Stiri despre paintball

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Câmp de luptă, fără victime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Câmp de luptă, fără victime

  Multă adrenalină şi mişcări tactice. De asta ai nevoie ca să joci paintball. Este un joc care devine tot mai popular în Moldova, mai ales pentru cei care îşi petrec majoritatea timpului în oficiu. Un weekend în afara oraşului, printre tufişuri, copaci şi clădiri părăsite, în care să-ţi vânezi colegii, ar putea fi o metodă interesantă, dar şi unică de a uita de grijile cotidiene şi de a scăpa de stres.

 • Distracţie la paintball
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distracţie la paintball

  Tinerii amatori de distracţie şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod distractiv pot merge în pădurea de la marginea oraşului pentru a-şi testa viteza de reacţie, strategia şi spiritul de echipă.

 • Se joacă de-a războiul la Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se joacă de-a războiul la Satu Mare

  Patru tineri au pus, încă din toamna anului trecut, bazele unui club de airsoft, un sport asemănător cu paintball-ul. Clubul are acum 40 de membri, care se întâlnesc săptămânal la marginea oraşului şi se joacă de-a războiul.

 • Constanţa: Au tras cu pistolul de paintball la întâmplare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Au tras cu pistolul de paintball la întâmplare

  Doi tineri teribilişti din Constanţa s-au ales cu dosare penale după au tras, la întâmplare, cu pistolul de paintball, două persoane fiind atinse. Oamenii legii spun că incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul Mamaia.

 • Iaşi: Când războiul devine o joacă (FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Când războiul devine o joacă (FOTO)

  Fie că este vorba despre paintball sau airsoft, ieşenii pasionaţi de sportul cu împuşcături se adună în pădurile din Bucium. Distracţia este asigurată de simularea acţiunilor militare dintre cele două echipe combatante. Dacă echipamentul de paintball se închiriază la începutul jocului, amatorii de airsoft trebuie să-şi cumpere replicile de arme şi combinezonul militar.

 • Botosani: Adrenalină cu bile de vopsea în pădurea Baisa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botosani: Adrenalină cu bile de vopsea în pădurea Baisa

  Botoşănenii care caută senzaţii tari se pot distra în timpul liber „împuşcându-şi“ prietenii, la paintballm, printre copaci. Preţul pentru câteva ore de bună dispoziţie variază între 15 lei şi 40 de lei, în funcţie de numărul bilelor.

 • Bacău: Război cu bile de vopsea pentru tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Război cu bile de vopsea pentru tineri

  Băcăuanii se pot distra cu prietenii pe terenul de la Luncani. La doar 12 kilometri de Bacău, cei interesaţi să se încarce cu doza necesară de adrenalină sunt aşteptaţi cu pistoalele încărcate cu bile colorate.

 • Jocuri: Distracţie cu împuşcături în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocuri: Distracţie cu împuşcături în Capitală

  Terenurile de Paintball şi arenele de Laser Tag sunt două spaţii care oferă senzaţii tari. Bucureştenii se pot distra fără să iasă din oraş, alegând jocuri unde se pot împuşca, fie virtual, la o partidă de Laser Tag, fie cu bile de vopsea, la un joc de Paintball.

 • Un fleac, a început sezonul de ciuruit la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un fleac, a început sezonul de ciuruit la Cluj

  Preţurile pentru partidele de paintball au rămas neschimbate faţă de anul trecut, însă clujenii sunt răsfăţaţi cu noi servicii. Proprietarii de terenuri de paintball preferă să-şi atragă clienţii cu posibilitatea de a face o baie în piscină sau de a prăji un grătar, toate, incluse în preţul de joc.

 • Târgu-Mureş:Distracţie cu arme pentru studenţi, la baza ASA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Distracţie cu arme pentru studenţi, la baza ASA

  În cadrul Sesiunii de Paintball se vor duela pentru premii consistente studenţii care doresc să scape de stresul sesiunii de vară. Mâine şi poimâine vor avea loc „meciurile” de paintball din cadrul ediţiei a doua a Sesiunii, singura manifestare de acest gen organizată la Târgu-Mureş.

 • Unde merg botoşănenii în weekend?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde merg botoşănenii în weekend?

  Botoşănenii care nu vor pleca în acest weekend la mare sau la munte, dar doresc o ieşire în aer liber au posibilitatea să facă o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din Parcul Mihai Eminescu.

 • Joacă „de-a războiul” la Weekend pentru sudenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joacă „de-a războiul” la Weekend pentru sudenţi

  Studenţii se vor duela cu arma-n mână într-o sesiune cu totul specială, la începutul lunii iunie. Sesiunea de Paintball înseamnă distracţie cât cuprinde şi o luptă la intensitate maxină pentru premii în valoare de peste 1.000 de euro.

 • Unde merg botoşănenii în weekend?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde merg botoşănenii în weekend?

  Adrenalină multă şi vopsea cât încape îi aşteaptă pe botoşăneni la Poligonul de Paintball din Pădurea Baisa. Tarifele variază între 15 şi 80 de lei şi includ armele, masca, costumul de camuflaj şi asistenţa tehnică.

 • S-a deschis un teren de paintball
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a deschis un teren de paintball

  Târgoviştenii se pot distra prin împuşcături cu bile de vopsea. Acesta este un nou mod de a petrece timpul liber, de a te distra, astfel că tinerii sunt mulţumiţi că şi aici s-a amenajat un teren de paintball, ca în marile oraşe ale ţării.

 • Airsoft-ul, alternativă populară la paintball
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Airsoft-ul, alternativă populară la paintball

  Airsoft-ul a început „să-i prindă“ pe tot mai mulţi pasionaţi ai sporturilor de luptă simulate. Spre deosebire de clasicul de acum paintball, în acest sport se folosesc bile din material plastic cu diametrul de 6, maxim 8 milimetri.

Modifică Setările