Stiri despre peisaje

  82 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai frumoase insule private
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frumoase insule private

  Există din ce în ce mai multe moduri în care bogaţii lumii doresc să-şi etaleze resursele financiare. Unii cumpără iahturi de milioane de dolari, iar alţii cheltuiesc milioane pe o piesă de artă. Într-o categorie aparte se numără însă cei care merg mai departe, cumpărându-şi propria insulă.

 • Apusul soarelui, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apusul soarelui, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată

  Majoritatea oamenilor au admirat cel puţin o dată în viaţă cum arată apusul şi răsăritul soarelui de pe o plajă de la malul mării sau al oceanului, acest moment fiind unul de trăire intensă.

 • FOTO Peisaje „ireale” din lumea întreagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Peisaje „ireale” din lumea întreagă

  Unele peisaje ne taie respiraţia prin multitudinea de culori şi ne invocă sentimentul că, de fapt, suntem într-un tărâm fermecat unde noţiuni precum poluare şi civilizaţie sunt complet străine.

 • FOTO VIDEO Vacanţă în România.  „Litoralul Ardealului” – legenda Lacului fără fund şi a tinerei care s-ar fi sinucis din iubire şi se odihneşte în subsolul unei case
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Vacanţă în România.  „Litoralul Ardealului” – legenda Lacului fără fund şi a tinerei care s-ar fi sinucis din iubire şi se odihneşte în subsolul unei case

  La circa 20 de kilometri de Sibiu, o salbă de lacuri sărate îi aşteaptă pe turişti în Ocna Sibiului, staţiune cunoscută ca „Litoralul Ardealului”. Tot în judeţul Sibiu, la Bazna, există o adevărată porţie de sănătate cu apă minerală sărată, renumită pentru proprietăţile sale terapeutice. „Adevărul“ vă prezintă, în cadrul celei mai frumoase campanii, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“, o parte superbă a Sibiului.

 • FOTO VIDEO Cum a devenit Cetatea Alba Iulia minunea Transilvaniei. Secretele unui proiect de 50 de milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cum a devenit Cetatea Alba Iulia minunea Transilvaniei. Secretele unui proiect de 50 de milioane de euro

  Noua perlă turistică a Transilvaniei este, fără îndoială, Cetatea din Alba Iulia. După aproape 15 ani de lucrări de restaurare, cu costuri de peste 50 de milioane de euro, Cetatea Alba Carolina se prezintă ca o nestemată ce trebuie descoperită de fiecare român. ”Adevărul” vă prezintă, în cadrul celei mai frumoase campanii „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“, un colţ de rai din inima ţării.

 • „Micuţul Monet“, copilul de 10 ani care a uimit lumea artei cu picturile sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Micuţul Monet“, copilul de 10 ani care a uimit lumea artei cu picturile sale

  Kieron Williamson, în vârstă de zece ani, a reuşit să-şi vândă ultima colecţie de picturi cu peste 340,000 de lire sterline. Părinţii micului artist sunt de părere că dacă fiul lor continuă în ritmul acesta, în curând, veniturile sale se vor ridica la 1,5 milioane de lire sterline.

 • Expoziţie de fotografii 3D, la Cetatea Medievală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie de fotografii 3D, la Cetatea Medievală

  Muzeul Judeţean Mureş îşi aşteaptă vizitatorii la o nouă expoziţie temporară, organizată la Muzeul de Arheologie şi Istorie din Cetatea Medievală. Vernisajul expoziţiei are loc azi, de la orele 14.00, în sălile de expoziţii ale Muzeul de Arheologie şi Istorie.

 • „România sălbatică” iese în aer liber la Timișoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „România sălbatică” iese în aer liber la Timișoara

  O expoziție de excepție despre frumusețile României ajunge și în orașul de pe Bega. Evenimentul are loc în cadrul unui turneu național, iar deschiderea va avea loc miercuri. Zecile de instantanee a căror temă este natura vor fi expuse în aer liber.

 • FOTOGALERIE VIDEO Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE VIDEO Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară

  Turiştii nu au mai avut răbdare să aştepte asfaltarea ultimilor şapte kilometri din cei 120 ai Şoselei Transalpina, care traversează Masivul Parâng. Cea mai înaltă şosea din ţară–Transalpina– a devenit mai atractivă decât Transfăgărăşanul, celebru pentru peisajele sale, dar plin de gropi pe zeci de kilometri.

 • Neamţ: Peisaje spectaculoase la Piatra Şoimului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Peisaje spectaculoase la Piatra Şoimului

  Turiştii pot vizita un lac de baraj natural, Staţiunea Neguleşti, cascada Duras, poiana cu paltini seculari, iar frumuseţea zonei le garantează clipe de neuitat.        

 • VIDEO Decoruri de roman în Munţii Tarcăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Decoruri de roman în Munţii Tarcăului

  Frumuseţea Tarcăului l-a fermecat pe Sadoveanu. De aici porneşte aventura Vitoriei Lipan în „Baltagul“. Mărginită de două şiruri de munţi care o ţin ferită de agitaţia oraşelor, Valea Tarcăului îţi încântă ochii cu peisaje fabuloase.

 • Esenţe de peisaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Esenţe de peisaj

  Natura Munteniei sau splendoarea fanată a Veneţiei, dar şi portrete sau naturi statice sunt printre temele predilecte ale lui Teodor Răducan. O elegantă apariţie recentă readuce în atenţie opera unui artist plastic dintr-o generaţie mai veche, dar cu o carte de vizită remarcabilă: Teodor Răducan.

Modifică Setările