Stiri despre pasti

  340 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elevii au o săptămână de vacanţă de Paşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii au o săptămână de vacanţă de Paşti

  De mâine, începe minivacanţa de Paşte pentru elevi, care durează până pe 11 aprilie. După aceea însă, nici nu se vor acomoda bine elevii cu şcoala că va începe evaluarea competenţelor digitale (proba D) din cadrul examenului naţional de bacalaureat, probă prevăzută pentru perioada 19-29 aprilie.

 • VIDEO Album de Paşte semnat Paula Seling, oferit gratuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Album de Paşte semnat Paula Seling, oferit gratuit

  Se poate spune că în acest an Paula Seling şi-a mai realizat un vis. Dacă participarea în finala Eurovision 2010 i-a adus trofeul şi ocazia de a reprezenta România în Norvegia, acum Paula şi-a împlinit dorinţa de a le putea dărui celor care îi iubesc muzica, un album special de sfintele sărbători.

 • Craiovenii au luat cu asalt hypermarket-urile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiovenii au luat cu asalt hypermarket-urile

  Centrele comerciale din Bănie au fost arhi-pline în această după-masă. La intrarea în hypermarket-uri s-au format ambuteiaje, coloanele de maşini întinzându-se pe sute de metri.

 • Relaxare de Paşti pe canalele Deltei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relaxare de Paşti pe canalele Deltei

  Trei zile de relaxare la pescuit pe canalele Deltei, masă tradiţională şi participare la slujbă la o bisericuţă veche din satul lui Patzaichin, Mila 23, reprezintă una dintre variantele oferite de operatorii de turism pentru vacanţa de Paşti în Delta Dunării.

 • Cumpărături şi în ajunul Învierii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cumpărături şi în ajunul Învierii

  Săptămâna aceasta, hipermarketurile şi-au prelungit programul. În prima zi de Paşte sunt deschise însă doar unele malluri.

 • Elevii au o săptămână de vacanţă de Paşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii au o săptămână de vacanţă de Paşti

  Peste 3,3 milioane de preşcolari şi elevi din învăţământul preuniversitar vor fi în vacanţă în perioada 3 - 11 aprile, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. liberele studenţilor sunt decise de către fiecare universitate în parte.

 • Poliţiştii şi jandarmii vor asigura ordinea publică de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii şi jandarmii vor asigura ordinea publică de sărbători

  Dispozitivele de siguranţă publică ce vor acţiona pe raza judeţului Alba în perioada sărăbătorilor de Paşti vor fi suplimentate zilnic cu un număr de 210 poliţişti şi jandarmi. Cadrele militare vor acţiona în special în apropierea lăcaşelor de cult, unde se vor desfăşura slujbe şi alte manifestări religioase, dar şi în târguri, oboare şi pieţe.

 • Vacanţă senatorială de o săptămână de Paşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţă senatorială de o săptămână de Paşti

  Senatorii nu vor mai ajunge prin Parlament până în cea de-a doua săptămână de după Sărbătorile Pascale şi asta pentru că Biroul Permanent al camerei superioare a Legislativului a decis ca aleşii să nu mai aibă activitate legislativă, ci să lucreze în teritoriu. Senatorii au urmat astfel exemplul colegilor lor deputaţi, care şi-au luat liber la rândul lor în acestă perioadă.

 • Bucureşti: Cicloteque se redeschide după Paşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Cicloteque se redeschide după Paşti

  Primul parc velo din Capitală se redeschide după Paşti. „La 15 aprilie vrem să inaugurăm alte două centre, în Tineretului şi în Herăstrău, dar pentru că am primit multe cereri redeschidem centrul de la Kogălniceanu imediat după Paşti“, a spus Ana Maria Bogdan, manager de comunicare.

 • Reduceri de Paşti la Alba Mall!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reduceri de Paşti la Alba Mall!

  Alba Mall oferă reduceri tuturor clienţilor. Până în data de 2 aprilie 2010 la Alba Mall , clienţii au posibilitatea de a participa la tombolă. Toţi cei care cumpără de minim 50 de lei din orice magazin al centrului comercial pot intra la tragerea la sorţi.

 • Concert de Paşti la Muzical
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert de Paşti la Muzical

  În această seară, începând cu ora 18.00, actorii şi soliştii Teatrului Muzical "Nae Leonard" vor urca pe scenă pentru un concert de Paşti.

 • Carnea de miel ajunge luni în magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnea de miel ajunge luni în magazine

  Niciun hipermarket din Satu Mare nu are deocamdată la vânzare carne de miel pentru masa de Paşte. Pentru că mai este o săptămână până la Înviere, comercianţii nu s-au grăbit să-şi facă provizii. Sunt însă şi multe magazine cu preparate de carne care refuză să scoată spre vânzare astfel de produse.

 • Iepuraşul vine la Târgul de „Florii” şi „Paşte”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iepuraşul vine la Târgul de „Florii” şi „Paşte”

  Pentru cei plictisiţi de kitsch-urile care invadează magazinele, artist-decoratorul Constance Vintilă şi scriitoarea Angela Baciu au pregătit un târg cu daruri deosebite de „Florii” şi de „Paşte”.