Stiri despre performanta

  509 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Culmea performanţei învăţământului românesc: 9,50 la clasă, 2,40 la Bac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culmea performanţei învăţământului românesc: 9,50 la clasă, 2,40 la Bac

  Elev la Grupul Şcolar Agricol din Smeeni (Buzău), Emanuel Călin  era unul dintre cei mai buni la fizică. La proba de Bac abia a obţinut un punct în plus faţă de cel din oficiu. În cel puţin cinci licee niciun elev nu a trecut de examenul final, în ciuda notelor bune din timpul şcolii. Un eşec al profesorilor – susţin inspectorii şi experţii.

 • Absolventa cu 10 la Bac îşi va continua studiile în Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Absolventa cu 10 la Bac îşi va continua studiile în Italia

  În preziua probelor scrise Elena Kuji a fost selecţionată şi la un concurs naţional de frumuseţe. Bistriţeanca de nota 10 este olimpică încă din clasele primare, a prezentat spectacole şi a realizat o emisiune TV, iar profesorii o descriu drept o elevă excepţională

 • Piteşti: Înotător de performanţă de la 4 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Înotător de performanţă de la 4 ani

  Când alţi copiii abia învaţă o poezie, un piteştean face performanţă în înot. Copiii cu vârste din ce în ce mai fragede reuşesc să câştige premii importante la competiţii de înot, concurând la categorii de vârstă mai mari.

 • Ovi: „Nu era exclus să fi ajuns pe locul 1“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi: „Nu era exclus să fi ajuns pe locul 1“

  Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu sunt mândri de performanţa lor, locul trei la Eurovision 2010. Ei cred că ar fi putut câştiga concursul dacă votul nu ar fi fost unul geopolitic. Cei doi artişti au fost dezamăgiţi de faptul că şi la această ediţie ţările vecine şi-au acordat puncte între ele.

 • Mai aproape de Balcaniadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai aproape de Balcaniadă

  Elevul Rareş Buhai din Bistriţa a trecut cu brio de una dintre cele două tabere de selecţie pentru Olimpiada Internaţională de Informatică (Balcaniadă).

 • Economia românească, şi mai puţin performantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economia românească, şi mai puţin performantă

  România se situează pe penultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte competitivitatea economică, mai jos cu o poziţie faţă de 2008. În timp ce statele din regiune au urcat cel puţin o poziţie în topul competitivităţii la nivelul Uniunii, România coboară până pe locul 26.

 • Portret / Vasile Spătariu face performanţă cu alocaţia de elev
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Vasile Spătariu face performanţă cu alocaţia de elev

  Tânărul spune că ori de câte ori caută sponsori pentru competiţiile de orientare i se închid uşile în nas. Totuşi, el nu s-a întors niciodată fără diplomă. Vasile Spătariu a văzut lumina zilei într-o localitate înconjurată doar de păduri, iar acest lucru şi-a pus amprenta asupra sa mai mult decât a crezut.

 • Românii, veşnic surprinşi de performanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, veşnic surprinşi de performanţă

  După ani buni în care eşecul a făcut parte integrantă din sportul românesc, ne-am trezit în faţa unui paradox: habar n-avem să gestionăm succesele istorice, precum cel înregistrat de Oltchim Râmnicu Vâlcea la handbal feminin.