Stiri despre parking

  59 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Clujul dărâmă garajele pentru a construi parkinguri de cartier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul dărâmă garajele pentru a construi parkinguri de cartier

  Municipalitatea clujeană şi-a propus ca în locul garajelor de pe lângă blocuri să fie înălţate parkinguri sau să se amenajeze parcări. În cartierul Gheorgheni s-a dărâmat, astăzi, ultimul din cele peste o sută de garaje de pe aleea Băişoara, unde urmează să fie construit un parking de 354 de locuri.

 • Cluj: Prag cu gheare în parcarea de pe Primăverii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Prag cu gheare în parcarea de pe Primăverii

  Clujenii trebuie să treacă peste un prag cu gheare metalice când ies din parking-ul din Mănăştur. Unii şoferi reclamă că îşi freacă maşina. Sistemul montat la parcarea etajată de pe strada Primăverii permite doar ieşirea, întrucât ghearele de metal au fost concepute să sfâşie cauciucurile celor care se încumetă să intre peste ele în parking.

 • 110 noi locuri de parcare în Unirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  110 noi locuri de parcare în Unirii

  Parcarea la care se lucrează în prezent, în Piaţa Unirii, lângă Biserica Sfântul Mihail, va fi pusă în funcţiune săptămâna viitoare. Potrivit municipalităţii s-au creat 110 locuri noi de parcare.

 • Primul clujean care şi-a lăsat maşina în parkingul Minerva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul clujean care şi-a lăsat maşina în parkingul Minerva

  Primul clujean care şi-a lăsat maşina în parkingul de 461 de locuri de pe Primăverii a fost Floriska Atila. Primii care au vizitat parkingul din Mănăştur la deschidere au fost, însă, curioşii, întrucât şoferii din zonă nu s-au înghesuit din prima zi să îşi ocupe locul. Chiar dacă au acces la parcare începând cu această dimineaţă, ei îşi vor primi abonamentele de la 1 septembrie.

 • CLUJ: S-a parafat construirea unui hotel şi a unui parking etajat la aeroport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CLUJ: S-a parafat construirea unui hotel şi a unui parking etajat la aeroport

  Contractul prin care se concesionează viitorul hotel de patru stele şi parcarea din interiorul Aeroportului a fost semnat ieri de către administraţia judeţeană şi firma care se va ocupa de proiect. Durata acestei concesiuni este de 45 de ani, iar firma cu pricina este UTI Facility Management din Bucureşti.

 • CLUJ: Start pentru parkingul Mărăşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CLUJ: Start pentru parkingul Mărăşti

  Lucrările de construcţie a parkingului din Mărăşti, de pe strada Fabricii, vor începe săptămâna viitoare. Construcţia va costa 7,2 milioane de lei şi va fi gata într-un an.

 • Cluj: Un nou parking în Mărăşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Un nou parking în Mărăşti

  Administraţia clujeană a semnat contractul pentru construirea celui de-al treilea parking de cartier din oraş, care va fi ridicat pe un spaţiu din cartierul Mărăşti, pe strada Fabricii 4.

 • Parkingul, vecinul gălăgios al clujenilor - revista presei locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parkingul, vecinul gălăgios al clujenilor - revista presei locale

  Clădiri de milioane de euro scoase la vânzare, nemulţumiri ale clujenilor referitoare la construcţiile din oraş sau medici care merg la muncă deşi nu sunt plătiţi sunt câteva dintre subiectele abordate astăzi de ziarele locale.