Stiri despre paleo

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dieta fără dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta fără dietă

  Paleo, Dukan, Montignac sau cu mese gata preparate? Decât să sărim de la o dietă la alta, în funcţie de modă, mai bine luăm în considerare „dieta fără dietă“, adică, în principiu, un set de reguli de alimentaţie care să ne ajute să pierdem în greutate şi să ne menţinem.

 • Ce dietă ţi se
potriveşte atunci când ai diabet?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce dietă ţi se potriveşte atunci când ai diabet?

  Cea mai bună dietă atunci  atunci când suferi de diabet te poate ajuta la un mai bun control al zahărului în sânge, precum şi  al greutăţii. Cu alte cuvinte, să te simţi mai bine. Unele dintre cele mai populare regimuri alimentare pot creiona o hartă a opţiunilor din care se pot alege cele mai potrivite.

 • Cele mai grele diete pentru scăderea în greutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai grele diete pentru scăderea în greutate

  Te gândeşti să urmezi o cură de slăbire pentru a da jos kilogramele puse de Paşte? Ţine cont că nu toate dietele pot fi urmate cu uşurinţă, mai ales că au reguli stricte, iar deficitul caloric sunt cuvintele de ordine. Printre dietele cel mai greu de urmat se numără dieta Dukan, dieta raw, Paleo şi dieta cu hormoni de sarcină.

 • Cele mai bune şi cele mai rele diete pentru 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune şi cele mai rele diete pentru 2014

  Americanii au evaluat, notat şi catalogat cele mai bune, dar şi cele mai proaste diete pentru 2014. Dacă pe primele locuri se află dietele care sunt eficiente nu doar pentru scăderea în greutate, dar şi pentru sănătatea inimii şi împotriva diabetului, pe ultimele locuri se situează opţiuni care de care mai ciudate, cum ar fi regimul oamenilor din Paleolitic sau mâncarea crudă.

 • Cele mai căutate
diete în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai căutate diete în 2013

  Google a publicat săptămâna aceasta lista celor mai căutate diete de cei care urmăresc să piardă în greutate, rezultatele prezentând diverse tipuri de alimentaţie alese de cei interesaţi.

Modifică Setările