Stiri despre paris

  1864 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Maidanezi de România, cerşetori la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maidanezi de România, cerşetori la Paris

  Dulăii-milogi au invadat Parisul de aproximativ un an. Sunt de toate rasele: de la cele comune, până la ciobăneşti sau Tekel, sunt ţinuţi în lanţuri de stăpâni, şi ei cerşetori, şi poartă câte o pancartă pe care scrie: „Aidez-moi pour manger!" („Ajutaţi-mă cu mâncare!" - n.red.).

 • VIDEO Ce ghenă n-a văzut Parisul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce ghenă n-a văzut Parisul

  Prima expoziţie din capitala Franţei a artistului Ion Bârlădeanu e amplu elogiată în „The Guardian“. Colajele realizate într-o ghenă din Bucureşti se vând la Paris cu 1.000 de euro, iar autorul lor, un român de peste 60 de ani, a devenit un star al lumii artistice.

 • EXCLUSIV Parisul s-a umplut cu maidanezi din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Parisul s-a umplut cu maidanezi din România

  Milogii români cerşesc, mai nou, alături de câini trecuţi ilegal graniţa. Patrupedele, zgribulite şi înfometate, îşi petrec zilele pe trotuare, lângă pancarte prin care cer trecătorilor de mâncare sau bonuri de masă.

 • VIDEO Cineaştii români, abonaţi la premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cineaştii români, abonaţi la premii

  Producţiile unor oameni de film născuţi în România au câştigat Premii César. „Concertul“, regizat de Radu Mihăileanu şi un film documentar realizat de Ruxandra Medrea au fost triumfătoare sâmbătă seara, la Paris .

 • Paris, în trecerea timpului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris, în trecerea timpului

  Oraşul iubirii, oraşul luminii, oraşul artiştilor, alte câteva clişee... Şi ceva, dincolo de acestea. Parisul e frumos şi veşnic, aşa, ca două pahare de cristal, încărcate cu şampanie, care se ciocnesc în „Casablanca“, film de cinema, de viaţă şi de nemurire.

 • Au dat Parisul pe Piracanga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au dat Parisul pe Piracanga

  Didier şi Sandrine, vecinii Laurei şi ai lui Florian Câmpean, petrec câte patru luni pe an într-o casă de pe plajele braziliene. Un francez de 50 de ani, campion în sport şi în viaţa pariziană, vrea să trăiască pentru totdeauna în Piracanga, locul în care nu ţi-e frică de viaţa din afara casei.

 • Pactul de la Varşovia cere sprijinul NATO - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pactul de la Varşovia cere sprijinul NATO - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre pretenţiile foştilor militari în privinţa pensiei, efectele gerului asupra facturilor la întreţinere sau problemele din sistemul de sănătate. Printre alte subiecte, oficialii francezi s-au săturat de copii romi de pe străzile Parisului, iar magazinele de vise urmează să intre în ilegalitate.

 • Elena Dementieva a câştigat, în sfârşit, turneul de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Dementieva a câştigat, în sfârşit, turneul de la Paris

  Rusoaica Elena Dementieva a reuşit să câştige Open GdF Suez, de la Paris. În sfârşit! Ea a învins-o în finală, pe cehoaica Lucie Safarova: 6-7/5, 6-1, 6-4.Meciul a durat două ore şi 17 minute, fiind spectaculos mai ales în primul set. Dementieva s-a revanşat pentru insuccesul din 2009, când a pierdut lupta pentru trofeu cu Amelie Mauresmo.

 • Declaraţii de dragoste sub Turnul Eiffel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţii de dragoste sub Turnul Eiffel

  Unii tineri sunt dispuşi să cheltuie peste 500 de euro pentru o poveste de iubire la Paris. Ziua Îndrăgostiţilor va fi petrecută de băcăuani în funcţie de preferinţe şi buget. Unii vor pleca în străinătate, iar alţii vor umple localurile din oraş.

 • Cuplurile pot alege destinaţii romantice de Sfântul Valentin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuplurile pot alege destinaţii romantice de Sfântul Valentin

  În schimbul a câtorva sute de euro, îndrăgostiţii arădeni pot petrece vacanţe mici în capitale mari  din Europa. Praga, Veneţia, Viena, Paris sau Budapesta sunt destinaţii care rămân şi în acest an atracţii favorite pe harta îndrăgostiţilor.

 • Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru au pierdut la Openul GdF Suez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru au pierdut la Openul GdF Suez

  Zi neagră pentru jucătoarele române de tenis participante la Open GdF Suez de la Paris. Sorana Cîrstea a pierdut fără drept de apel (3-6, 0-6) în faţa americancei Melanie Oudin, iar Raluca Olaru a cedat (6-3, 2-6, 4-6) în întâlnirea cu italianca Thatiana Garbin.

 • Biserică rusă pe Sena, Dover - port franţuzesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biserică rusă pe Sena, Dover - port franţuzesc

  Ruşii dau peste 50 de milioane de euro pentru un teren în buricul Parisului, iar englezii sunt gata să vândă Portul Dover rivalilor francezi. Cât mai valorează simbolurile pe timp de criză? Pot fi ele vândute pentru a mai scoate un ban în plus?

 • FOTO O şcoală cum n-a văzut decât Parisul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO O şcoală cum n-a văzut decât Parisul

  16 studenţi de excepţie se pregătesc în România la fel ca într-o universitate de elită din Franţa. Au puţin peste 20 de ani, sunt studenţi foarte buni şi au ales să rămână în România. Învaţă la Şcoala Normală Superioară din Bucureşti, construită după celebra soră universitară din Paris.