Stiri despre oscar 2013

  51 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Noi reglementări în procesul nominalizărilor la Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi reglementări în procesul nominalizărilor la Oscar

  Academia Americană de Film a anunţat o nouă schimbare în sistemul de votare pentru premiile Oscar din 2014, prin care toţi membrii organizaţiei vor putea vota la categoria „Cel mai bun film străin“ şi „Cel mai bun documentar scurt“.

 • Cine a pozat nud pentru statueta Premiului Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a pozat nud pentru statueta Premiului Oscar

  Întreg mapamondul a urmărit, la finele lunii februarie, cea de-a 85-a ceremonie de acordare a celebrelor premii Oscar. Cinefili sau nu, toţi am avut favoriţi între cei nominalizaţi şi am aşteptat momentul în care prezentatorul a deschis plicul şi a citit numele marelui câştigător. .

 • Care vor fi câştigătorii Oscarului în 2014?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care vor fi câştigătorii Oscarului în 2014?

  Odată cu terminarea sezonului de premiere 2012-2013, putem arunca o privire la filmele ce se vor lansa anul acesta şi au şanse câştigătoare. „Los Angeles Times“ a alcătuit o listă cu câţiva dintre posibilii premianţi cu Oscar în ediţia din 2014.

 • Michelle
Obama merită propriul show TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Michelle Obama merită propriul show TV

  Michelle Obama a avut în ultima perioadă nu mai puţin de şase apariţii TV, de la Oscaruri la emisiuni pe teme medicale. Unele publicaţii au comentat, uşor ironic, că Prima Doamnă a Americii ar trebui să aibă propriul show TV.

 • Seth MacFarlane nu va mai prezenta niciodată gala Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seth MacFarlane nu va mai prezenta niciodată gala Oscar

  Seth MacFarlane, creatorul celebrului serial de animaţie „Family Guy“ şi gazda Oscarurilor din acest an, a declarat că nu va mai fi niciodată amfitrionul acestui eveniment. MacFarlane a scris pe contul lui de Twitter că nu există „nicio şansă“ ca el să prezinte o altă ediţie a Oscarurilor, menţionând că totuşi a fost „destul de distractiv să facă asta“.

 • FOTO
Competiţia petrecerilor post-Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Competiţia petrecerilor post-Oscar

  Gala decernării prestigioaselor premii nu a fost singurul eveniment cu o concentraţie sporită de vedete pe metrul pătrat. După ceremonie, personalităţile de la Hollywood şi-au sărbătorit victoriile la petrecerile organizate de Elton John, revista „Vanity Fair“ şi la balul Academy’s Governors.

 • Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar

  Pentru al doilea an consecutiv, iranienii au fost motivaţi să urmărească ceremonia de decernare a premiilor Oscar. În 2012, o peliculă iraniană a luat premiul pentru cel mai bun film străin, iar „Argo“, marele câştigător din acest an, a stârnit reacţii negative în presa iraniană, potrivit „The Washington Post“.

 • VIDEO Adele, cântăreaţa britanică a momentului, a
câştigat primul Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adele, cântăreaţa britanică a momentului, a câştigat primul Oscar

  După ce piesa „Skyfall“ a câştigat premiul pentru Cel mai bun cântec original la Globurile de Aur, Adele a mai bifat un succes în palmaresul ei impresionant. Cântăreaţa britanică a urcat pe scena de la Dolby Theatre în aplauze furtunoase, pentru a accepta primul Oscar din carieră.

 • Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică

  Gala Premiilor Oscar s-a încheiat în această noapte cu victoria lui „Argo”, după trei ore şi jumătate care au părut mai lungi ca niciodată. Seth MacFarlane a avut glume bine dozate şi mai puţin usturătoare ca-n „Family Guy”, însă ele s-au pierdut printre (prea) multele momente de dans şi muzică.

 • VIDEO Jennifer
Lawrence: povestea uneia dintre cele mai tinere câştigătoare de Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Jennifer Lawrence: povestea uneia dintre cele mai tinere câştigătoare de Oscar

  Jennifer Lawrence, cunoscută publicului român în special pentru rolul Katniss Everdeen din „The Hunger Games“/„Jocurile foamei“, a câştigat primul său Oscar la doar 22 de ani. Tânăra actriţă i-a impresionat pe membrii votanţi ai Academiei Americane de Film cu prestaţia din filmul „Silver Linings Playbook“, unde interpretează o femeie cu afecţiuni mintale.