Stiri despre par

  252 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Secretele părului cu volum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele părului cu volum

  Majoritatea femeilor folosesc produse de îngrijire pentru păr pe bază de substanţe chimice, dar ele nu oferă rezultatele dorite pentru o perioadă mai lungă. Dacă vrei ca părul tău să aibă mai mult volum şi să strălucească, ar trebui să începi să aplici măşti care să menţină şuviţele sănătoase şi bogate.

 • 4 semne ascunse ale disfuncţiilor glandei tiroide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 semne ascunse ale disfuncţiilor glandei tiroide

  Milioane de femei suferă de disfuncţiuni ale glandei tiroide fără fie conştiente măcar de acest lucru. Poate fi destul de greu să recunoşti simptomele, crezând că acestea au o cu totul altă semnificaţie! Iată câteva dintre cele mai întâlnite!

 • Reţetă de spray natural pentru descurcarea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă de spray natural pentru descurcarea părului

  Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu problema părului încâlcit, ba din cauza uscării sale excesive, ba din cauza produselor prea agresive cu firul de păr. Prepară-ţi acasă spray-ul care te va scăpa de această problemă, care poate fi folosit şi pentru copii.

 • Izvoarele termale unice în lume, unde părul îngheaţă instant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Izvoarele termale unice în lume, unde părul îngheaţă instant

  Un inedit concurs de îngheţat părul se organizează în prima parte a anului, de ceva vreme, în teritoriul Yukon din Canada. Curioşii vin să se îmbăieze în apele termale de la Takhini, iar la vreo jumătate de oră părul lor ud îngheaţă din cauza temperaturilor foarte scăzute. Aceste izvoare termale sunt bogate în calciu şi magneziu. Au început să fie folosite din 1899.

 • Măşti pentru părul deteriorat, cu avocado
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti pentru părul deteriorat, cu avocado

  Firele de păr despicate sunt semnul unui păr deteriorat şi lipsit de vitalitate. Dacă nu mai ştii ce să faci pentru a rezolva problemele pe care le ai cu podoaba capilară, ar trebui să încerci una dintre următoarele reţete de măşti pe bază de avocado.

 • Bretonul, tunsoarea anului 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bretonul, tunsoarea anului 2018

  După un an dominat de tunsori experimentale şi complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturaleţe prin coafuri simple şi nuante mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur şi tehnici de coafare care să pună în evidenţă mişcarea naturală a părului.

 • Tendinţe în coafuri pentru 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tendinţe în coafuri pentru 2018

  În 2018, ai voie să experimentezi tot ce îţi face cu ochiul în materie de coafuri. Fie că preferi părul mai lung, fie că îl preferi pe cel scurt, nu mai e nevoie să te gândeşti că nu ţi-ar sta bine, ci dimpotrivă, să mergi pe intuiţie.

 • Reţete de măşti pentru păr fragil şi uscat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţete de măşti pentru păr fragil şi uscat

  Părul uscat şi fragil este o problemă de frumuseţe frecventă în rândul femeilor. Acest lucru se datorează în principal alimentaţiei nesănătoase, dar şi folosirii uscătorului şi a altor produse destinate îngrijirii podoabei capilare. Însă problema poate fi soluţionată prin aplicarea de măşti pe bază de miere.

 • 365 de zile pe an, părul rămâne unul dintre aliaţii noştri fideli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  365 de zile pe an, părul rămâne unul dintre aliaţii noştri fideli

  Fiecare dintre noi, tineri şi adulţi, femei şi bărbaţi, ba chiar până şi cei mici, din clasa pregătitoare, a auzit într-o zi remarca tristă a unui membru al familiei sau a unui bun amic: „A început să-mi cadă părul! Numai asta îmi mai lipsea, căci în rest am trecut prin toate!“.

 • Apă caldă sau rece: care e bună pentru păr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apă caldă sau rece: care e bună pentru păr?

  Pentru a menţine părul puternic şi sănătos, el are nevoie de o îngrijire specială. Dar trebuie să ai grijă în timp ce alegi apa pentru spălarea părului, deoarece apa caldă şi apa rece au efecte diferite asupra aspectului podoabei capilare.

 • Tratament natural împotriva căderii părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratament natural împotriva căderii părului

  Pierderea firelor de păr poate fi simptomul unei podoabe capilare slabe sau prezenţa unor deficienţe nutritive în organism. Şi, pentru că este o problemă cu care se confruntă tot mai mulţi oameni, găsirea unei soluţii este necesară.

 • Apa dură provoacă aceste probleme de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa dură provoacă aceste probleme de sănătate

  O nouă cercetare arată că expunerea pielii la apa calcaroasă poate deteriora barierele protectoare ale tegumentului, crescând astfel sensibilitatea la factorii externi. Studiul a arătat că acest lucru poate duce la dezvoltarea eczemelor.

