Stiri despre paulo coelho

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FRAGMENT Un nou roman al lui Paulo Coelho, din 1 octombrie, în librăriile româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FRAGMENT Un nou roman al lui Paulo Coelho, din 1 octombrie, în librăriile româneşti

  Pe 1 octombrie, la editura Humanitas, va apărea cel mai recent roman al celebrului scriitor Paulo Coelho, „Hippie”. În noul său roman autobiografic, Coelho reînvie visul de iubire şi pace universală al generaţiei hippie de la începutul anilor 1970. „Adevărul” prezintă, în premieră, un fragment din roman.

 • Paulo Coelho şi arta recunoştinţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paulo Coelho şi arta recunoştinţei

  L-am întâlnit prima dată pe Paulo Coelho pe un raft la librăria Dalles. „Alchimistul“. Erau mii de cărţi acolo. Aş fi stat zile întregi în librărie, descoperind carte după carte, etajeră după etajeră. Alchimistul era o carte portocalie. Am văzut-o. Am deschis-o. Era scrisă aerisit. Mi-a plăcut. „O lectură uşoară“, mi-am zis.

 • Cele mai vândute cărţi în 2016. Titluri de Lucian Boia, Mircea Mihăieş, Paulo Coelho şi Dan Brown
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai vândute cărţi în 2016. Titluri de Lucian Boia, Mircea Mihăieş, Paulo Coelho şi Dan Brown

  Printre cele mai vândute volume anul acesta se numără titluri semnate de Lucian Boia, Paulo Coleho, Dan Brown, Igor Bergler, Marian Godină. Au avut din nou succes în 2016 cărţile motivaţionale, SF-urile, thrillerurile, dar şi cărţile de bucate. Pentru acest clasament, am selectat primele cinci titluri de la cele mai importante edituri din România, care se află în topul vânzărilor acestora din 2016.

 • Paulo Coelho vrea o fundaţie şi un muzeu virtual în Elveţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paulo Coelho vrea o fundaţie şi un muzeu virtual în Elveţia

  Scriitorul brazilian Paulo Coelho şi soţia sa, artista Christina Oiticica, au anunţat că vor înfiinţa o fundaţie, pe care o vor inaugura în curând la Geneva, în Elveţia, alături de un muzeu virtual, a dezvăluit duminică săptămânalul Epoca.

 • VIDEO Scena asasinării lui Kim Jong-Un din comedia „The Interview“, 
făcută publică. Paulo Coelho vrea să difuzeze gratuit filmul, după anularea premierei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Scena asasinării lui Kim Jong-Un din comedia „The Interview“, făcută publică. Paulo Coelho vrea să difuzeze gratuit filmul, după anularea premierei

  Grupul de hackeri „Guardians of Peace“ a făcut publică presupusa scenă a morţii liderului nord-coreean Kim Jong-Un din filmul „The Interview“, peliculă în urma căreia studiourile Sony au suferit unul dintre cele mai grave atacuri cibernetice. Directorii Sony catalogau filmul drept „un eşec“ înainte de anulare, însă scriitorul Paulo Coelho s-a oferit să difuzeze pelicula gratis.

 • AVANPREMIERĂ COELHO Fragment din romanul „Adulter“:  „Bărbaţii mă doresc, iar femeile mă invidiază. De când m-am măritat, timpul s-a oprit în loc“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AVANPREMIERĂ COELHO Fragment din romanul „Adulter“:  „Bărbaţii mă doresc, iar femeile mă invidiază. De când m-am măritat, timpul s-a oprit în loc“

  Cel mai recent roman al lui Paulo Coelho, „Adulter“, publicat de Editura Humanitas Fiction şi tradus din portugheză de Micaela Ghiţescu, va fi în câteva zile în librăriile din România. Volumul ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre. Adevarul.ro vă prezintă fragmente, în avanpremieră din noul roman semnat de Paulo Coelho.

