Stiri despre oscar 2013

  51 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Noi reglementări în procesul nominalizărilor la Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi reglementări în procesul nominalizărilor la Oscar

  Academia Americană de Film a anunţat o nouă schimbare în sistemul de votare pentru premiile Oscar din 2014, prin care toţi membrii organizaţiei vor putea vota la categoria „Cel mai bun film străin“ şi „Cel mai bun documentar scurt“.

 • Cine a pozat nud pentru statueta Premiului Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a pozat nud pentru statueta Premiului Oscar

  Întreg mapamondul a urmărit, la finele lunii februarie, cea de-a 85-a ceremonie de acordare a celebrelor premii Oscar. Cinefili sau nu, toţi am avut favoriţi între cei nominalizaţi şi am aşteptat momentul în care prezentatorul a deschis plicul şi a citit numele marelui câştigător. .

 • Care vor fi câştigătorii Oscarului în 2014?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care vor fi câştigătorii Oscarului în 2014?

  Odată cu terminarea sezonului de premiere 2012-2013, putem arunca o privire la filmele ce se vor lansa anul acesta şi au şanse câştigătoare. „Los Angeles Times“ a alcătuit o listă cu câţiva dintre posibilii premianţi cu Oscar în ediţia din 2014.

 • Michelle
Obama merită propriul show TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Michelle Obama merită propriul show TV

  Michelle Obama a avut în ultima perioadă nu mai puţin de şase apariţii TV, de la Oscaruri la emisiuni pe teme medicale. Unele publicaţii au comentat, uşor ironic, că Prima Doamnă a Americii ar trebui să aibă propriul show TV.

 • Seth MacFarlane nu va mai prezenta niciodată gala Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seth MacFarlane nu va mai prezenta niciodată gala Oscar

  Seth MacFarlane, creatorul celebrului serial de animaţie „Family Guy“ şi gazda Oscarurilor din acest an, a declarat că nu va mai fi niciodată amfitrionul acestui eveniment. MacFarlane a scris pe contul lui de Twitter că nu există „nicio şansă“ ca el să prezinte o altă ediţie a Oscarurilor, menţionând că totuşi a fost „destul de distractiv să facă asta“.

 • FOTO
Competiţia petrecerilor post-Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Competiţia petrecerilor post-Oscar

  Gala decernării prestigioaselor premii nu a fost singurul eveniment cu o concentraţie sporită de vedete pe metrul pătrat. După ceremonie, personalităţile de la Hollywood şi-au sărbătorit victoriile la petrecerile organizate de Elton John, revista „Vanity Fair“ şi la balul Academy’s Governors.

 • Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar

  Pentru al doilea an consecutiv, iranienii au fost motivaţi să urmărească ceremonia de decernare a premiilor Oscar. În 2012, o peliculă iraniană a luat premiul pentru cel mai bun film străin, iar „Argo“, marele câştigător din acest an, a stârnit reacţii negative în presa iraniană, potrivit „The Washington Post“.

 • VIDEO Adele, cântăreaţa britanică a momentului, a
câştigat primul Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adele, cântăreaţa britanică a momentului, a câştigat primul Oscar

  După ce piesa „Skyfall“ a câştigat premiul pentru Cel mai bun cântec original la Globurile de Aur, Adele a mai bifat un succes în palmaresul ei impresionant. Cântăreaţa britanică a urcat pe scena de la Dolby Theatre în aplauze furtunoase, pentru a accepta primul Oscar din carieră.

 • Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică

  Gala Premiilor Oscar s-a încheiat în această noapte cu victoria lui „Argo”, după trei ore şi jumătate care au părut mai lungi ca niciodată. Seth MacFarlane a avut glume bine dozate şi mai puţin usturătoare ca-n „Family Guy”, însă ele s-au pierdut printre (prea) multele momente de dans şi muzică.

 • VIDEO Jennifer
Lawrence: povestea uneia dintre cele mai tinere câştigătoare de Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Jennifer Lawrence: povestea uneia dintre cele mai tinere câştigătoare de Oscar

  Jennifer Lawrence, cunoscută publicului român în special pentru rolul Katniss Everdeen din „The Hunger Games“/„Jocurile foamei“, a câştigat primul său Oscar la doar 22 de ani. Tânăra actriţă i-a impresionat pe membrii votanţi ai Academiei Americane de Film cu prestaţia din filmul „Silver Linings Playbook“, unde interpretează o femeie cu afecţiuni mintale.

 • VIDEO Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele câştigător al serii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele câştigător al serii

  Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a culminat cu momentul în care Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a anunţat câştigătorul categoriei „Cel mai bun film”: „Argo”, în regia lui Ben Affleck. Jennifer Lawrence a fost recompensată cu distincţia „Cea mai bună actriţă” pentru rolul din „Silver Linings Playbook”, iar premiul pentru „Cel mai bun actor” i-a revenit lui Daniel Day-Lewis.