 • Cum să îţi deschizi culoarea părului cu suc de lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să îţi deschizi culoarea părului cu suc de lămâie

  Îţi doreşti o nuanţă de păr mai deschisă şi cu toate acestea nu ai vrea să apelezi la vopsit pentru că îl consideri dăunător? Dacă da, poţi apela cu încredere la metodele naturale de decolorarea cu suc de lămâie. Iată ce trebuie să faci!

 • Afecţiunile care pot determina căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afecţiunile care pot determina căderea părului

  Ştiai că părul uscat, subţire şi fragil care se rupe uşor poate indica serioase probleme de sănătate? În loc să încerci să maschezi aceste minusuri ar fi mai bine să identifici cauza. Stilul de viaţă, lipsa somnului, stresul, dieta dezechilibrată pot fi factori care să cauzeze căderea părului, dar simptomele sunt aceleaşi şi când te confrunţi cu una dintre aceste afecţiuni.

 • Cauzele căderii părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauzele căderii părului

  În general, carenţa de proteine şi anemia sunt două dintre principalele cauze ale căderii părului. Dacă şi tu te confrunţi cu pierderea podoabei capilare dar nu suferi de aceste condiţii, ar trebui să acorzi atenţie. S-ar putea să fie altele cauzele!

 • Scapă de părul de la subraţ fără nicio durere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de părul de la subraţ fără nicio durere!

  Părul nedorit de la subraţ este o problemă pentru toate femeile, mai ales vara. Dar ştii că există şi alte modalităţi de a scăpa de părul de la subraţ, în afară de ceară şi lama de ras? Noua metodă de îndepărtare a părului, fără nicio durere, este o mască, pe care o prepari chiar tu acasă.

 • Ce să faci pentru ca părul să-ţi crească mai repede
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci pentru ca părul să-ţi crească mai repede

  Căderea părului este o problemă care afectează atât bărbaţii, cât şi femeile. Dar există trei modalităţi prin care poţi stimula creşterea firelor de păr, iar cele mai eficiente sunt alimentaţia sănătoasă şi gândirea pozitivă.

 • Scapă de mătreaţă cu aspirină şi sare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de mătreaţă cu aspirină şi sare

  Dacă de curând ţi-ai schimbat produsele de îngrijire a părului, s-ar putea să te confrunţi cu mătreaţă şi scalp uscat. Însă, pentru a combate şi preveni aceste probleme, apelează la ingrediente naturale din bucătărie, care nu au efecte secundare precum căderea părului

 • Colorează-ţi părul cu ingrediente din bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colorează-ţi părul cu ingrediente din bucătărie

  Aproximativ 65% dintre femei îşi modifică culoarea naturală a părului. Ne place să ne jucăm cu culorile, pentru că ne face să ne simţim bine. Însă ce facem când folosirea excesivă a produselor cu substanţe chimice afectează sănătatea podoabei capilare? Uite cum te poţi vopsi natural.

 • Trucuri pentru un păr sănătos, vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru un păr sănătos, vara

  Părul tău este mai predispus ruperii şi uscării, din cauza temperaturilor ridicate de afară. Din fericire, există câteva trucuri care te ajută să remediezi problemele provocate de razele puternice ale soarelui.

 • Epilarea definitivă: ce implică şi care-i sunt dezavantajele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Epilarea definitivă: ce implică şi care-i sunt dezavantajele

  Am auzit spunându-se foarte multe despre epilarea definitivă, încât fiecare femeie trebuie să ştie ce implică şi care sunt dezavantajele acestei tehnici de îndepărtare a părului. Înainte de a recurge la această procedură, citeşte mai multe.

 • De ce trebuie să-ţi speli părul de două ori pe săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce trebuie să-ţi speli părul de două ori pe săptămână

  Părul murdar este cel mai mare coşmar pentru multe femei, iar spălatul şi uscatul implică mult timp. Iar vara, când temperaturile cresc foarte mult, transpirăm şi este nevoie să spălăm mai des podoaba capilară. Însă, de câte ori crezi că trebuie să-l speli

 • Cauze care pot duce la căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze care pot duce la căderea părului

  Există mulţi factori care afectează sănătatea podoabei capilare, mai mult la femei decât la bărbaţi. Şi, deşi părul nu are nici o funcţie vitală, prezenţa sau absenţa acestuia poate afecta profund o persoană, de cele mai multe ori emoţional

 • Greşeli care îţi distrug podoaba capilară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli care îţi distrug podoaba capilară

  Părul frumos, bogat şi strălucitor este una din armele de seducţie ale femeii. Are nevoie de o atenţie deosebită, dacă vrei să te mândreşti cu el toată viaţa.

 • Obiceiuri care te scapă de mătreaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care te scapă de mătreaţă

  Mătreaţa reprezintă descuamarea scalpului,  fiind o problemă cu care se confruntă multe persoane. Atunci când este însoţită de roşeaţă şi de iritaţie, este semn că trebuie să iei măsuri imediat. Iată ce poţi face!

Modifică Setările