Stiri despre partide nationaliste

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nicuşor Dan, atacat de partidele naţionaliste din România. Ce îi reproşează acestea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicuşor Dan, atacat de partidele naţionaliste din România. Ce îi reproşează acestea

  Opoziţia USB faţă de aprobarea suplimentării cu 15 milioane a sprijinului dat de Primăria Capitalei pentru proiectul Catedralei Mântuirii Neamului a dus la un val de atacuri la adresa liderului USB, Nicuşor Dan. Mai multe partide naţionaliste, dar şi oameni politici de aceeaşi factură sărit să-l acuze pe Nicuşor Dan că „sabotează identitatea naţională“.

 • Corespondenţă de la Bruxelles. Naţionaliştii europeni se reunesc la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corespondenţă de la Bruxelles. Naţionaliştii europeni se reunesc la Bucureşti

  Un eveniment mai mult decât interesant va avea loc vineri la Palatul Parlamentului (sala Nicolae Bălcescu între orele 11-14): membrii partidelor naţionaliste din Europa – reuniţi, la nivelul Parlamentului European în grupul „Europa Naţiunilor şi Libertăţii“ co-prezidat de Marine Le Pen (Frontul Naţional, Franţa) şi Marcel De Graaff (Partij voor de Vrijheid, Olanda) –  îşi propun să discute pe tema «Despre patriotism în Uniunea Europeană».

 • Alegerile europene, zguduite de „cutremurul” politic al partidelor extremiste şi eurofobe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerile europene, zguduite de „cutremurul” politic al partidelor extremiste şi eurofobe

  După o lungă perioada de criză, europenii s-au arătat mult mai receptivi la politicile naţionaliste promovate de partidele de extremă dreapta. În Franţa, Grecia, Austria, Marea Britanie, precum şi în Danemarca, formaţiunile politice care au avut un discurs populist, anti-imigraţionist sau populist au reuşit să atragă cele mai multe voturi pentru scrutinul europarlamentar.

Modifică Setările