 • Destinaţiile turistice propuse de filmele nominalizate la
Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destinaţiile turistice propuse de filmele nominalizate la Oscar

  Când spunem Oscar ne gândim la comploturi, replici memorabile şi costume inedite. De cele mai multe ori, universul cinematografic ne îndeamnă la visare şi ne împinge gândurile către destinaţii de vis, locuri pe care ne-am dori să le vizităm alături de familie şi prieteni.

 • VIDEO Cele mai şocante
momente de la Premiile Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cele mai şocante momente de la Premiile Oscar

  Încă de la prima ediţie a Oscarurilor, ce a avut loc în 1929, s-au petrecut tot felul de incidente şocante în cadrul galei de premiere. Fie că a fost vorba despre apariţia pe scenă a unui exhibitionist, sau că un actor a făcut nişte confesiuni mai puţin ortodoxe, seara premiilor Academiei Americane de Film a fost întotdeauna plină şi alertă.

 • VIDEO Recordurile
care se pot stabili la Premiile Oscar 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Recordurile care se pot stabili la Premiile Oscar 2013

  Mai sunt câteva ore până la începerea celei de-a 85-a ediţii a premiilor Oscar, ce va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles. Ceremonia va putea fi urmărită live şi în România, pe postul HBO. Ediţia de anul acesta ne rezervă multe surprize, câştigătorii putând face istorie.

 • INFOGRAFIE Maşinăria predicţiilor la premiile Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Maşinăria predicţiilor la premiile Oscar

  Previziunile pentru premiile Academiei Americane de Film, eveniment care va avea loc în această seară, au devenit la fel de palpitante ca nominalizările în sine. Ele ţin în gardă echipele filmelor concurente şi angrenează în joc publicul

 • VIDEO OSCAR 2013 De la parada ţinutelor pe covorul
roşu, la festinul culinar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO OSCAR 2013 De la parada ţinutelor pe covorul roşu, la festinul culinar

  Votul pentru Oscarurile din acest an s-a încheiat în urmă cu două zile, iar rezultatele vor sta sigilate în plicuri până duminică, în seara galei. În tot acest timp, pregătirile pentru cea mai strălucitoare ceremonie a sezonului sunt în toi, de la covorul roşu până la meniul care va fi servit celebrităţilor.

 • Oscarul
în reţelele sociale: show „la dublu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscarul în reţelele sociale: show „la dublu“

  Duminică seara, câteva sute de staruri hollywoodiene vor participa la grandioasa ceremonie a Oscarurilor. În tot acest timp, zeci de milioane de oameni vor comenta în reţelele sociale (mai ales în Twitter, reţeaua preferată a americanilor), ca într-o versiune digitală cu milioane de moşi morocănoşi, asemenea celor din show-ul „The Muppets“.

 • VIDEO Cine ar merita să
câştige la Oscar?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cine ar merita să câştige la Oscar?

  Sezonul premiilor se apropie de final, iar cursa pentru câştigarea Oscarurilor devine tot mai aprigă. Cu toţii avem favoriţi, însă numai cei mai buni vor câştiga. CNN a alcătuit o listă a nominalizaţilor cu cele mai multe şanse de a câştiga un trofeu, dar şi un clasament al celor care ar merita să câştige.

 • Adevăr şi nu prea. Cum prezintă istoria filmele nominalizate
la Oscar 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăr şi nu prea. Cum prezintă istoria filmele nominalizate la Oscar 2013

  Sergiu Nicolaescu a fost acuzat că a falsificat istoria în unele dintre filmele sale. Însă lucrurile nu stau diferit nici la Hollywood şi nici măcar în ceea ce priveşte pelicule cu mari şanse să câştige un Oscar duminică, la cea de-a 85-a ediţie a galei. Trei dintre filmele cel mai bine cotate, „Argo“, „Lincoln“ şi „Zero Dark Thirty“, au denaturat sau au ocolit adevărul istoric pentru mai mult dramatism.

 • FOTO Ce ţinute vor purta actriţele nominalizate
la Oscar?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ce ţinute vor purta actriţele nominalizate la Oscar?

  Gala Oscarurilor nu înseamnă doar recunoaşterea meritelor actorilor şi regizorilor, ci şi multă strălucire, eleganţă, fast. Iar lupta nu se dă doar pentru statueta de aur, ci şi pentru cele mai spectaculoase ţinute. Starurile vor fi, bineînţeles, actriţele nominalizate pentru cel mai bun rol principal sau secundar: Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Naomi Watts, Amy Adams sau Anne Hathaway.