Stiri despre patron

  282 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Angajaţii cu ziua vor avea carnet de zilier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii cu ziua vor avea carnet de zilier

  Patronul trebuie să înregistreze în ordine cronologică toţi muncitorii şi să-i plătească la sfârşitul fiecărei zile. Potrivit unui proiect de lege, muncitorii necalificaţi vor primi până la 10 lei pentru o oră de muncă, însă nu vor beneficia de asigurare socială.

 • Un brăilean a pierdut 315 lei, păcălit de un fals patron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un brăilean a pierdut 315 lei, păcălit de un fals patron

  Grija zilei de mâine l-a făcut pe un brăilean să creadă că soluţia problemelor lui este reprezentată de munca în străinătate. A văzut un anunţ într-un ziar local în care se specifica că o societate din Iaşi recrutează forţă de muncă pentru Franţa, dar a fost înşelat de presupusul patron cu suna de 315 lei. Cazul este acum în atenţia poliţiştilor.

 • Un patron spaniol a înscenat un jaf, inventând doi hoţi români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un patron spaniol a înscenat un jaf, inventând doi hoţi români

  Patronul a descris cu lux de amănunte semnalmentele hoţilor, despre care spunea că sunt de naţionalitate română, dar poliţiştii au descoperit că acesta inventase aşa zisul jaf. Poliţia Comunităţii Autonome Ţara Bascilor, Ertzaintza, a rezolvat un fals jaf armat asupra unui bar, produs marţea trecută în localitatea Basauri din provincia Vizcaya din Ţara Bascilor, descoperind că proprietarul localului a simulat jaful pentru a-şi

 • Din Beijing a ajuns patron la Călăraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din Beijing a ajuns patron la Călăraşi

  A lăsat Asia pentru Călăraşi. Un chinez, originar din Beijing s-a stabilit, de 10 ani, în oraşul de pe malul Borcei, unde a pus bazele unei mici afaceri.

 • Dorinel Munteanu: „Avantajul meu e că n-am patron“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorinel Munteanu: „Avantajul meu e că n-am patron“

  Neînvins în primele trei meciuri, „Munti“ spune că la Oţelul nu se bagă nimeni peste capul lui. „Neamţul“ îl critică pe patronul Stelei pentru tratamentul la care îi supune pe antrenorii din Ghencea şi, totodată, continuă războiul cu foştii săi şefi, Porumboiu şi Penescu.

 • Bucşaru le-a luat jucătorilor de la gură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucşaru le-a luat jucătorilor de la gură

  Deşi a încasat din fotbal aproape 23 de milioane de euro în ultimul an, patronul ialomiţenilor a direcţionat către echipă doar 3,5 milioane de euro. Bucşaru a preferat să folosească banii pentru afacerile personale. Fotbaliştii, în schimb, nu şi-au mai încasat salariile de mai bine de patru luni.

 • Un focşănean îşi acuză patronul de agresiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un focşănean îşi acuză patronul de agresiune

  Focşăneanul Cătălin Lupu, de 27 de ani, susţine că s-a ales cu o bătaie zdravănă de la patronul piscinei „Aqua Land", acolo unde lucra „la negru" de aproximativ o lună şi jumătate.

 • Iaşi: Patronul arestat în cazul interceptărilor ilegale este la un pas de libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Patronul arestat în cazul interceptărilor ilegale este la un pas de libertate

  Marian Abutoaiei, administratorul firmei care comercializa softuri pentru interceptarea ilegală a telefoanelor, ar putea fi pus în libertate. Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au admis astăzi cererea ieşeanului de liberare sub control judiciar. Însă în termen de 24 de ore procurorii DIICOT pot face recurs împotriva deciziei instanţei.

 • Patronii de la sate nu mai vor să vândă pe datorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronii de la sate nu mai vor să vândă pe datorie

  Pensiile mici şi instabilitatea locurilor de muncă i-au determinat pe proprietarii de magazine săteşti să accepte rar să vândă „pe caiet“. Vânzarea „pe caiet“, practică veche la ţară, nu mai este astăzi un fenomen generalizat. În localităţile din jurul Capitalei, spre exemplu, lucrurile stau diferit de la un magazin la altul.

 • Dinu „Vamă“ va fi prezentat astăzi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinu „Vamă“ va fi prezentat astăzi!

  Starea de incertitudine în ceea ce priveşte componenţa conducerii administrative pentru noul sezon va lua sfârşit astăzi! Asta deoarece George Copos îl va prezenta oficial pe Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte.

 • Afaceri ruinate de lucrările de modernizare a Pieţii Unirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afaceri ruinate de lucrările de modernizare a Pieţii Unirii

  De exact doi ani, de când au început lucrările de reabilitare a ansamblului arhitectural Piaţa Unirii din Focşani, magazinele care se află în imediata vecinătate a Grădinii Publice au avut de suferit din cauza pierderii vadului comercial. Cele mai afectate: Romarta şi supermarketul Zanfir.

 • Gigi Becali, serios şifonat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gigi Becali, serios şifonat

  Patronul Stelei trăieşte clipe de coşmar în aceste zile, fiind atacat simultan de Marian Iancu şi de Dumitru Dragomir, dar şi de fanii Stelei. Latifundiarul din Pipera este atacat din toate părţile înaintea partidei de duminică cu FC Timişoara, meci decisiv pentru stabilirea ierarhiei finale din actualul sezon al Ligii I.

 • Miliardarii ruşi au învins criza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miliardarii ruşi au învins criza

  Numărul superbogaţilor din Rusia a crescut anul acesta cu 28 faţă de anul trecut, dar ierarhia s-a modificat. Patronul companiei producătoare de oţel Novolipetsk, Vladimir Lisin, a câştigat titlul de cel mai bogat om din Rusia, urmat de Mihail Prohorov şi de Roman Abramovici.

Modifică Setările