Stiri despre paul stanescu psd olt

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  Paul
Stănescu, preşedinte „2 în 1” la Consiliul Judeţean şi PSD Olt, ar renunţa la şefia
partidului pentru cea administrativă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Paul Stănescu, preşedinte „2 în 1” la Consiliul Judeţean şi PSD Olt, ar renunţa la şefia partidului pentru cea administrativă

  Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, respectiv al filialei judeţene a PSD Olt, s-a decis ce ar face dacă va fi votată propunerea lui Liviu Dragnea de separare a funcţiei politice, de cea administrativă. Astfel, Stănescu a declarat, marţi – 16 decembrie, într-o conferinţă de presă, că ar alege oricând funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi ar renunţa la şefia partidului.

 • Baronii Oltului,
domnitori peste afacerile cele mai bănoase
din judeţ. Cum au ajuns în
fruntea bucatelor Paul Stănescu şi Dan Ciocan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baronii Oltului, domnitori peste afacerile cele mai bănoase din judeţ. Cum au ajuns în fruntea bucatelor Paul Stănescu şi Dan Ciocan

  Ca oricare alt judeţ din această ţară, şi Oltul are câteva personaje percepute de populaţia din teritoriu drept “baroni” datorită averilor incomensurabile pe care nici cei în cauză nu le mai cunosc limitele. Cel mai cunoscut caz la Olt este, de câţiva ani încoace, nimeni altul decât chiar preşedintele Consiliului Judeţean Olt, pesedistul Paul Stănescu. El este secondat de un bun amic, fost miliţian, acum deputat – Dan Ciocan.

 • Fie ploaie, fie
vânt, USL rezistă la Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fie ploaie, fie vânt, USL rezistă la Olt

  Dacă, la nivel central, au fost bătute deja cuie în sicriul USL, nu acelaşi lucru pare a se întâmpla în ţară. La Olt, viitorul alianţei USL s-a aflat, joi – 27 februarie, la răscruce. Conducerea organizaţiei PSD Olt s-a întrunit, în cursul acestei zile, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Biroului Permanent Judeţean pentru a dezbate dacă USL va fi sau nu menţinută la nivelul judeţului cu PNL. Iar decizia unanimă a fost ca USL să continue.

 • Pesediştii de la Olt
îi liniştesc pe liberali: nu vor face „epurări”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pesediştii de la Olt îi liniştesc pe liberali: nu vor face „epurări”

  Conducerea PSD Olt nu se grăbeşte să rupă „mariajul” cu PNL. Anunţul preşedintelui penelist Crin Antonescu de marţi seară, când a declarat că PNL iese de la guvernare, iar, în cursul zilei de miercuri – 26 februarie, şi-a pus miniştrii şi secretarii de stat să-şi dea demisia, nu schimbă lucrurile pe scena politică din judeţul Olt. Cel puţin deocamdată.

 • Şeful
pesediştilor de la Olt candidează pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte la
Congresul PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful pesediştilor de la Olt candidează pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte la Congresul PSD

  Paul Stănescu, preşedintele filialei judeţene a PSD, dar şi al Consiliului Judeţean Olt, va candida pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte la Congresul Extraordinar al partidului, ce va avea loc în acest week-end, în Capitală. Odată cu Stănescu vor candida, pentru una din funcţiile de membru al Consiliului Naţional, şi 131 de membri ai organizaţiei de la Olt.

Modifică Setările