Stiri despre paris

  1870 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Artă pe rămăşiţele trecutului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artă pe rămăşiţele trecutului

   La Centrul Pompidou din Paris este deschisă până la 19 iulie expoziţia „Promisiunile trecutului, 1950-2010. O istorie discontinuă a artei în fosta Europă de Est“. La eveniment participă Ion Grigorescu, Dan Perjovschi, Ciprian Mureşan, Mircea Cantor şi Daniel Knorr din România, alături de artişti din peste 15 ţări (Polonia, Israel, Cehia, Ungaria, Marea Britanie, Franţa, Croaţia, Slovenia şi Rusia).

 • De ieri,de azi:Steven Berkoff şi Giorgio Barberio Corsetti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ieri,de azi:Steven Berkoff şi Giorgio Barberio Corsetti

  Actor, regizor şi dramaturg („cel mai mare dramaturg minor al Angliei“, după cum îl numeşte Annette Pankratz), Steven Berkoff a absolvit Webber Douglas Academy of Dramatic Art, din Londra şi Ecole Jacques Lecoq, din Paris, iar în 1968 a fondat London Theatre Group.

 • EXCLUSIV: Străinii care s-au plimbat cu nava Borcea pe Dunăre au privit-o ca pe o piesă rară de muzeu/GALERIE FOTO/VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Străinii care s-au plimbat cu nava Borcea pe Dunăre au privit-o ca pe o piesă rară de muzeu/GALERIE FOTO/VIDEO

  Profesorii veniţi din Franţa, Italia, Spania, Grecia şi Turcia au avut numai cuvinte de laudă la adresa echipajului care a întreţinut nava în condiţii perfecte de funcţionare. Iniţial, Pascall Dauthieux, de 49 de ani, din Paris, profesor implicat în programul Comenius, auzind că va vizita Brăila, a solicitat să vadă nava Borcea, despre care auzise.

 • Dincolo de strigăt, un alt Munch
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dincolo de strigăt, un alt Munch

  Până la 18 iulie, Pinacoteca din Paris găzduieşte o retrospectivă a operei mai puţin mediatizate a pictorului norvegian, intitulată „Edvard Munch ou l’Anti-Cri“. Expoziţia caută să arate complexitatea personalităţii artistice a lui Munch dincolo de ultracunoscutul tablou, al cărui renume riscă să lase în umbră o sumă de alte lucrări la fel de fascinante.

 • Moldoveanul care spoieşte după Eiffel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldoveanul care spoieşte după Eiffel

  Cocoţat la sute de metri înălţime, Florin Vieru (32 de ani) se poate lăuda că are în fiecare zi întreg Parisul la picioare. Bărbatul lucrează ca alpinist utilitar în echipa angajată să vopsească simbolul capitalei franceze.

 • Biberoanele cu bisfenol, interzise în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biberoanele cu bisfenol, interzise în Franţa

  Senatul francez a decis să suspende vânzările de biberoane care conţin bisfenol A, o substanţă periculoasă. În 2009, Canada a adoptat aceeaşi măsură.

 • Explozie la o uzină din Paris: un mort şi 12 răniţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Explozie la o uzină din Paris: un mort şi 12 răniţi

  O persoană a decedat şi cel puţin alte 12 au fost rănite într-un incendiu a cărui origine nu a fost încă stabilită, urmat de o explozie la uzina Gennevilliers (nord-vest de Paris), informează AFP, citând surse din cadrul poliţiei.

 • Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, a renunţat la postul de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, a renunţat la postul de la Paris

  Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, zis şi Syda, a renunţat la postul de secretar economic III la Ambasada României de la Paris. Într-un comunicat de presă, Ionescu anunţă că a fost supus unui "linşaj mediatic" şi că demisionează din funcţia ocupată la Ministerul Economiei.

 • UPDATE: Syda renunţă la postul de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Syda renunţă la postul de la Paris

  Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, zis şi Syda, a renunţat la postul de la Paris de secretar economic III la Ambasada României de la Paris. Într-un comunicat de presă, Ionescu anunţă că a fost supus unui linşaj mediatic şi că demisionează din funcţia ocupată la Ministerul Economiei.

 • 25 de milioane de euro, furaţi dintr-o bancă din Paris în 9 ore!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  25 de milioane de euro, furaţi dintr-o bancă din Paris în 9 ore!

  O bandă de hoţi a săpat un tunel până în interiorul unei sucursale a băncii Credit Lyonnais din centrul Parisului, reuşind să plece cu conţinutul a aproximativ 200 de seifuri private, pline cu bani, bijuterii şi alte valori.