Stiri despre parcul titan

  41 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un sat biblic s-a deschis în Parcul Titan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sat biblic s-a deschis în Parcul Titan

  De pe 7 aprilie, cu prilejul Sărbătorilor de Paşti, parcul Titan din Bucureşti se va transforma într-un sat biblic tradiţional. Vizitatorii vor putea observa, până pe 17 aprilie, stilul de viaţă al personajelor antice şi vor putea învăţa, în cadrul unor lecţii deschise, îndemânări ale oamenilor din acele vremuri. Doritorii vor putea participa şi la cursurile de caligrafie ebraică şi grecească, ce se vor desfăşura într-o sinagogă.

 • 1 Decembrie cu muzică, dans şi fasole cu cârnaţi, în Parcul Titan din Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1 Decembrie cu muzică, dans şi fasole cu cârnaţi, în Parcul Titan din Bucureşti

  Ziua Naţională a României  va fi sărbătorită în Parcul Titan din Bucureşti cu spectacole de dans, cu muzică populară şi cu nelipsitele porţii gratuite de fasole cu cârnaţi şi vin fiert. Ziua va fi încheiată la Ateneu, unde Primăria Sectorului 3 va organiza „Gala performanţei“, în cadrul căreia vor fi premiaţi tinerii cu rezultate excepţionale.

 • Blocaţi în IOR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocaţi în IOR

  Pentru cei care nu ştiu, IOR este un parc din Bucureşti, iar numele vine de la Întreprinderea Optica Română. Este un parc precum toate parcurile: alei, lac, locuri de joacă, oameni fericiţi, oameni nefericiţi, oameni care aleargă, oameni care împing cărucioare, care fac poze, care pescuiesc sau care se grăbesc să ajungă undeva. Oameni pe bănci.

 • Centenar Maria Tănase, de Zilele Bucureştiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centenar Maria Tănase, de Zilele Bucureştiului

  De Zilele Bucureştiului, intră în sărbătoare şi muzica românească. La 100 de ani de la naşterea interpretei Maria Tănase, recitalurile muzicale dedicate artistei vor da Parcului Titan din Capitală aerul de epocă al „Micului Paris“.

 • „Lumea lui Shakespeare“ este dezvăluită în Parcul Titan din Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Lumea lui Shakespeare“ este dezvăluită în Parcul Titan din Capitală

  Parcul Titan din Capitală va găzdui „Lumea lui Shakespeare“, eveniment care oferă publicului bucureştean posibilitatea de a cunoaşte figuri emblematice şi opere reprezentative din cultura fiecărei ţări sărbătorite. „Lumea lui Shakespeare“ va avea loc duminică, începând cu ora 17.00.

 • Nu rata în acest weekend spectacolele Festivalului Internaţional de Artă a Circului!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu rata în acest weekend spectacolele Festivalului Internaţional de Artă a Circului!

  Circul Scott din Suedia, Circul Naţional din Ucraina şi Circ&Variete Globus din România îşi prezintă sâmbătă, 24 septembrie, şi duminică, 25 septemrbie, premierele celor trei spectacole cu care se bat pentru „Leul de Aur“ la Festivalul Internaţional de Artă a Circului, care are loc în Capitală.

Modifică Setările