Stiri despre partid

  476 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Televizorul, votul bunicilor şi liniştea în familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televizorul, votul bunicilor şi liniştea în familie

  Aveţi bunici pe care nu îi puteţi desprinde de anumite posturi de televiziune şi care votează pentru cei care promit că dau ceva în plus la pensie? Nu sunteţi singuri. Suntem mulţi, foarte mulţi în situaţia asta. Sau măcar am fost.

 • Între
tâmpenie şi iresponsabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între tâmpenie şi iresponsabilitate

  Prim-ministrul României confundă capitala Letoniei cu cea a Estoniei în timpul vizitei oficiale la Riga. Preşedintele Parlamentului conduce o maşină de sute de mii de euro primită cadou de la unul dintre fugarii daţi în urmărire de Interpol.

 • Modelele şi
partidul PRO ROMÂNIA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modelele şi partidul PRO ROMÂNIA

  În editorialul publicat miercuri pe blogurile adevărul.ro am încercat să desluşesc felul în care sunt definite misiunea şi acţiunea politică viitoare a partidului Pro România din perspectiva postării de pe facebook din data de duminică, 27 mai 2018 a d-lui Victor Viorel Ponta.

 • Liberal angajat în Guvernul Dăncilă, ameninţat cu excluderea din partid. „Este o sinucidere politică“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liberal angajat în Guvernul Dăncilă, ameninţat cu excluderea din partid. „Este o sinucidere politică“

  Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, liberalul Valeriu Crişan, riscă să fie exclus din partid după ce a acceptat un post în Guvernul Dăncilă. Crişan l-a urmat pe mai vechiul său prieten, social-democratul Călin Forţ, în Ministerul Transporturilor, acolo unde acesta din urmă a fost numit, în luna martie, secretar de stat. Liberalul este noul şef de cabinet al lui Forţ.

 • Ce sume s-au cotizat la partide în 2017 şi ce politician a donat cel mai
mult
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sume s-au cotizat la partide în 2017 şi ce politician a donat cel mai mult

  Cotizaţiile membrilor de partid au fost publicate recent în Monitorul Oficial, arătând, astfel, ce politicieni au donat şi care au fost cele mai mari sume intrate în buzunarele organizaţiilor. Potrivit realitatea.net, consilierul general USR, Bogdan Stroe, se află în topul clasamentului cu 154.000 de lei acordaţi partidului Uniunea Salvaţi România. Acestuia i se alătură senatoarea PNL Carmen Hărău, dar şi deputatul PSD Florin Iordache.

 • Cel mai fericit partid din Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai fericit partid din Europa

  Partidul Democratic al Socialiştilor (PDS) din Muntenegru e, probabil, cea mai fericită formaţiune politică din Europa. E la putere din 1990 până azi, chiar dacă ţara în care guvernează a dispărut şi s-a reinventat de două ori.

 • RO Cruciuliţă sau împreună, tot blocul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RO Cruciuliţă sau împreună, tot blocul

  România Împreună are şanse egale cu toate celelalte iniţiative de relansare a politicii româneşti pe un făgaş nou. În ce măsură va reuşi, însă, rămâne de văzut - iar istoria recentă arată mai degrabă a cimitir, decât a relansare democratică.

 • Dl. Dacian Cioloş sau a doua venire a lui Mesia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dl. Dacian Cioloş sau a doua venire a lui Mesia?

  Aşa după cum au era de aşteptat, reacţiile înregistrate după anunţul în conformitate cu care dl. Dacian Cioloş părăseşte son état de réserve şi intră în politică prin uşa din faţă, în calitate de fondator şi principal vector de imagine al partidului „Mişcarea România Împreună“ au fost extrem de variate.

 • Şobolanii şi politica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şobolanii şi politica

  Aseară am cărat o saltea din Aviatorilor în Ferentari. Saltea de boieri, superbună, mare cât jumătate de debaraua care poartă numele onorific de apartament în ghetou.

 • De ce un nou partid?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce un nou partid?

  Nimeni de unul singur nu va putea să schimbe în bine toate lucrurile care nu funcţionează în România. Nu o mână de oameni şi nici măcar câteva zeci de profesionişti nu vor putea să rezolve problema ineficienţei administraţiei publice. Nici calitatea clasei politice, nici problemele legate de corupţie, nici nesimţirea agresivă a celor de la putere nu sunt uşor de schimbat chiar dacă vom fi câteva sute sau câteva mii.