Stiri despre outlet

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Black Friday: pe lângă electronice şi electrocasnice, mai puteţi vâna promoţii şi la mobilă. Cu ce reduceri vine Mobexpert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Black Friday: pe lângă electronice şi electrocasnice, mai puteţi vâna promoţii şi la mobilă. Cu ce reduceri vine Mobexpert

  Pentru prima oară, anul acesta Mobexpert aderă la conceptul Black Friday. Ȋn perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert din Bucureşti, Piteşti, Braşov, Sibiu, Iaşi, Suceava şi Oradea ȋşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 50% pentru sute de decoraţiuni, covoare, seturi de pat şi cadouri de sărbători.

 • FOTO Reportaj. De unde te îmbraci cu 50 lei în centrul Bucureştiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Reportaj. De unde te îmbraci cu 50 lei în centrul Bucureştiului

  În inima Capitalei, se găseşte punctul cel mai fierbinte de pe harta magazinelor de îmbrăcăminte, dar, de cele mai multe ori, cumpărătorii trebuie să scoată din buzunar sume importante de bani pentru articolele vestimentare. „Adevărul“ vă propune să aflaţi care sunt magazinele din centrul Bucureştiul din care vă puteţi cumpără haine cu doar 50 de lei.

 • FOTO Primul outlet high concept marca H&M
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Primul outlet high concept marca H&M

  Casa de modă H&M, al doilea retail de îmbrăcăminte la nivel global, şi-a continuat aventura în domeniu şi a deschis, vineri, pe Regent Street în Londra, primul outlet high concept cu piese vestimentare influenţate de bloggerii de modă.

 • România, ţară bogată: mult shopping, puţin outlet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, ţară bogată: mult shopping, puţin outlet

  Din punctul de vedere al centrelor comerciale, România este ţara cu ponderea cea mai mare a unităţilor de tip Shopping Centre din Est şi cu cele mai puţine magazine de solduri tip Outlet. Serbia, cu un salariu mediu ceva mai mare decât România, are cele mai multe outleturi şi mai puţine centre de shopping, reiese dintr-un studiu al Jones Lang LaSallle.

 • Nicio stradă fără un magazin second-hand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicio stradă fără un magazin second-hand

  Pe fondul interesului crescut al tinerilor pentru haine de marcă noi la prețuri mici, second-handurile din Satu Mare se reprofilează pe achiziția de vestimentație din Occident, în special din outlet-urile austriecilor.

 • „Look” nou pentru industria second-hand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Look” nou pentru industria second-hand

  Magazinele cu haine de import trimit în istorie sloganul „orice haină la un leu”. Pe fondul interesului crescut al tinerilor pentru haine de marcă noi la prețuri mici, second-handurile din Satu Mare se reprofilează pe achiziția de vestimentație din Occident.  

 • Haine mai ieftine cu 80%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haine mai ieftine cu 80%

  Perioada de solduri ţine până în luna septembrie. Preţurile la îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii au scăzut de la 1 august cu valori cuprinse între 50 şi 70 % la majoritatea magazinelor.

 • România este atractivă pentru lanţurile de retail
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România este atractivă pentru lanţurile de retail

  Peste 35 de retaileri, din 220 de participanţi la un studiu, ar investi pe piaţa noastră. Investitorii din retailul consideră că politicile fiscale şi economice adoptate de România o transformă într-o „ţară dezirabilă pentru expansiunea afacerilor.“

 • Bucureşti: Goana după adevăratele reduceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Goana după adevăratele reduceri

  Reporterii „Adevărul“ au comparat soldurile magazinelor din malluri cu cele din outleturi şi second-hand Preţurile din complexurile comerciale sunt chiar şi de cinci ori mai mari decât cele practicate în outletul Fashion House situat la kilometrul 13 pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.