Stiri despre oslo

  171 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Paula şi Ovi, prima repetiţie la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Paula şi Ovi, prima repetiţie la Oslo

  Reprezentanţii României la Eurovision au avut, ieri-dimineaţă, primul contact cu scena la Telenor Arena, unde va avea loc concursul. Telenor Arena din Oslo este, de fapt, un stadion de fotbal transformat într-o arenă a muzicii pentru următoarele două săptămâni.

 • VIDEO Ovi şi Paula, gata de turneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ovi şi Paula, gata de turneu

  La câteva zile după agitaţia de la Selecţia Naţională Eurovision, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu încep să se pregătească pentru marea finală de la Oslo.

 • VIDEO Povestea piesei care reprezintă România la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Povestea piesei care reprezintă România la Eurovision

  S-au întâlnit prima dată la Cerbul de aur, ea în juriu, el pe scenă ca premiant, în 2009 a câştigat Cerbul de Bronz şi premiul pentru popularitate. Ei i-a plăcut stilul şi modul în care el transpune lumea pe portativ. Pentru el renumele ei a precedat-o şi l-a făcut să-i primească propunerile cu braţele deschise. De aici până la o viitoare colaborare n-a mai fost decât un pas. Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu au început s

 • Doi moldoveni merg cu „Adevărul“ la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi moldoveni merg cu „Adevărul“ la Oslo

  Cei doi câştigători ai concursului „Premiul de Popularitate Selecţia Naţională Eurovision 2010", organizat de „Adevărul", sunt Angela Boroianu din Târgu Neamţ (judeţul Neamţ), care a trimis talonul din ziar, şi Adrian Cătălin Paraschiv din Iaşi (judeţul Iaşi), care a participat la concurs votând online, pe www.adevarul.ro.

 • Destăinuiri: Drum bun spre Oslo!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destăinuiri: Drum bun spre Oslo!

  La ora când citiţi aceste rânduri, dumneavoastră ştiţi deja cine este câştigătorul. Eu, nu. Din simplul motiv că acest articol a fost scris şi predat la tipar cu ceva timp înainte de gongul final.

 • Eurovision: Eva Rivas reprezintã Armenia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurovision: Eva Rivas reprezintã Armenia

  VIDEO. Eva Rivas va reprezenta Armenia, ţara sa de origine, în finala Eurovision Song Contest 2010 de la Oslo cu piesa Caise Stone.

 • Dalma Kovacs „aleargă“ spre Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dalma Kovacs „aleargă“ spre Oslo

  La tragerea la sorţi a ordinii în finala naţională a Eurovision, Dalma va urca pe scena de la Circul Globus a patra. Ea va cânta piesa „I’m Running“, compusă de Cornel Ilie, iar coregrafia show-ului îi aparţine lui Edi Stancu.

 • România, în a doua semifinală la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, în a doua semifinală la Eurovision

  Artistul care va reprezenta România la Eurovision 2010 va evolua în cea de-a doua semifinală a concursului, la 27 mai, potrivit tragerii la sorţi organizate duminică la Oslo.

 • Ovidiu Cernăuţeanu, în duel la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovidiu Cernăuţeanu, în duel la Eurovision

  Cetăţean norvegian din 2000, Ovi nu se împacă cu frigul scandinav şi vine în România ori de câte ori i se face dor. Anul trecut a ajuns în finala Eurovision din Norvegia şi se consideră cel mai bun „ghid“ pentru românii care vor vizita Oslo în luna mai.

 • La Oslo bate vântul schimbării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Oslo bate vântul schimbării

  Cea de-a 55-a ediţie a concursului european aduce mai multe schimbări, la fel ca Selecţia naţională Eurovision 2010.  Televotingul extins pe toată durata concursului, introducerea juriului de specialitate în semifinale şi un număr mai mic de ţări participante (39) sunt schimbările din acest an.

 • Luminiţa Anghel:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luminiţa Anghel: "La Eurovision am înţeles ce înseamnă să fluturi cu mândrie steagul ţării tale"

  În acest an, Luminiţa Anghel a confirmat că se va înscrie la selecţia naţională pentru Eurovision 2010, organizată de Televiziunea Română în coproducţie cu Adevărul. Deşi nu a dezvăluit foarte multe despre piesa pe care o va cânta în concurs, ea a precizat că este "un mare act de curaj şi de responsabilitate să participi din nou, după ce ai obţinut cel mai bun rezultat al României. Îmi asum acest lucru şi ştiu că foarte

 • Norvegienii s-au supărat pe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norvegienii s-au supărat pe "aroganţa" preşedintelui american

  După ce Washingtonul a anunţat că liderul american şi-a anulat o serie de evenimente la care participă în mod tradiţional laureaţii, un adevărat scandal s-a iscat în Norvegia în legătură cu vizita preşedintelui SUA Barack Obama la Oslo, unde i s-a înmânat premiul Nobel pentru Pace, relatează The Guardian.

 • O zi grea la Oslo pentru preşedintele Americii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi grea la Oslo pentru preşedintele Americii

  Se anunţă o zi grea, pentru preşedintele Americii. La Oslo îi va fi înmânat premiul Nobel pentru Pace, care coincide cu decizia de trimitere în Afganistan, a 30.000 de soldaţi.

Modifică Setările