Stiri despre papusi

  150 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O Barbie de expoziţie, 450 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Barbie de expoziţie, 450 de lei

  Pe Bulevardul Barbu Văcărescu 164D, la Zone Arena, bucureştenii sunt aşteptaţi să urmărească evoluţia păpuşii Barbie de-a lungul unei jumătăţi de veac, precum şi construcţii Lego gigant. Expoziţia „50 de ani Barbie şi Lego“ este deschisă aici până la 6 iunie.

 • Ploieşti: Un spectacol pentru cei mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploieşti: Un spectacol pentru cei mici

  Duminică, cei mai mici dintre spectatorii ploieşteni sunt aşteptaţi la Teatrul „Toma Caragiu" pentru a vedea o piesă de teatru pusă în scenă special numai pentru ei.

 • Maraton de spectacole la Teatrul de păpuşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maraton de spectacole la Teatrul de păpuşi

  Artiştii de la  „Luceafărul“ vor serba şase decenii de activitate prin montarea spectacolelor care au dus în acest timp faima păpuşarilor ieşeni peste hotare. Copiii şi adolescenţii sunt invitaţi de marţi până duminică să urmărească nouă piese de teatru şi păpuşi.

 • Păpuşarii băcăuani, nevoiţi să joace mereu în ”deplasare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păpuşarii băcăuani, nevoiţi să joace mereu în ”deplasare”

  Teatrul de Animaţie din Bacău încearcă să-şi găsească un sediu propriu de peste doi ani. Actorii Teatrului „Bacovia“ şi cei de la „Animaţie“ sunt nevoiţi să repete şi să dea reprezentaţii în acelaşi sediu înghesuit.

 • Galaţi: “Muck cel mic” urcă pe scena de la Gulliver
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: “Muck cel mic” urcă pe scena de la Gulliver

  Păpuşarii Teatrului Gulliver îi cheamă în acest week-end pe copii la un basm celebru: "Muc cel mic", o adaptare după povestea orientală a lui Wilhelm Hauff - cunoscut pentru naraţiuni ample de tipul „povestirilor în ramă" (povestiri în povestire), cu o mare varietate de personaje şi cu o acţiune ce se desfăşoară pe multiple planuri.

 • Bucureşti: Barbie n-a mai venit în România de teama porcinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Barbie n-a mai venit în România de teama porcinei

  Virusul A(H1N1) i-a speriat pe colecţionarii păpuşilor Barbie care ar fi trebuit să să vină în Bucureşti pentru două săptămâni. Reprezentanţii firmei King Size Production, care ar fi trebuit să aducă expoziţia aniversară a celebrelor jucării, promite reorganizarea acesteia de Ziua Copilului.

 • Capra cu trei iezi vine la Teatrul „Vasilache“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capra cu trei iezi vine la Teatrul „Vasilache“

  O reprezentaţie de colecţie îi aşteaptă pe cei mici în acest weekend. Maeştrii păpuşari vor da viaţă personajelor dintr-o poveste a scriitorului Ion Creangă. Spectacolul „Capra cu trei iezi“ va avea loc duminică între orele 11.00 şi 12.30.

 • Galaţi: Basm englezesc la „Teatrul Gulliver”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Basm englezesc la „Teatrul Gulliver”

  Iubitorii poveştilor tradiţionale englezeşti, dar mai ales copii acestora, sunt aşteptaţi duminică la o întâlnire cu Jack şi fasolea lui fermecată! „Jack şi fasolea fermecată" nu este o simplă poveste cu păpuşi! Aici se regăsesc laolaltă arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă, care în final duc la un spectacol inedit şi plin de culoare.

 • Bunicuţa cu fabrică de păpuşi în casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunicuţa cu fabrică de păpuşi în casă

  O bătrână de 69 de ani, din satul Peciu Nou, croieşte haine populare româneşti pentru păpuşi chinezeşti cumpărate de la arabi. Într-o micuţă gospodărie din comuna timişeană Peciu Nou se munceşte din zor la promovarea culturii satului românesc.