Stiri despre pactul ribbentrop molotov

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rusia: Duma ar putea anula prin lege actul din 1989 care condamna pactul Ribbentrop-Molotov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia: Duma ar putea anula prin lege actul din 1989 care condamna pactul Ribbentrop-Molotov

  Liderul partidului „Rodina”, deputatul rus Aleksei Juravliov, a înregistrat în Duma de Stat un proiect de lege care, dacă va fi votat, va anula pe teritoriul Rusiei rezoluţia adoptată în cadrul consiliului deputaţilor poporului ai URSS din august 1989 privind condamnarea actului Ribbentrop-Molotov, semnat în august 1939 înainte de agresiunea lui Hitler faţă de Polonia şi începutul celui de Al Doilea Război Mondial.

 • Iohannis: Pactul Ribbentrop-Molotov a fost un act odios al istoriei îndreptat inclusiv împotriva Marii Uniri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iohannis: Pactul Ribbentrop-Molotov a fost un act odios al istoriei îndreptat inclusiv împotriva Marii Uniri

  Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Comemorării Victimelor Fascismului şi Comunismului, în care afirmă că eforturile românilor trebuie să se îndrepte către condamnarea tuturor acţiunilor care ar putea afecta traiectoria democratică a ţării, iar în actualul context, apărarea şi consolidarea statului de drept împotriva oricăror inamici ostili societăţii deschise reprezintă o prioritate.

 • Igor Dodon 
a inaugurat, 
la TVR, războiul rece dintre România şi Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor Dodon a inaugurat, la TVR, războiul rece dintre România şi Moldova

  Partidele politice de la Bucureşti resping retorica lui Igor Dodon, cel care a cerut ratificarea Tratatului de frontieră dintre România şi Republica Moldova, încetarea promovării ideilor unioniste şi acceptarea faptului că românii şi moldovenii au istorii separate.

 • Amintiri din Pădurea
Katyn. Moscova vrea
să şteargă din memorie crimele sovietice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintiri din Pădurea Katyn. Moscova vrea să şteargă din memorie crimele sovietice

  Masacrul ofiţerilor polonezi care a avut loc în Pădurea Katyn în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial demonstrează că scopul comunismului sovietic a fost lichidarea elitelor existente într-o naţiune. La 17 septembrie s-au împlinit 76 ani de la agresiunea Uniunii Sovietice asupra Poloniei, ca urmare a Pactului Ribbentrop-Molotov.

 • Eliberatorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eliberatorii

  Ambasadorul Federaţiei Ruse a declarat senin, de curând, că în 1944 România a fost „eliberată” de Armata Roşie. Cu alte cuvinte, între răposata Uniune Sovietică şi Rusia domnului Putin există o legătură directă, recunoscută ca atare, iar puterile occidentale au o mare problemă. Au oferit legitimitate acestui stat în trecut. Mă întreb dacă nu o fac şi acum.

Modifică Setările