Stiri despre partidul romania unita

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Acuzaţii la adresa şefului Biroului învăţământ - cultură din Primăria Cluj, care a spus că drama de la Colectiv a fost cauzată de „invocarea spiritelor malefice“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Acuzaţii la adresa şefului Biroului învăţământ - cultură din Primăria Cluj, care a spus că drama de la Colectiv a fost cauzată de „invocarea spiritelor malefice“

  Szakáts István, preşedintele Fundaţei Altart, îl acuză pe Ionuţ Ţene, şeful Biroului învăţământ, cultură, culte, sport din Primăria Cluj, de încălcarea legii, deoarece a făcut propagandă pentru Partidul România Unită, deşi era funcţionar public. Ţene este o prezenţă nelipsită de la marşurile „Noii Dreapte” şi este autorul unui articol în care spunea că tragedia de la Colectiv a fost cauzată de „invocarea spiritelor malefice de Halloween”.

 • Fostul soţ al Mariei Olaru şi-a refăcut viaţa sentimentală cu o altă vedetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul soţ al Mariei Olaru şi-a refăcut viaţa sentimentală cu o altă vedetă

  Fosta gimnastă Maria Olaru, multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică, a anunţat la finalul lunii martie că a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu. Despărţirea „efectivă“ s-a produs încă de anul trecut, când s-a convins că au „idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie“.

 • Cadouri de campanie. Black Friday la PRU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadouri de campanie. Black Friday la PRU

  Partidul România Unită (PRU) vrea ca ideea de Black Friday să se aplice şi în politică. Pentru acest lucru, formaţiunea condusă de Bogdan Diaconu îi încurajează pe membrii cu „posibilităţi financiare” să ofere gratuit telefoane altor membri PRU în ziua de vineri.

 • Fiii ploii şi puii
de lele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiii ploii şi puii de lele

  Apariţia Partidului România Unită a adus în faţa naţiunii, după vreun sfert de veac de la înfiinţarea PRM şi PUNR, un partid naţionalist.

 • Încă trei deputaţi au trecut la PRU. „Naţionaliştii“ vor avea şi grup parlamentar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă trei deputaţi au trecut la PRU. „Naţionaliştii“ vor avea şi grup parlamentar

  Liderul Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a anunţat, miercuri, pe Facebook, înscrierea în partid a încă doi deputaţi: Daniel Oajdea (fost PPDD) şi Sorin Teju (PNL). De asemenea, Bogdan Diaconu a depus la Camera Deputaţilor cerere de înfiinţare a grupului parlamentar al PRU, care va fi alcătuit din 12 deputaţi.

 • Patrie, credinţă, suveranitate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patrie, credinţă, suveranitate!

  Se aglomerează scena radicală din România, apar ca ciupercile după ploaie partide „naţionaliste“. O analiză a partidelor de extremă dreapta din România.

 • Imigranţi musulmani în patria nudiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imigranţi musulmani în patria nudiştilor

  Zvonul că la Vama Veche urmează să fie un centru de triere a posibililor imigranţi veniţi din lumea musulmană a stârnit un val de indignare printre obişnuiţii staţiunii. Vom vedea câte din informaţiile vehiculate se vor adeveri, dacă e vorba doar de un centru de triere sau de o tabără pentru azilanţi. Până atunci, avem deja reacţii.

 • Jihadi Ghiţă trece strada o bătrânică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jihadi Ghiţă trece strada o bătrânică

  Pe domnul Bogdan Diaconu bănuiesc că nu-l ştiţi. Dacă îl ştiţi, înseamnă că vă uitaţi mult la televizor, la ore din cele mai nepotrivite. Pe scurt, domnul Diaconu este un deputat de Berceni care mănâncă, nu înţeleg de ce, unguri pe pâine. La bază, domnia sa a intrat în Parlament din partea PSD. Nu mi-e foarte clar cum ajuns naţionalistul de serviciu, fără anvergura lui Vadim Tudor, dar având din plin ridicolul acestuia.

