Stiri despre parc industrial slatina

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  S-a
semnat primul contract de investiţii pentru Parcul Industrial Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  S-a semnat primul contract de investiţii pentru Parcul Industrial Slatina

  La nici două săptămâni de la cea de-a treia licitaţie organizată de diriguitorii Parcului Industrial Slatina pentru găsirea de investitori, iată că, joi – 13 noiembrie, a avut loc semnarea primului contract de investiţii. Firma care deschide seria afacerilor în incinta obiectivului menţionat este SC Prysmian SA, fosta Fabrică de Cabluri. O conferinţă de presă organizată pe Dealul Grădişte a oficializat relaţia de afaceri pusă de-acum pe roate.

 • O nouă licitaţie pentru Parcul Industrial Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă licitaţie pentru Parcul Industrial Slatina

  Primăria Slatina încearcă din nou marea cu degetul. După două încercări eşuate, autorităţile locale au fixat data derulării unei noi licitaţii pt Parcul Industrial de la marginea urbei pentru data de 27 octombrie. Se va licita întregul teren de 32 hectare al Parcului pentru care, la precedentele licitaţii, nu a depus nimeni o ofertă concretă, în ciuda facilităţilor importante oferite.

 • Licitaţia
pentru Parcul Industrial Slatina, reluată în condiţiile investitorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţia pentru Parcul Industrial Slatina, reluată în condiţiile investitorilor

  Condiţii importante dintre cele impuse de autorităţile locale din Slatina investitorilor în Parcul Industrial de la marginea urbei vor fi efectuate în curând, la cererea investitorilor. Diriguitorii obiectivului menţionat au fost puşi în această situaţie după ce licitaţiile anterioare nu s-au soldat cu rezultatele scontate. Pentru a da un imbold firmelor să investească în Parc, stăpânii obiectivului a trebuit să facă unele concesii.

 • Concediile alungă investitorii pentru Parcul Industrial Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediile alungă investitorii pentru Parcul Industrial Slatina

  Perioada propice mai degrabă concediilor decât derulării afacerilor a stricat planurile diriguitorilor Primăriei Slatina, ce sperau să vândă terenul Parcului Industrial, primul din judeţ dealtfel, înainte de jumătatea lunii. Astfel, licitaţia organizată în acest sens luni – 4 august, a adus cu sine un singur investitor ce ar fi dorit să cumpere din terenul obiectivului menţionat. Licitaţia va fi reluată cel mai târziu în luna octombrie.

 • Terenul
Parcului Industrial Slatina, scos azi la vânzare pentru a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terenul Parcului Industrial Slatina, scos azi la vânzare pentru a doua oară

  Cea de-a doua licitaţie pentru vânzarea terenului Parcului Industrial din Slatina, ce urmează a fi amenajat la marginea urbei pe o suprafaţă de 32 de hectare, are loc astăzi. Procedura se va derula la sediul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Primăriei Slatina, începând cu orele 14.00. Prima licitaţie a avut loc în urmă cu exact o lună, dar nu s-a prezentat nimeni.

 • Primăria
Slatina schimbă strategia pentru Parcul Industrial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Slatina schimbă strategia pentru Parcul Industrial

  Primăria Slatina va organiza o nouă licitaţie pentru vânzarea terenului Parcului Industrial, recent apărut în peisajul autohton al urbei. Astfel, faţă de primă licitaţie organizată acum o săptămână, de data aceasta vor fi mai multe loturi, totul în scopul atragerii a cât mai mulţi investitori. Procedura se va relua în perioada următoare.

 • Terenul
Parcului Industrial Slatina, scos la mezat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terenul Parcului Industrial Slatina, scos la mezat

  Firma ce administrează Parcul Industrial Slatina, singurul din judeţul Olt, a definitivat operaţiunile de parcelare a terenului de 32 hectare aferent acestui obiectiv amplasat la marginea urbei - spre comuna Milcov, şi este gata pentru a scoate totul la vânzare. Primăria Slatina a publicat pe siteul instituţiei, la finele săptămânii trecute, anunţul privind organizarea unei licitaţii  publice pentru terenul menţionat în ziua de vineri - 4 iulie.

 • Terenul Parcului Industrial Slatina va fi parcelat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terenul Parcului Industrial Slatina va fi parcelat

  Firma care administrează Parcul Industrial Slatina va demara în curând operaţiunile de parcelare a terenului de 32 hectare aferentă acestui obiectiv de la marginea urbei. La finele săptămânii trecute, consilieri locali slătineni au aprobat un proiect de hotărâre în acest sens ce dă undă verde divizării terenului Parcului Industrial pentru firmele ce doresc să-şi deschidă puncte de lucru în incinta perimetrului obiectivului menţionat.

 • Parcul
Industrial Slatina începe să-şi facă propria “carte de vizită”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcul Industrial Slatina începe să-şi facă propria “carte de vizită”

  După ce, la începutul lunii trecute, Primăria Slatina a reuşit să obţină toate aprobările pentru a funcţiona legal, iată că ofertele din partea investitorilor au şi apărut la orizont. Planificat să fie amenajat la marginea urbei, pe un teren de 32 de hectare, Parcul Industrial din Slatina, primul din judeţ, a atras deja atenţia mai multor firme, printre care şi unele de top care deja au sucursale deschise în Slatina, dar vor să se extindă.

 • Este
oficial: Slatina are parc industrial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este oficial: Slatina are parc industrial

  La începutul aceastei săptămâni, Primăria municipiului Slatina a reuşit să obţină toate aprobările oficiale pentru funcţionarea legală a parcului industrial pe care autorităţile locale doresc să-l amenajeze la marginea urbei, pe un teren de 32 ha. aflat pe fostul DC 89, în zona comunei Milcov. Municipalitatea aşteaptă acum ofertele exacte ale potenţialilor investitori pentru terenul respectiv, ce va fi prevăzut de primărie cu toate utilităţile.

 • VIDEO 
Primăria Slatina, “şicanată” în amenajarea unui parc industrial de edilii unei comune limitrofe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Primăria Slatina, “şicanată” în amenajarea unui parc industrial de edilii unei comune limitrofe

  Primăria municipiului Slatina a început în forţă demersurile pentru amenajarea a două parcuri industriale, unul de 30 de hectare – aflat la cinci kilometri de oraş în zona comunei Milcov, şi un altul aflat la 15 km, la graniţa cu comuna Brebeni. Dacă lucrurile privind primul parc decurg normal şi se fac paşi rapizi pentru obţinerea aprobărilor în acest sens, nu acelaşi lucru se poate spune despre al doilea parc.