Stiri despre pas cu pas

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • REPORTAJ Iohannis şi-a lansat a treia carte: „Avem persoane publice ce nu pot exprima o frază coerentă“. Liberalii şi Godină au făcut coadă la autografe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ Iohannis şi-a lansat a treia carte: „Avem persoane publice ce nu pot exprima o frază coerentă“. Liberalii şi Godină au făcut coadă la autografe

  Preşedintele Klaus Iohannis şi-a lansat miercuri cea de-a treia carte, „ EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”. La evenimentul de la Sala Studiou a Teatrului Naţional au participat numeroşi lideri liberali, printre care Ludovic Orban, Raluca Turcan sau Vasile Blaga, dar şi candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan sau actorul Victor Rebengiuc. O prezenţă inedită a fost poliţistul Marian Godină, căruia preşedintele i-a urat „succes“.

 • Iohannis, cenzurat în limba chineză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iohannis, cenzurat în limba chineză

  Volumul autobiografic al presedintelui Klaus Iohannis a fost cenzurat la traducerea in limba chineza. Mai multe pasaje din varianta originala a volumului "Pas cu pas", semnat de Klaus Iohannis, in care autorul scrie ca “ii detesta si ura pe comunisti” si critica regimul ceausist au fost eliminate din traducerea in limba chineza a cartii, realizata de editura  Zhong Yi din Beijing.

 • Declaraţie de avere. Câţi bani a încasat Iohannis din vânzarea cărţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţie de avere. Câţi bani a încasat Iohannis din vânzarea cărţilor

  Preşedintele Klaus Iohannis a încasat, în 2015, peste 82.000 de lei din vânzarea celor două cărţi ale sale ”Pas cu pas” şi ”Primul pas”. El a pierdut însă un imobil din cele şase deţinute în Sibiu, iar din cele trei conturi îl mai are doar pe cel în moneda naţională, în care a strâns 295.000 de lei.

 • April, Bloody April
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  April, Bloody April

  Scandalul ONB a devenit subiectul cel mai comentat în ultimele zile, odată cu demisia Ministrului Culturii. Am urmărit îndeaproape evenimentele, astfel încât pot face o recapitulare care să fie uşor de înţeles de cei care au ajuns, pe bună dreptate, să nu mai înţeleagă nimic.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, tradusă în bulgară

  Volumul „Pas cu pas”, prima carte semnată de Preşedintele României, Klaus Iohannis, a apărut în luna decembrie a anului trecut şi în librăriile din Bulgaria. Publicată în variantă originală în timpul campaniei electorale din anul 2014, la Curtea Veche Publishing, cartea a apărut în limba bulgară la editura Ciela Norma, în traducerea Martinei Ganceva.

 • Scrisoare deschisă a unui specialist IT din SUA pentru Iohannis: V-aţi recuperat, pas cu pas, România. În schimb, ne-aţi pierdut pe noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare deschisă a unui specialist IT din SUA pentru Iohannis: V-aţi recuperat, pas cu pas, România. În schimb, ne-aţi pierdut pe noi

  Sorin Roiban, un român specialist IT stabilit în Palm Beach, Florida, i-a adresat o scrisoare deschisă preşedintele Klaus Iohannis în care îi reproşează acestuia că deşi şi-a recuperat „pas cu pas“ ţara, i-a pierdut în schimb pe ei, pe românii stabiliţi în SUA care l-au votat la prezidenţiale din cauza faptului că nu şi-a dat interesul ca Diaspora să fie reprezentată de mai mulţi parlamentari şi să fie mai multe secţii de vot.

 • Regimul Klaus Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regimul Klaus Iohannis

  Primul pas: demolarea mandatelor fostului preşedinte. „Punct şi de la capăt“ a devenit lozinca preferată de Klaus Iohannis. Trufaş, vanitos şi orgolios, fostul primar al Sibiului a simţit încă din primele zile de mandat că presiunea generată de confruntarea cu imaginea unui preşedinte puternic şi impunător, care a dominat timp de zece ani întreaga scenă politică, lucrează net în defavoarea sa.

 • Un singur „Proiect de ţară” şi cel puţin patru obstacole
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un singur „Proiect de ţară” şi cel puţin patru obstacole

  În „Proiectul de ţară” prezentat de Klaus Iohanis în campania electorală sunt avansate câteva sloganuri-emblemă, dintre care trei sunt mai importante. Le-am prezentat în mini-serialul „Tălmăciri şi răstălmăciri”(I-II-III) Primul este „România lucrului bine făcut”, care este un ideal pragmatic, nu unul utopic sau fantezist.

 • Tălmăciri şi răstălmăciri (III)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tălmăciri şi răstălmăciri (III)

  În selecţia pe care am făcut-o, primul slogan-emblemă din „Proiectul de ţară” al lui Klaus Iohannis este „România lucrului bine făcut”, prin care se schiţează programatic un ideal pragmatic, nu unul fantezist sau utopic.

