Stiri despre perceptii

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Studiu: atitudini şi percepţii despre bolile mintale în cadrul populaţiei României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu: atitudini şi percepţii despre bolile mintale în cadrul populaţiei României

  Centrul pentru Inovaţie în Medicină (InoMed) a prezentat, într-un eveniment desfăşurat la Reprezentanţa Comisiei Europene, rezultatele studiului “Atitudini şi percepţii asupra bolilor mintale în cadrul populaţiei României”. Cercetarea, realizată de compania IMAS, face parte din campania InoMed „AntiStigma”, lansată în toamna anului 2015.

 • Violul şi comunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violul şi comunitatea

  Deocamdată putem să observăm că la noi normele "comune" sunt, de fapt, extrem de diverse de-a lungul şi de-a latul teritoriului naţional; adică avem mai multe norme, valori şi credinţe care nu numai că nu sunt comune, dar sunt radical în conflict unele cu altele.

 • 7 lecţii de viaţă pentru succes, din antichitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 lecţii de viaţă pentru succes, din antichitate

  Unele dintre cele mai importante personaje istorice, precum Cicero, Epictetus sau Seneca, s-au ghidat după principiile stoicismului, care presupun ca oamenii să trăiască potrivit raţiunii, să renunţe la pasiuni şi la plăceri, să considere virtutea ca singurul bun adevărat şi să se dovedescă neclintiţi în faţa vicisitudinilor vieţii.

 • Românii, între compasiune şi respingere pentru cei cu autism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, între compasiune şi respingere pentru cei cu autism

  87% din români au auzit de autism, dar nu ştiu prea multe lucruri despre boală. Jumătate consideră că persoanele cu autism trebuie integrate în societate, totuşi se declară rezervaţi în ceea ce priveşte interacţiunea cu ele.

 • Euro scade vertiginos spre pragul de 4 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Euro scade vertiginos spre pragul de 4 lei

   Bazat pe avansul exporturilor, leul românesc prinde putere şi revine la cotaţiile de la începutul anului trecut. Cursul oficial afişat de BNR a ajuns ieri la 4,0881 lei/euro, aproape similar cu cel din 30 martie 2010, şi la 2,8876 lei/dolar - un nou minim din 19 ianuarie 2010.

 • Întrebarea săptămânii: Angajat la stat sau la privat?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrebarea săptămânii: Angajat la stat sau la privat?

  Rivalităţile dintre bugetari şi cei care lucrează în domeniul privat sunt doar percepţii eronate. „Adevărul“ a consultat specialişti în resurse umane care vorbesc despre statutul, performanţele şi condiţia angajaţilor la stat şi a celor din sectorul privat.

 • Noua ofensivă de PR a Rusiei - Agenda FP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua ofensivă de PR a Rusiei - Agenda FP

  Rusia încearcă să-şi îmbunătăţească imaginea în exterior prin lansarea de posturi de televiziune în limbi străine, prin găzduirea de forumuri economice, finanţarea de suplimente în ziare străine şi prin angajarea unor companii occidentale de comunicare.