Stiri despre ortodontie

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce e nevoie de îndreptarea dinţilor la orice vârstă? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e nevoie de îndreptarea dinţilor la orice vârstă? Aflăm la Adevărul Live

  Tehnologiile pentru îndreptarea danturii au evoluat foarte mult, astfel că în prezent există aparate dentare personalizate atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, care nu incomodează şi cu efecte benefice pe termen lung. Ne explică de ce e nevoie de îndreptarea danturii şi cum se poate realiza corect dr. Anca Oltean, medic primar ortodont.

 • Beneficiile
aparatelor dentare la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile aparatelor dentare la copii

  Conform unui studiu efectuat  în 2014 de o clinică de ortodinţie, pe 283 copii dintr-o şcoală din centrul Bucureştiului, cu vârste între 7 şi 14 ani,  82% dintre copii prezentau anomalii  dento-maxilare (probleme ortodontice), 18% dintre ei începuseră deja un tratament ortodontic, în timp ce restul de 64% aveau nevoie de aplicarea unui aparat dentar.

 • Dieta modernă, cauza dinţilor înghesuiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta modernă, cauza dinţilor înghesuiţi

  De-a lungul anilor, pe fondul alimentaţiei moderne, procesate, oasele mandibulei s-au modificat. Aşa se explică numeroasele probleme ortodontice cu care ne confruntăm în prezent, spun specialiştii.

 • Portret: Dida Lazăr, studentă la Medicină, la 47 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret: Dida Lazăr, studentă la Medicină, la 47 de ani

  Originară din Galaţi, Dida este tehnician dentar, specialist în ortodonţie. Ambiţia a făcut-o să urmeze şi Medicina, luând la admitere nota 9,00. Iubeşte aerobicul şi lectura şi are o mulţime de prieteni.

Modifică Setările