Stiri despre partide politice

  152 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unu din patru americani crede că Obama este anticristul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unu din patru americani crede că Obama este anticristul

  O treime din populaţia adultă a Statelor Unite ale Americii crede că încălzirea globală este o cacealma, iar unu din patru americani îl suspectează pe preşedintele Barack Obama că este anticristul. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat de Public Policy Polling (PPP), care arată că diferenţele de opinie dintre principalele ideologii politice se păstrează şi atunci când vine vorba de a crede în extratereştri, Bigfoot şi teoria conspiraţiei.

 • Despre oameni şi râme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre oameni şi râme

  Plecările în masă ale oamenilor politici de extracţie dâmboviţeană de la partidele de opoziţie la cele aflate la putere au devenit banale. Închegarea unor majorităţi parlamentare volatile şi de conjunctură,menite să susţină pe umerii lor o putere sau alta,este ceva firesc.În realitate,aceste migraţii arată putreziciunea profundă a mediului politc românesc şi cât de diferit este acesta de universul politicii occidentale.

 • De la traseism la izolare naţionalistă - partidele politice şi miza democratică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la traseism la izolare naţionalistă - partidele politice şi miza democratică

  Niciodată previzibilă şi niciodată transparentă, viaţa politică românească pare să fi intrat într–un proces de accelerare paroxistică.  Parlamentarii părăsesc opoziţia, şi aşa firavă, spre a se alătura majorităţii, după ce în  lunile de campanie electorală  lor  nu ezitau să critice în termenii cei mai fermi  puterea social - liberală.

 • Moarte opoziţiei
constructive!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moarte opoziţiei constructive!

  Nesfârşită e ipocrizia puterii. Ea nu poate fi egalată decât de cea a opoziţiei. Ce mai, e o întrecere socialistă pe ramură!

 • Partidele
ca SRL-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidele ca SRL-uri

  Cu toată agitaţia şi verva de la începutul anului, mă tot gândesc la modelele pe care le transmit societăţii formaţiunile politice de la noi. Ce valori promovează, ce personaje aduc în prim-planul vieţii publice şi, mai ales, pe cine reprezintă?

 • Sezonul de împerechere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sezonul de împerechere

  Vorbele care umblă de-abia acum în România despre o posibilă trecere a PNL în familia politică adversă, cea a PPE, s-au auzit de multişor pe culoarele şoaptelor şi comentariilor informale sau de tip deep background de la Bruxelles.

 • În 2013 pornim cu dreptul sau cu stângul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În 2013 pornim cu dreptul sau cu stângul?

  Cu toate cele petrecute azi vară şi deşi merge pe „13”, tradiţional aşteptăm ca noul an să fie mai bun, să ne aducă bucurii şi satisfacţii. Speranţa spre mai bine nu trebuieşte să ne părăsească niciodată. Acum, că actuala putere este stăpână peste tot şi peste toate, cu o susţinere populară ce descurajează orice alternativă, firesc este să ne aşteptăm la implicare plenară în soluţionarea grelelor probleme pendinte.

 • Cum vor politicienii să relanseze economia: principalele măsuri din programele electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vor politicienii să relanseze economia: principalele măsuri din programele electorale

  Principalele formatiuni combatante la alegerile din decembrie au in programele de guvernare mai multe masuri de relansare a economiei, insa multe dintre aceste solutii implica statul si mai putin mediul privat. Wall-Street.ro va prezinta ce directii de crestere, prin restrangerea rolului statului in economie, propun partidele politice, asa cum au fost ele analizate de Societatea Academica din Romania (SAR) si de Friedrich Ebert.

 • EDITORIAL Cine e stăpânul tău din presă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EDITORIAL Cine e stăpânul tău din presă?

  Orice lucru, cum se știe, are două feţe, bună și rea. În anumite împrejurări el își devine propriul inamic, se autoanihilează. Liberalizarea pieţei mass-media, după abdicarea comuniștilor, a produs o explozie mai ales în audiovizual și în zona informaţiilor online.

 • CEZ Distribuţie închiriază stâlpii de electricitate pentru publicitatea electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CEZ Distribuţie închiriază stâlpii de electricitate pentru publicitatea electorală

  CEZ Distribuţie avertizează partidele politice din judeţul Teleorman că afişele electorale lipite ilegal pe stâlpii de electricitate pot periclita siguranţa persoanelor. Cu toate acestea, CEZ Ditribuţie vrea să-şi rotunjească veniturile şi închiriază stâlpii de electricitate pentru publicitate electorală.

