Stiri despre par

  252 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Îţi cade părul? Iată câteva remedii naturale!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi cade părul? Iată câteva remedii naturale!

  Este normal să pierzi câteva zeci de fire de păr zilnic, spun specialiştii. Însă dacă observi că tot mai mult din podoaba ta capilară rămâne pe perie şi pe haine, este cazul să începi să iei măsuri. Încearcă mai întâi câteva remedii naturale, care acţionează cu blândeţe, dar eficient.

 • Cum să obţii volumul maxim al părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să obţii volumul maxim al părului

  În afară de tipul de păr, tehnicile de stilizare,  produsele cu care îţi îngrijeşti podoaba capilară şi vârsta joacă un rol important. Dacă firul de păr este subţire şi fin, un simplu şampon şi un balsam pentru volum nu mai sunt suficiente.

 • Dietă de toamnă pentru podoaba capilară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dietă de toamnă pentru podoaba capilară

  După perioada verii, când soarele puternic deteriorează părul, profită de legumele şi de fructele toamnei pentru a-i reda strălucirea. Ele aduc toate vitaminele de care are nevoie podoaba capilară.

 • VIDEO Cum doarme o veveriţă în părul unei fete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum doarme o veveriţă în părul unei fete

  Chippy, o veveriţă care s-a jucat toată ziua, a avut nevoie de o mică pauză de odihnă şi a ales un loc mai puţin obişnuit pentru a trage un pui de somn. Veveriţa s-a înfipt în părul unei fete şi a dormit acolo liniştită, nefiind deranjată de nimeni.

 • Din ce cauze apare excesul de păr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din ce cauze apare excesul de păr?

  Pentru multe femei, părul vizibil de pe faţă şi de pe corp reprezintă o problemă estetică şi poate fi sursa unor complexe de inferioritate. Dar, mai mult decât o problemă de aspect, apariţia părului în mod nefiresc anunţă şi dezechilibre organice.

 • Soluţii pentru recuperarea podoabei capilare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii pentru recuperarea podoabei capilare

  Tratamentele care opresc căderea părului sunt eficiente dacă se fac de la primele semne. În cazul în care zonele fără păr sunt extinse, podoaba capilară nu mai poate fi recuperată, dar se poate recurge la implantul de păr, o procedură care nu necesită internare.

 • Sfatul săptămânii: Cum putem preveni căderea părului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfatul săptămânii: Cum putem preveni căderea părului?

  Problemele hormonale, consumul de anticoncepționale pe o perioadă îndelungată, stresul, excesul de medicamente, ditetele exagerate și alimentația săracă în vitamine sunt doar câteva dintre cauzele care duc la căderea părului.

 • Care sunt inamicii părului frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt inamicii părului frumos

  Stresul, poluarea şi afecţiuni precum anemia sau dermatitele afectează podoaba capilară. Alimentaţia dezechilibrată, produsele pentru coafat, dar şi uscătorul de păr, placa şi ondulatorul degradează structura firelor şi le scurtează durata de viaţă.

 • Şi femeile îşi pot pierde definitiv părul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi femeile îşi pot pierde definitiv părul

  Alopecia de tip feminin este, din fericire, mai puţin evidentă decât cea care apare la bărbaţi, chelia fiind foarte rară. Când căderea părului are cauză genetică, firele de păr pierdute nu mai sunt înlocuite cu unele noi şi singura metodă de a reface podoaba capilară este transplantul de păr. 

 • Tulcea: 150 de lei pentru un kilogram de păr!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: 150 de lei pentru un kilogram de păr!

  Periodic în Tulcea apar anunţuri: „Cumpăr păr“. Tulcenii nu dau năvală, dar de fiecare dată se găsesc doritoare care să scape de podoaba capilară şi să capete şi un ban cinstit.

 • Culoarea părului, descifrată din codul genetic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culoarea părului, descifrată din codul genetic

  Cercetătorii olandezi şi cei polonezi susţin că au descoperit o modalitate de a face previziuni despre culoarea părului unei persoane folosind markerii genetici, potrivit BBC News.

 • Părul blond, mină de aur pentru rusoaice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părul blond, mină de aur pentru rusoaice

  Multe femei sărace din Rusia şi Ucraina îşi vând ieftin părul blond natural unor firme care fac adevărate afaceri în domeniu. Fie că este folosit pentru extensii, fie pentru peruci, părul blond e mai valoros faţă de cel închis la culoare deoarece este o raritate şi se vopseşte uşor.

 • În Târgovişte se cumpără păr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Târgovişte se cumpără păr

  Cumpărătorul este o firmă din Iaşi şi oferă sume de până la 300 lei pe kilogram. Plata se oferă în funcţie de lungimea părului, care trebuie să fie de minim 30 centimetri, dar şi de calitatea acestuia.

 • Cum tratăm natural adenomul hipofizar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratăm natural adenomul hipofizar

  Şocurile emoţionale puternice şi dezechilibrele funcţiei secretorii a hipofizei favorizează apariţia bolii. Cea mai frecventă formă de adenom hipofizar, prolactinomul, poate da infertilitate în cazul femeilor, iar la bărbaţi, scăderea apetitului sexual.

 • Cum oprim căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum oprim căderea părului

  Pierderea podoabei capilare este rareori ireversibilă, iar tratamentul depinde de cauze. În caz de calviţie, momentul prezentării la medic şi perseverenţa persoanei afectate influenţează succesul tratamentului.

 • Târgu-Jiu: Preot bătut de soţie cu parul, internat la spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Preot bătut de soţie cu parul, internat la spital

  Nicolae Ciobanu, din Tismana, a primit aseară o bătaie soră cu moartea. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe, iar preotul nici nu se gândeşte să-şi ierte nevasta.

 • De câte ori îşi schimbă femeile părul într-o viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De câte ori îşi schimbă femeile părul într-o viaţă

  Doamnele se folosesc de coafură pentru a se face remarcate sau pentru a le transmite „un mesaj“ celor din jur. O femeie îşi schimbă aspectul fizic cu ajutorul coafurii de o sută de ori, în medie, într-o viaţă.

 • Vopsirea părului poate fi periculoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vopsirea părului poate fi periculoasă

  Alergiile, eczemele, astmul şi chiar pierderea podoabei capilare sunt cele mai frecvente probleme. Potrivit specialiştilor, părul trebuie vopsit cel mult o dată la şase săptămâni pentru a evita deteriorarea.

 • Vopsele expirate, la un coafor din Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vopsele expirate, la un coafor din Braşov

  Produse pentru îngrijirea părului cu termen de valabilitate depăşit, dar folosite ca fiind bune. Acestea sunt neregulile găsite de comisarii pentru Protecţia Consumatorului şi de cei de la Direcţia de Sănătate Publică, într-un salon de înfrumuseţare.

 • Pletele elevilor, coşmarul dascălilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pletele elevilor, coşmarul dascălilor

  Unele instituţii de învăţământ interzic băieţilor să poarte părul lung şi îi ameninţă cu scăderea notei la purtare. Băieţii trebuie să fie atenţi la regulile școlii în care învaţă. Versurile „Nu contează cât de lung am părul/ Important e cât şi cum gândesc“ nu se aplică elevilor din unele şcoli din ţară.

Modifică Setările