Stiri despre performanta

  521 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ovi: „Nu era exclus să fi ajuns pe locul 1“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi: „Nu era exclus să fi ajuns pe locul 1“

  Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu sunt mândri de performanţa lor, locul trei la Eurovision 2010. Ei cred că ar fi putut câştiga concursul dacă votul nu ar fi fost unul geopolitic. Cei doi artişti au fost dezamăgiţi de faptul că şi la această ediţie ţările vecine şi-au acordat puncte între ele.

 • Mai aproape de Balcaniadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai aproape de Balcaniadă

  Elevul Rareş Buhai din Bistriţa a trecut cu brio de una dintre cele două tabere de selecţie pentru Olimpiada Internaţională de Informatică (Balcaniadă).

 • Economia românească, şi mai puţin performantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economia românească, şi mai puţin performantă

  România se situează pe penultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte competitivitatea economică, mai jos cu o poziţie faţă de 2008. În timp ce statele din regiune au urcat cel puţin o poziţie în topul competitivităţii la nivelul Uniunii, România coboară până pe locul 26.

 • Portret / Vasile Spătariu face performanţă cu alocaţia de elev
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Vasile Spătariu face performanţă cu alocaţia de elev

  Tânărul spune că ori de câte ori caută sponsori pentru competiţiile de orientare i se închid uşile în nas. Totuşi, el nu s-a întors niciodată fără diplomă. Vasile Spătariu a văzut lumina zilei într-o localitate înconjurată doar de păduri, iar acest lucru şi-a pus amprenta asupra sa mai mult decât a crezut.

 • Românii, veşnic surprinşi de performanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, veşnic surprinşi de performanţă

  După ani buni în care eşecul a făcut parte integrantă din sportul românesc, ne-am trezit în faţa unui paradox: habar n-avem să gestionăm succesele istorice, precum cel înregistrat de Oltchim Râmnicu Vâlcea la handbal feminin.

 • Gerda Dumitru le ajută pe bucureştence să fie frumoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gerda Dumitru le ajută pe bucureştence să fie frumoase

  Bucureşteanca este antrenoare de fitness, de aerobic şi de nataţie. Tânăra face sport de performanţă de la 4 ani şi a câştigat zeci de premii şi medalii la concursurile naţionale şi internaţionale de triatlon, nataţie şi atletism.

 • Cum este răsplătită munca elevilor cu performanţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum este răsplătită munca elevilor cu performanţe

  Câştigătorii concursurilor şcolare internaţionale pot fi recompensaţi cu premii care ajung până la 3.000 de euro. Elevii de gimnaziu cu rezultate bune la olimpiade şi la competiţiile şcolare pot câştiga premii în bani, excursii în România sau în străinătate.

 • Dau amenzi ca să fie premiaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dau amenzi ca să fie premiaţi

  Conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Constanţa a deschis o anchetă internă după ce la avizierul Secţiei 2 Poliţie ­s-au afişat indicatorii anuali de performanţă.