Stiri despre partide pro-europene

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce PLDM
s-ar teme să intre în negocieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce PLDM s-ar teme să intre în negocieri

  PLDM se teme să intre în negocieri, pentru că nu ştie pe câţi deputaţi mai poate conta, informează un comunicat al Partidului Democrat din Republica Moldova.

 • Banca de Economii - un „Rubicon fatal“ pentru partidele pro-europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banca de Economii - un „Rubicon fatal“ pentru partidele pro-europene

  Recentele alegeri parlamentare, precum şi marea escrocherie de la Banca de Economii au plasat o bombă cu efect întârziat la temelia viitoarei guvernări şi a fragilei democraţii moldoveneşti. Actualii lideri pro-europeni înţeleg bine acest lucru şi încearcă sa negocieze formarea unui guvern de sacrificiu, un kamikaze care să dezamorseze explozibilul cu "fitilul aprins" de ei.

 • Iurie Leancă: Cele trei partide sunt obligate să formeze
coaliţia de guvernare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iurie Leancă: Cele trei partide sunt obligate să formeze coaliţia de guvernare

  Partidele pro-europene sunt obligate cât mai repede să formeze coaliţia de guvernare pentru a satisface atât aşteptările alegătorilor, cât şi ale partenerilor europeni. Declaraţia aparţine premierului în exerciţiu Iurie Leancă şi a fost făcută în cadrul unei ediţii speciale la televiziunea publică „Moldova 1”, transmite IPN.

 • Istoria României s-a repetat, ca o farsă, în Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria României s-a repetat, ca o farsă, în Moldova

  Mai toată lumea ştie că în Republica Moldova au fost alegeri în acest weekend. Mai toată lumea ştie că alegerile au fost câştigate de partidele pro-europene. Cu toţii ne bucurăm pentru asta, dar această bucurie s-ar putea să ne facă orbi la ceva ce scosese sute de mii de români în stradă acum două săptămâni.

 • Despre
ultimele ameninţări la adresa securităţii Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre ultimele ameninţări la adresa securităţii Republicii Moldova

  Unele mesaje publice diseminate în ultimele câteva luni la Chişinău par să indice o creştere a nivelului ameninţării la adresa siguranţei Republicii Moldova. De la zvonuri publicate pe platforme de comentarii până la interviuri cu responsabili din structuri, tot ce s-a spus ilustrează un anumit scenariu potenţial: cel al destabilizării Republicii Moldova printr-o serie de manifestări violente cu scopul de a prelua puterea.

Modifică Setările