Stiri despre parlamentari corupti

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lasaţi-ne să generalizăm…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasaţi-ne să generalizăm…

  Orice aş scrie, despre orice, oricine, de bine, de rău, de meserie, de viaţă, de politică, se găsesc câţiva care să îmi trimită imediat un comentariu cu „Nu mai generaliza(ţi)!” Şi, tot aproape fără excepţie, acesta e singurul lucru pe care îl au de spus despre respectivul subiect. Sigur, nu doar mie îmi scriu asta, ci tuturor celor care pun nişte cuvinte pe hârtie.

 • Blocajele din Parlament privind votul de ridicare a imunităţii, discutate la CSM. Judecător: „Avem oameni puşi deasupra legii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocajele din Parlament privind votul de ridicare a imunităţii, discutate la CSM. Judecător: „Avem oameni puşi deasupra legii“

  Plenul Consiliului Superior al Magistraturii discută astăzi situaţia privind votul parlamentarilor în cazul unor dosare penale. Cel puţin aşa a anunţat pe contul său de Facebook judecătorul Cristi Danileţ, membru CSM. Miercuri, Dan Şova a rămas cu imunitatea intactă în urma votului din Parlament, iar oamenii au ieşit în stradă să protesteze faţă de decizia Senatului. Dur au reacţionat şi mai multe ambasade occidentale la Bucureşti.

 • Parlamentari acuzaţi de corupţie, dar salvaţi de colegi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parlamentari acuzaţi de corupţie, dar salvaţi de colegi

  Sunt acuzaţi de fapte de corupţie, însă de fiecare dată colegii parlamentari au făcut scut pentru a-i ajuta să nu mai ajungă în spatele gratiilor. Iată care sunt cei şapte deputaţi şi senatori din această legislatură pentru care Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut ridicarea imunităţii şi arestarea preventivă, însă s-a lovit de refuzul Parlamentului.

Modifică Setările