Stiri despre pane

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Cele mai delicioase şi simple reţete cu bureţi iuţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai delicioase şi simple reţete cu bureţi iuţi

  Vremea ploioasă în combinaţie cu zilele calde favorizează apariţia ciupercilor. Care sunt cele mai delicioase, dar şi cele mai simple reţete cu iuţari, recomandate de silvicultorii vâlceni, aflaţi în materialul de faţă.

 • Porc pane cu ciulama de ciuperci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porc pane cu ciulama de ciuperci

  În doar 40 de minute vei avea gata o masă savuroasă. Serveşete-l alături de piure de cartofi sau orez şi vei vedea cât este de gustos.

 • Peşte pane, simplu şi bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peşte pane, simplu şi bun

  Este unul dintre cele mai simple şi mai bune moduri în care poţi prepara peştele. Fie că este vorba de crap, caras, merluciu sau macrou, peştele pane este la fel de delicios.

 • Gulii pane. Aperitivul cu care îi vei cuceri pe cei dragi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gulii pane. Aperitivul cu care îi vei cuceri pe cei dragi

  Ştim că reglează nivelul de zahăr din sânge, aşadar guliile pot fi mâncate şi de diabetici. Şi cum o porţie de 100 de grame de gulii conţine doar 20 de calorii, gulia poate deveni un aliat în lupta cu kilogramele în plus. Poţi încerca şi o reţetă, care, ce-i drept, nu e indicată în regimul de slăbit, dar care cu siguranţă este foarte gustoasă.

 • Cele mai gustoase vinete pane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai gustoase vinete pane

  Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poţi prepara în maximum o oră. Ai grijă însă să sărezi feliile de vinete pentru a le elimina amăreala. Vor fi mult mai bune.

 • Flori de salcâm în aluat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flori de salcâm în aluat

  Sperăm că v-am făcut o mare bucurie cu această reţetă de flori de salcâm în aluat! Ne-am adus aminte de perioada pe care o petreceam în bucătăriile bunicilor aşteptând să fie gata! Nici apucau săs e răcească şi deja le „hăpăiam“ cu poftă!

 • Recomandare pentru weekend:     Ciuperci pane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandare pentru weekend:     Ciuperci pane

  Ciupercile sunt accesibile ca preţ, se pregătesc uşor şi ne salvează când rămânem în pană de idei. Pregăteşte această delicioasă reţetă! Noi am făcut-o şi ne-a plăcut foarte mult!

Modifică Setările