 • Cine face parte din Biroul Electoral Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine face parte din Biroul Electoral Judeţean

  BEJ Tulcea s-a completat cu reprezentanţi ai partidelor politice din judeţul Tulcea. Astfel, din biroul electoral vor mai face parte, alături de preşedintele Răzvan Vitoş şi locţiitorul Iordan Andrei (ambii judecători) şi 13 membri ai partidelor politice. Iată lista oficială:

 • Scandalul banilor pentru partidele din Grecia: “Lipitorile care au supt milioane” primesc finanţări de la stat - printre cele mai mari din UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul banilor pentru partidele din Grecia: “Lipitorile care au supt milioane” primesc finanţări de la stat - printre cele mai mari din UE

  Liderul liberalilor din Parlamentul European Guy Verhofstadt a criticat dur finanţarea partidelor politice din Grecia în preajma alegerilor programate pentru începutul lunii mai şi mai ales suma - 29 de milioane de euro care a fost aprobată de aleşii de la Atena şi care va fi destinată celor cinci formaţiuni politice care au depăşit pragul electral la precedentele alegeri (2009).

 • PNL Mureş: HG privind UMF este ilegală şi abuzivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL Mureş: HG privind UMF este ilegală şi abuzivă

  Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, afirmă că Hotărârea de Guvern care priveşte UMF Târgu Mureş are un conţinut „abuziv şi „ilegal" şi continuă linia compromisurilor începută de Guvernul Boc.

 • Daniel Constantin: Am primit invitaţia la Cotroceni şi o voi onora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Constantin: Am primit invitaţia la Cotroceni şi o voi onora

  Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, că a primit invitaţia preşedintelui Traian Băsescu la Cotroceni, şi prin fax, şi prin poştă şi că va onora invitaţia. Constantin a adăugat, însă, că luni dimineaţă, la şedinţa USL, se va stabili mandatul pentru această reuniun, arată Mediafax.

 • Războiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul "afişelor" între partidele politice maghiare

  Cinci tineri au fost sancţionaţi după ce  au fost surprinşi de către agenţi ai Poliţiei Locale în zona centrală a municipiului Târgu-Mureş, lipind mai multe afişe, cu un pronunţat caracter incitator şi contestatar. Incidentul nu este primul de acest gen petrecut în oraş.

 • Alegeri cu piraţi şi berze antinaziste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri cu piraţi şi berze antinaziste

  Neonaziştii ironizaţi de tinerii social-democraţi riscă să nu mai intre în legislativele din două landuri estice . Partidul Piraţilor are şanse mari să intre în Camera Reprezentaţilor din Berlin, la alegerile din 18 septembrie.

 • UPDATE Ziua unirii în politica de la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Ziua unirii în politica de la Chişinău

  Consiliile republicane ale Partidului Liberal şi Mişcării "Acţiunea Europeană" au decis fuziunea celor două formaţiuni. În acelaşi timp, Alianţa "Moldova Noastră", întrunită în Consiliul partidului, a votat fuziunea cu Partidul Liberal Democrat al premierului Vlad Filat.

 • Fotbal pentru un caz umanitar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotbal pentru un caz umanitar

  Membrii mai multor organizaţii din Bistriţa organizează sâmbătă un minicampionat de fotbal al cărui ţintă finală este strângerea de bani pentru ajutorarea lui Miluţ Bâgiu, absolventul de liceu zdrobit în bătaie anul trecut de un grup de cinci tineri, la banchetul de absovire a clasei a XII-a.

 • Ce le promit partidele moldovenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce le promit partidele moldovenilor

  Salarii și pensii mari, dezvoltarea economiei, atragerea de investiției, lupta cu corupția, reformarea justiției, sunt principalele promisiuni ale partidelor care râvnesc să ajungă la guvernare. Multe formațiuni însă nu explică de unde vor lua banii necesari. Cel mai generos în promisiuni este Partidul Comuniștilor care se angajează să majoreze de opt ori volumul de investiţii în economia Moldovei. Partidul are însă și cele ma

 • Fără partide!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără partide!

  Nu fac parte dintre cei care spun „Sunt toţi o apă şi-un pământ“. E foarte comod, te scuteşte de orice răspundere şi de orice acţiune.