 • Plângere penală împotriva Patrulei lui Vlad Ţepeş. Denunţătorul cere dizolvarea formaţiunii lui Bogdan Diaconu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plângere penală împotriva Patrulei lui Vlad Ţepeş. Denunţătorul cere dizolvarea formaţiunii lui Bogdan Diaconu

  Universitarul Dumitru Cornel Vîlcu a anunţat că va depune, luni, o plângere penală în vederea desfiinţării Partidului România Unită din cauza înfiinţării „Patrulei lui Vlad Ţepeş“, structură care ar avea drept obiectiv apărarea românilor în momentul în care statul nu face nimic în acest sens. Vîlcu a lansat şi o petiţie online unde cere susţinerea pentru demersul său.

 • Bogdan Diaconu, ales preşedinte al PRU la primul congres al formaţiunii. Fostul social-democrat, desemnat candidat pentru Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bogdan Diaconu, ales preşedinte al PRU la primul congres al formaţiunii. Fostul social-democrat, desemnat candidat pentru Capitală

  Deputatul Bogdan Diaconu, ales duminică în funcţia de preşedinte al Partidului România Unită (PRU), la primul congres al partidului, ţinut la Romexpo, a anunţat că va candida pentru postul de primar general al Bucureştiului şi că partidul său va merge singur la alegeri. Formaţiunea politică a anunţat şi crearea „Patrulei lui Vlad Ţepeş“, aripă a partidului care are drept obiectiv „apărarea românilor“

 • Pierdut stat român. Îl
declar nul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pierdut stat român. Îl declar nul

  În timp ce Viktor Orban a transformat Transilvania în Sala Tronului de la Budapesta, preşedintele ţării se afla în Austria, iar premierul, probabil, în Turcia. România s-a întors în Evul Mediu: în sudul ţării se construieşte cea mai mare moschee turcească, în Transilvania Guvernul de la Budapesta vine ca la el acasă, cum a zis Orban, iar Moldova de dincolo de Prut este în sfera rusească de influenţă.

 • Şovinismul politic la vremuri de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şovinismul politic la vremuri de criză

  Atunci când eşti prost (educat) şi ajungi întâmplător în Parlamentul României, pentru că, cel mai probabil, ţi-ai cumpărat locul, dar afacerea nu a mers nici măcar la nivelul investiţiei, ce faci? Un partid. Şi dacă, nefiind conectat la niciun fel de resursă, căci eşti prost (afacerist) şi toată lumea te ignoră, ce faci?

 • Un deputat independent acuză Senatul de trădare naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un deputat independent acuză Senatul de trădare naţională

  Deputatul independent Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, acuză Senatul de trădare naţională, în contextul în care acest for legislativ a respins două dintre proiectele sale privind interzicerea autonomiei terioriale şi secesionismul.

 • Vlad Ţepeş şi harta
României reîntregite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlad Ţepeş şi harta României reîntregite

  Blazonul Partidului România Unită cuprinde imaginea-forţă a domnitorului Vlad Ţepeş suprapusă peste harta României reîntregite. Consider că aceste două simboluri, alături de denumirea Partidului România Unită, sintetizează aspiraţia noastră ca neam: unitate în acţiune, justiţie socială şi reîntregirea teritoriului românesc. În plus, Vlad Ţepeş trebuia asumat ca erou după ce a fost făcut „vinovat” pentru că-şi apăra ţara.

 • Doctrina naţional-democrată a Partidului România
Unită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doctrina naţional-democrată a Partidului România Unită

  Iată doctrina naţional-democrată care stă la baza Partidului România Unită. Acest curent a fost explicat şi întrupat în mod magistral în perioada interbelică de marele om de cultură Nicolae Iorga. Partidul România Unită îşi asumă însă această doctrină într-o variantă modernă, adaptată provocărilor din timpurile noastre. Apărarea teritoriului naţional şi reunificarea cu Basarabia sunt principii constituente.

Modifică Setările