 • Amintirile lui Paulo Coelho despre fotbal, Cupa Mondială şi Ronaldo: „E un imbecil. Mai bine îşi ţinea gura închisă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintirile lui Paulo Coelho despre fotbal, Cupa Mondială şi Ronaldo: „E un imbecil. Mai bine îşi ţinea gura închisă“

  Cu peste 165 de milioane de cărţi vândute în întreaga lume, Paulo Coelho (66 de ani) este un scriitor de renume şi, ca toţi brazilienii, un îndrăgostit de fotbal. Într-un interviu acordat unei celebru săptămânal francez, Coelho a vorbit şi despre Mondialul pe care ţara sa natală îl va găzdui peste mai puţin de o lună, în care l-a criticat pe compatriotul Ronaldo, pentru o declaraţie mai veche.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Alchimistul" lui Coelho, după 25 de ani

  Ediţia aniversară a romanului "Alchimistul" apare într-o formă grafică deosebită, la Humanitas Fiction, şi cuprinde o superbă mărturie a scriitorului la 25 de ani de la publicarea primei ediţii a acestei extraordinare cărţi. În 2009, Coelho a intrat în Guinness Book drept autorul celei mai traduse cărţi: romanul "Alchimistul".

 • Ce citesc oamenii pe litoral şi cum se citesc în afara lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce citesc oamenii pe litoral şi cum se citesc în afara lui

  O săptămână întreagă am scanat litoralul românesc obsedată de următorii dipoli: ce citesc oamenii de pe plajă, respectiv cum se citesc în afara ei. Totul depinde de pattern-uri estivale.Singura frântură de frumos am găsit-o la un bătrânel care pentru un pumn de monede schiţa portrete ca un zeu, măsurând cu privirea străinii pe care îi făcea ai lui. Acolo, în marea de oameni mai curând, fiinţa cu penel căuta să scoată frumosul din ei.

 • FOTO Paulo Coelho: „Aş vrea ca moartea să mă găsească un om viu“. Scriitorul, care l-a sărbătorit ieri în Grecia pe Sfântul Iosif, a salutat întronarea unui Papă iezuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Paulo Coelho: „Aş vrea ca moartea să mă găsească un om viu“. Scriitorul, care l-a sărbătorit ieri în Grecia pe Sfântul Iosif, a salutat întronarea unui Papă iezuit

  Scriitorul Paulo Coelho organizează, în fiecare an, pe 19 martie, o petrecere în cinstea patronului său spiritual, Sfântul Iosif, pentru a-i mulţumi că l-a ajutat să devină scriitor. El a organizat ieri în Grecia o întânire la care a invitat 120 de prieteni. Înainte de a acorda autografe pe romanul „Manuscrisul găsit la Accra“, Coelho a subliniat, într-o conferinţă de presă, că trebuie să acceptăm confruntările şi să ne asumăm responsabilităţile.

 • Coelho, cu un nou roman la Humanitas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coelho, cu un nou roman la Humanitas

  Ziarul „Adevărul“ vă prezintă în avanpremieră fragmente din cartea „Manuscrisul găsit la Accra“, de Paulo Coelho, în pregătire la Humanitas Fiction.

 • EXCLUSIV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV "Adevărul" Paulo Coelho:Câte vieţi am trăit?

  Întrebarea aceasta ne bântuie de la începuturile civilizaţiei. Oare viaţa se sfârşeşte cu moartea? Trecem pe alt plan? Revenim pe planeta Pământ? În noua mea carte, ,,Aleph", îmi descriu experienţa personală cu privire la un subiect foarte delicat: reîncarnarea.

 • Coelho, de la satanism la electroşocuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coelho, de la satanism la electroşocuri

  Fernando Morais povesteşte fără perdea despre experienţele homosexuale şi oculte, dar şi despre internările la psihiatrie  ale lui Paulo Coelho. Volumul „Magul. Extraordinara viaţă a lui Paulo Coelho“, semnat de Fernando Morais, a apărut săptămâna aceasta în librării, fiind prima biografie oficială a scriitorului brazilian.

 • Reţetă culturală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă culturală

  Comedia a apărut pentru prima oară pe marile ecrane la 17 aprilie 1972, la Cinema Patria din Capitală. „Astă seară dansăm în familie" a trecut testul timpului bucurându-se şi astăzi de vizionarea ei de către mulţi iubitori de filme româneşti de colecţie. Eşti invitat să iei parte la o nouă premieră a filmului, relansat la Hollywood Multiplex în varianta HD remasterizată.

 • Huidu se ia acum de Morar şi de Buzdugan - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Huidu se ia acum de Morar şi de Buzdugan - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre conflictul dintre Huidu şi Buzdugan, părerea lui Paulo Coelho despre prezenţa lui Tony Blair la JO de la Rio sau evoluţia unui copil de 4 ani la "Britain's Got Talent". Printre alte subiecte, Ilie Năstatse şi Amalia divorţează, iar Madonna s-a împăcat cu Jesus Luz.

Modifică Setările