Stiri despre parcari

  459 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 17,5 milioane de lei au ajuns în gropile şi parcările din oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  17,5 milioane de lei au ajuns în gropile şi parcările din oraş

  Atât a plătit Primăria pentru repararea şi întreţinerea străzilor, dar şi pentru construcţia de parcări. Numai întreţinerea şi repararea a 163 de străzi din municipiu au costat 8,6 milioane de lei. Factura din acest an pentru plombarea gropilor va scoate sume însemnate din buzunarul comunităţii.

 • Parcările din mall-uri, închiriate riveranilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcările din mall-uri, închiriate riveranilor

  Cu o sumă cuprinsă între 120 şi 600 de lei pe lună, oricine îşi poate închiria un loc de parcare. Posibilitatea de a-şi achiziţiona un loc de parcare la mall este o ofertă tentantă pentru bucureşteni.

 • Milioane de euro pentru parcări în municipiul Reşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Milioane de euro pentru parcări în municipiul Reşiţa

  Autoritatea locală a aprobat ieri, un studiu de fezabilitate în urma căruia reşiţenii vor avea aproape 200 de noi locuri de parcare, o pistă de biciclişti, iar carosabilul de pe Bulevardul Republicii, din cartierul Govândari, va fi refăcut. Suma necesară pentru lucrări este estimată la 1.500.000 de euro.

 • Parcările din oraş, pline de „ajutoare“ nedorite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcările din oraş, pline de „ajutoare“ nedorite

  Cerşetorii băcăuani au găsit o nouă metodă a câştiga bani. Ei se postează la orele de vârf în parcarea unui supermarket sau a unei zone aglomerate din centru şi le indică şoferilor locurile de parcare rămase libere.

 • Războiul pentru parcări face victime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul pentru parcări face victime

  Poliţiştii spun că peste 90 la sută dintre cazurile de distrugeri de maşini sunt provocate de vecinii de bloc, din cauza problemelor de parcare.

 • Parcările, înghiţite de zăpada murdară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcările, înghiţite de zăpada murdară

  Acumulările de zăpadă murdară sunt cărate pe picioare de oameni în autoturisme, magazine sau locuinţe. În unele zone, nu se mai văd nici marcajele dintre locurile de parcare.

 • Constanţa: Caracatiţa, răspuns la parcările blocate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Caracatiţa, răspuns la parcările blocate

  Angajaţii Poliţiei Locale blochează roţile maşinilor parcate neregulamentar din cauza zăpezii necurăţate. Conducătorii auto se plâng că locurile de parcare sunt blocate de zăpadă şi că sunt nevoiţi să staţioneze pe prima bandă de circulaţie.

 • Târgu-Jiu: Toate garajele din municipiu vor fi demolate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Toate garajele din municipiu vor fi demolate!

  Peste 20 de locatari din municipiul Târgu-Jiu, zona Gării, au solicitat primăriei nedemolarea garajelor din zona în care locuiesc. Reprezentanţii municipalităţii au respins această cerere, considerând-o neîntemeiată.

 • Parcari ,,moca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcari ,,moca" pentru conducătorii auto din reşedinţa de judeţ

  Pentru că au rămas fără administrator, parcările de pe domeniul public din Deva sunt folosite gratis. În plină criză bugetară, autorităţile locale renunţă la venituri de aproximativ 80.000 de lei din taxarea locurilor de parcare.

 • Bucureşti: Autostrada suspendată, promisă şi în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Autostrada suspendată, promisă şi în 2010

  După ce a caracterizat proiectul autostrăzii suspendate ca fiind „marele eşec din 2009”, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, are ambiţa ca anul acesta să finalizeze primul tronson al acesteia. Primarul a declarat că are deja banii pentru începerea construcţiei şi că proiectul este prevăzut în buget.

 • Târgu-Mureş: Parcări mai ieftine în oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Parcări mai ieftine în oraş

  Reprezentanţii municipalităţii doresc să vină în sprijinul şoferilor mureşeni prin propunerea ieftinirii tichetelor şi abonamentelor de parcare pe raza oraşului.

 • Bucureşti: Cei care au plătit deja parcarea vor banii înapoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Cei care au plătit deja parcarea vor banii înapoi

  Contribuabilii care au plătit pe parcare de trei ori mai mult ca în 2009 se tem că nu-şi vor recupera banii. Vistieria statului e goală, deci trebuie umplută de cineva. Pe această premisă merg şi angajaţii primăriilor de sector care încasează „pe nerăsuflate” taxa pe parcarea de reşedinţă, majorată de la 1 ianuarie.

 • Locuri de parcare în oraş, scoase la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuri de parcare în oraş, scoase la licitaţie

  Şefii Primăriei au anunţat că vor scoate la licitaţie 120 de locuri de parcare în oraş, în luna ianuarie. Ieşenii interesaţi se pot înscrie la una dintre cele şase licitaţii anunţate de municipalitate luna aceasta.

 • Prea puţine parcări pentru studenţii din Complexul Studenţesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prea puţine parcări pentru studenţii din Complexul Studenţesc

  Parcările din Complexul Studenţesc au devenit neîncăpătoare de maşinile studenţilor, dar şi de cele care le lasă acolo peste zi. Astfel că, pentru a-şi parca autoturismele, studenţii le lasă chiar şi pe spaţiile verzi.

 • Zece mii de şoferi sunt pasibili de amendă în orice moment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece mii de şoferi sunt pasibili de amendă în orice moment

  Zece mii de şoferi riscă oricând să fie amendaţi  din cauza maşinilor parcate neregulamentar. Proiectul municipalităţii pentru parcări în anul 2010 rezolvă doar situaţia a unu la sută din şoferii dezavantajaţi.

 • Locurile de parcare din fața blocurilor vor fi inventariate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locurile de parcare din fața blocurilor vor fi inventariate

  În perioada următoare, locurile de parcare din faţa blocurilor vor fi inventariate. Singurele investiţii prevăzute deocamdată vizează continuarea lucrărilor de pe Praporgescu, pe Calea Iuliu Maniu şi Petru Rareş.

Modifică Setările