.

 • Din ce cauze miroase urât respiraţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din ce cauze miroase urât respiraţia

  Respiraţia neplăcută dimineaţa, la trezire este o problemă cu care toţi oamenii se confruntă, dar ar trebui să fie temporară. Dacă ea nu dispare după spălarea pe dinţi şi după masă, poate fi semnul unor obiceiuri nocive sau al unor boli.

 • Din secretele danturii perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din secretele danturii perfecte

  Suntem codaşii Europei la igiena dentară. Consumăm cel mai puţină pastă de dinţi pe cap de locuitor şi mergem la dentist doar când avem dureri. Ignorăm însă faptul că sănătatea precară a gurii afectează rinichii, articulaţiile, inima şi poate favoriza chiar şi cancerul.

Modifică Setările