Stiri despre pariuri sportive

  79 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum alegi operatorul potrivit pentru tine în 2019?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegi operatorul potrivit pentru tine în 2019?

  Industria betting-ului creşte de la an la an şi în ţara noastră. Probabil că pe piaţă vor apărea operatori noi şi în 2019, care vor fi nevoiţi să vină cu ceva extraordinar pentru a avea şanse să intre măcar în Top 5. În acest moment, pariorii români au de unde să aleagă.

 • Au salvat jocurile de noroc sportul în Europa? Ce spun sportivii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au salvat jocurile de noroc sportul în Europa? Ce spun sportivii

  Campionul mondial la snooker Stuart Bingham a declarat că acest sport nu s-ar fi dezvoltat fără susţinerea caselor de pariuri online. O altă voce care a subliniat importanţa industriei pariurilor sportive a fost cea a luptătorului român Cătălin Moroşanu.

 • Top 3 case de pariuri online preferate de români datorită beneficiilor pe care le oferă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 case de pariuri online preferate de români datorită beneficiilor pe care le oferă

  Aşa cum este normal, fiecare persoană are preferinţe în ceea ce priveşte orice aspect al vieţii, indiferent că este vorba despre cei cu care aleg să-şi împartă timpul, domeniile în care activează sau felul în care îşi petrec momentele libere. Acest lucru este valabil şi în cazul activităţilor de relaxare sau recreere. Printre acestea, se numără şi pariurile sportive.

 • ROBOR a ajuns la casele de pariuri sportive. Care sunt cotele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ROBOR a ajuns la casele de pariuri sportive. Care sunt cotele

  O renumită casă de pariuri sportive are de câteva săptămâni o ofertă specială pentru indicele ROBOR la 3 luni, pariorii putând miza pe atingerea valorii de 3,5% până la 31 iulie şi de 4% până la 31 decembrie a.c.

 • Mondialul Superbet şi-a desemnat Marele Câştigător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mondialul Superbet şi-a desemnat Marele Câştigător

  Cea mai tare promoţie organizată vreodată de Superbet s-a încheiat după 32 de zile cu superpremii şi supercâştigători. Marele Premiu a fost câştigat de un parior din Târgu-Jiu care a înscris 914 bilete.

 • Super-Finala Mondialului: Măreaţa Franţă ori Minunata Croaţie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Super-Finala Mondialului: Măreaţa Franţă ori Minunata Croaţie?

  S-a jucat fotbal o lună pentru a se ajunge aici, dar până la urmă sita a cernut. De la ora 18:00, pe Stadionul Lujhniki, din Moscova, forţa Franţei se va izbi de entuziasmul Croaţiei şi nimeni nu ştie 100% ce va ieşi. Cu atât mai puţin pariorii, dar acesta este şi farmecul jocului şi al jucătorului.

 • Dacă nici Brazilia, atunci cine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă nici Brazilia, atunci cine?

  „Seleção“ are azi meci pe viaţă şi pe moarte cu Mexic şi trebuie să ţină sus ştacheta campioanelor mondiale, care au părăsit Rusia pe bandă rulantă în ultimele zile.

 • Ce se va întâmpla după ce americanii vor legaliza pariurile sportive şi care este compania care va specula piaţa din SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se va întâmpla după ce americanii vor legaliza pariurile sportive şi care este compania care va specula piaţa din SUA

  O lege din 1992 interzice pariurile spor­­tive în SUA. Doar că în ultimul timp sunt tot mai multe indicii că piaţa americană se va deschide curând şi le va legifera în mai multe state. Una dintre cele mai mari case de pariuri internaţionale, William Hill, este pregătită să încaseze potul cel mare, când acest lucru se va întâmpla.

 • Manchester United - Chelsea: un derby de tradiţie pentru podium în Premier League
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manchester United - Chelsea: un derby de tradiţie pentru podium în Premier League

  Premier League este mereu un campionat al meciurilor imprevizibile, acolo unde duelurile incendiare se ţin lanţ! Chiar dacă soarta campionatului pare tranşată în proporţie de 95%, Manchester City fiind deja desprinsa în câştigătoare, situaţia de pe podium încă nu este clarificata în totalitate, iar întâlnirea din etapa a 28-a, programată pentru 25 februarie, poate pune ordine în nebuloasa instalată în urma ultimelor partide disputate în Regat.

 • Ce spun bookmakerii: City are prima şansă la Champions League
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun bookmakerii: City are prima şansă la Champions League

  Cea mai importantă competiţie din fotbalul european continuă. Diseară încep optimile Ligii Campionilor şi 16 echipe vor să joace pentru trofeu pe 26 mai, la Kiev. Conform cotelor de pe Betano.com, Manchester City e marea favorită, urmată de PSG, Bayern, Barcelona şi Real Madrid.

 • Top 10 despre Jocurile Olimpice de Iarnă 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 despre Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

  A 23-a ediţia a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 are loc în Coreea de Sud. Operatorul internaţional de pariuri Betano.com a realizat un top 10 al celor mai interesante lucruri care merită ştiute despre acest mare eveniment. În plus, puteţi afla dintr-un material video care a fost singura medalie obţinută de România la Jocurile Olimpice de Iarnă.