Stiri despre par gras

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moduri simple prin care combaţi îngrăşarea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri simple prin care combaţi îngrăşarea părului

  Sezonul cald este perioadă în care ne confruntăm cu mai multe probleme ale părului, iar una dintre ele este excesul de sebum, părul gras, mai bine spus. Sunt foarte multe persoane pentru care îngrijirea podoabei capilare trebuie să fie foarte frecventă şi atentă. Dacă şi tu te numeri printre ele, iată câteva sfaturi care te vor ajuta vara aceasta:

 • Principalele motive pentru care avem părul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele motive pentru care avem părul gras

  Părul gras este o problemă cu care se confruntă tot mai multe femei, însă este bine să ştim ce rutină de îngrijire trebuie să adoptatăm atunci când podoaba capilară are de suferit din cauza excesului de sebum de la nivelul scalpului. Dereglarea hormonală sau trecutul mâinii prin păr duce inevitabil la apariţia acestei probleme.

 • Sfaturi utile dacă ai părul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi utile dacă ai părul gras

  Părul gras este o problemă inestetică. Este bine de ştiut ce rutină de îngrijire trebuie adoptată în cazul în care firele de păr au de suferit din cauza excesului de sebum de la nivelul scalpului.

 • Trucuri
pentru a scăpa de păr gras şi mătreaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a scăpa de păr gras şi mătreaţă

  Simple probleme cosmetice sau nu, părul gras şi mătreaţa sunt experienţe prin care trecem cei mai mulţi dintre noi şi care ne pot cauza frustrări destul de mari. Un păr gras însoţit de mătreaţă ne strică imaginea şi ne fac să arătăm neglijent. Rezolvarea acestor neplăceri nu este simplă şi implică efort susţinut, perseverenţă în aplicarea produselor potrivite şi o strânsă legătură cu medicul dermatolog.

 • Ghid de îngrijire pentru părul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid de îngrijire pentru părul gras

  Indiferent de cât de mult te străduieşti să menţii un aspect curat, şuviţele tale au tendinţă de îngrăşare? Nu îţi face griji, există soluţii simple de îngrijire a părului gras. Totul începe de la câteva mici schimbări în rutina ta de înfrumuseţare.

 • Cât de des este bine să ne spălăm pe cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de des este bine să ne spălăm pe cap

  Părul care se îngraşă trebuie spălat mai des, dacă ai părul uscat sau creţ poţi să stai şi o săptămână fără să te speli, firul de păr foarte subţire are nevoie, totuşi, de spălări mai dese. Cu atâtea variante este greu să alegi ce este mai bine pentru tine. Dermatologii consideră însă că totul ar fi mult mai simplu dacă am ţine cont de câteva reguli simple.

 • Remedii naturiste pentru păr gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturiste pentru păr gras

  Aspectul uleios al părului îţi dă bătăi de cap? Şampoanele speciale nu te ajută să rezolvi problema părului gras? Îţi propunem o listă de remedii naturiste pentru păr gras, alcătuită cu ajutorul medicului Ruxandra Constantina, specialist medicină de familie, cu competenţă în apifitoterapie.

 • De ce apare mătreaţa şi cum putem scăpa de ea cu remedii naturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apare mătreaţa şi cum putem scăpa de ea cu remedii naturale

  De ce apare mătreaţa, chiar dacă vă spălaţi cu cel mai scump şampon şi aveţi un stil de viaţă sănătos, este o întrebare care-i macină pe mulţi. Răspunsul specialiştilor oferă lămuririle necesare. Mătreaţa poate fi prevenită de cele mai multe ori, iar remediile naturale pot fi de mare ajutor în această luptă pentru un scalp sănătos.

Modifică Setările