Stiri despre papaya

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine a aruncat
Papaya pe apa Referendumului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a aruncat Papaya pe apa Referendumului?

  Mai ţineţi minte cum s-au isterizat unii ziarişti pentru că CpF făcuse un clip în care nişte adolescenţi se întrebau cum va arăta România de mâine? Cum strigau atunci că este imoral să te foloseşti de adolescenţi pentru a promova tema Referendumului pentru Căsătorie?

 • Alimente recomandate celor care au arterită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente recomandate celor care au arterită

  Arterita este o boală vasculară cauzată de reducerea periculoasă a fluxului sanguin la nivelul picioarelor, numărul celor care suferă de această maladie crescând cu aproape 25% în perioada 2003-2013.

 • 10 alimente pentru o piele sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 alimente pentru o piele sănătoasă

  Te-ai săturat să foloseşti fel şi fel de produse de înfrumuseţare scumpe şi ineficiente? A venit timpul să le arunci pe cele fără efecte şi să începi să mănânci alimente care-ţi vor face pielea să strălucească de sănătate.

 • Învaţă-ţi copilul să iubească fructele de Moş Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învaţă-ţi copilul să iubească fructele de Moş Nicolae

  Sărbătoarea din seara de 5 decembrie este, prin excelenţă, una a copiilor. Prima în şirul zilelor festive ale lunii decembrie care implică şi cadouri, Moş Nicolae este şi întâia sărbătoare care presupune câteva riscuri pentru sănătatea copiilor. Dar cum să renunţi la tradiţie şi la vestitele dulciuri din ghetuţe? Răspunsul stă în fructe.

 • 16 superalimente din toată lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  16 superalimente din toată lumea

  Bucătăria internaţională îţi dă posibilitatea să descoperi arome noi pe care le poţi încorpora în dieta zilnică. Însă trebuie să te asiguri şi că aceste alimente sunt sănătoase.

 • Probleme în budă, la templul lui Buddha din Rio de Janeiro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Probleme în budă, la templul lui Buddha din Rio de Janeiro

  Stimaţi cititori, sunt medic oncolog şi vă propun ca experiment social să radeţi pe seama mea. Este felul meu de a mă răzvrăti împotriva cultului personalităţii care încă există în medicina românească. În plus, am fost criticat pentru bloguri prea serioase.