Stiri despre partidul liberal democrat din republica moldova

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Învestirea Guvernului este o distracţie programată în
Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învestirea Guvernului este o distracţie programată în Parlament

  Deputatul PLDM Maria Ciobanu crede că investirea Guvernului programată pentru 4 ianuarie 2016 este un joc distractiv. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care menţionează că va vota noua componenţă a Cabinetului de Miniştri, însă îi este teamă că totul va fi doar un joc în care nu va câştiga nimeni.

 • De ce PLDM
s-ar teme să intre în negocieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce PLDM s-ar teme să intre în negocieri

  PLDM se teme să intre în negocieri, pentru că nu ştie pe câţi deputaţi mai poate conta, informează un comunicat al Partidului Democrat din Republica Moldova.

 • Ce cred
liberalii şi democraţii
despre retragerea în opoziţie a PLDM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce cred liberalii şi democraţii despre retragerea în opoziţie a PLDM

  Liberalii îndeamnă Partidul Liberal Democrat din Republica Moldova să participe la negocierile privind formarea unui nou Guvern. În acelaşi timp, democraţii nu se arată deranjaţi de retragerea PLDM în opoziţie şi speră la o alianţă de guvernare cu participarea comuniştilor, transmite IPN, cu referire la mai multe declaraţii făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune „Moldova 1”.

 • Reacţii după filmul cu Vlad Filat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţii după filmul cu Vlad Filat

  Reacţii la filmul cu Vlad Filat. Mai mulţi jurnalişti şi avocaţi au reacţionat la filmul indecent publicat în mediul online zilele trecute, în care apare Vlad Filat, fostul lider al Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, aflat în prezent în arest pentru 30 de zile, fiind bănuit de extorcare de bani şi corupere pasivă.

Modifică Setările