 • Volumul „Pas cu pas” al lui Klaus Iohannis a apărut în limba maghiară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volumul „Pas cu pas” al lui Klaus Iohannis a apărut în limba maghiară

  Prima carte a preşedintelui României, Klaus Iohannis, „Pas cu pas”, apărută în timpul campaniei electorale din toamna trecută, a apărut în această săptămână în traducere în limba maghiară, sub titlul „Nagyszebentől az elnöki palotáig” („Din Sibiu la palatul prezidenţial”).

 • Trei puncte de sprijin în politica „Pas cu pas”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei puncte de sprijin în politica „Pas cu pas”

  În Proiectul de ţară, cu care Klaus Iohannis a participat la alegerile prezidenţiale din 2014, sunt înscrise câteva embleme, între care ies în evidenţă mai ales: „România lucrului bine făcut”, „Pas cu pas”, „Fapte, nu vorbe”, „Punct şi de la capăt”, adică „Să o luăm de la zero.

 • „Primul pas” cu Klaus Iohannis, la
Bookfest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Primul pas” cu Klaus Iohannis, la Bookfest

  După extraordinarul succes al volumului „Pas cu pas” vândut în peste 130.000 de exemplare în doar câteva luni şi la lansarea căruia a participat o mare de oameni, preşedintele Klaus Iohannis îşi va lansa la Bookfest 20015 o nouă carte, intitulată „Primul pas”. Evenimentul va avea loc pe data de 23 mai, de la ora 15.00.

 • Domnule Iohannis, Binele nostru unde e?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnule Iohannis, Binele nostru unde e?

  Au trecut mai mult de 9.000 de zile de când am crezut că ne-a bătut Binele la uşă. Pe vremea aceea, vreo 18.363.782 de persoane stăteau zilnic la coadă ca să ia nişte Bine pe cartelă. Toţi voiau mai mult, dar primeau mai puţin, aşa că asta era cea mai bună dovadă că poţi să îţi doreşti tu mult şi bine, că dacă cei care stau la butoane nu vor, păi atunci mori cu speranţa în braţe.

 • Primul impas. Anul preşedintelui scriitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul impas. Anul preşedintelui scriitor

  În încăpăţânarea de a nu concura cu predecesorii, Klaus Iohannis a lăsat eterna obsesie prezidenţială de a rămâne în istorie, înlocuind-o, pesemne, cu dorinţa de a prinde un loc periferic în istoria literaturii.

 • Like? Care este cel mai împărtăşit conţinut din eCommerce-ul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Like? Care este cel mai împărtăşit conţinut din eCommerce-ul românesc

  Reprezintă un pol al interesului utilizatorilor şi, din aceste statistici, îţi poţi da seama ce anume caută utilizatorii într-o anumită perioadă de timp. Instrumentul poate fi folosit şi pentru business-ul tău, pentru a realiza ce postări/produse stârnesc interesul clienţilor şi, în functie de acestea, să îţi pui la punct o strategie cât mai coerentă de marketing şi vânzări.

 • Stop şi de la capăt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stop şi de la capăt

  Formula des citată a lui Klaus Iohannis – auzită, printre altele, în discursul de validare a alegerilor prezidenţíale la Curtea Constituíonală – merită  mai multă atenţie decăt i s-a acordat până acum, de obicei prin simplă citare.

 • Ce urmează după „se poate“?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce urmează după „se poate“?

  „Se poate“ se deschide către viitor şi se însoţeşte cu Speranţa. Putem să-l întoarcem şi spre trecut, cu „S-ar fi putut”, dar aici intervin părerile de rău, ca şi Zicătoarea „Dă-mi, Doamne, mintea românului cea de pe urmă!” Rămânând în planul viitorului, avem Posibilul şi Imposibilul.

 • Un preşedinte neortodox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un preşedinte neortodox

  Klaus Iohannis : "Cred că pe 16 noiembrie românii au descoperit cât de mare şi de puternică este această comunitate a celor care vor o schimbare profundă. Aceşti oameni şi-au asumat deja, fără echivoc, un parcurs occidental pentru ţara noastră".

 • De 20 de ani, înaintea reformelor din Educaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De 20 de ani, înaintea reformelor din Educaţie

  De 20 de ani, mai multe instituţii de învăţământ din Republica Moldova sunt cu un pas înaintea reformelor din domeniul educaţiei. Tot mai mulţi profesori abordează metode moderne de învăţământ, care ajută nemijlocit la dezvoltarea copilului şi a elevului. Bilanţul programului „Pas cu Pas” a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

 • „Pas cu pas“. Profesiunea de
credinţă a lui Klaus Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Pas cu pas“. Profesiunea de credinţă a lui Klaus Iohannis

  Cine caută, pe lângă talent literar, poveşti bucolice despre Sibiul breslelor şi al comunităţilor etnice nu va rezista pînă la ultima pagină. Klaus Iohannis nu are talentul literar al lui Varujan Vosganian. „Cartea şoaptelor” face din politicianul de origine armeană un nou Sadoveanu. „Pas cu pas” nu face din Klaus Iohannis un Churchill. Încă.

Modifică Setările