Stiri despre orgasm

  266 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sfaturi de la sexologi pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale: de ce sunt importante masturbarea, fanteziile şi contactul vizual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi de la sexologi pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale: de ce sunt importante masturbarea, fanteziile şi contactul vizual

  Satisfacerea sexuală şi reaprinderea pasiunii poate reprezenta o mare provocare în cazul relaţiilor de lungă durată sau căsătoriilor. Important este să nu rămâneţi pasivi în faţa acestor probleme care pot afecta viaţa de cuplu şi să căutaţi modalităţi prin care să ieşiţi din impas. Iată câteva sfaturi utile venite de la specialişti.

 • Poziţii sexuale care te ajută să ai un corp de invidiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale care te ajută să ai un corp de invidiat

  Dacă nu ai timp de exerciţii, dar ţi-ai dori să ai un corp de invidiat, încearcă una dintre aceste poziţii, data viitoare când faci sex cu iubitul tău. Bonus, aceste ipostaze îţi garantează o partidă de zile mari, aşa că sigur veţi vrea să le încercaţi iar şi iar.

 • Secrete neştiute despre orgasm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secrete neştiute despre orgasm

  Ai elucidat toate misterele sexului? S-ar putea să îţi fi scăpat anumite detalii. Am făcut o listă cu câteva lucruri pe care este posibil să nu le ştii despre orgasm.

 • Sexoloaga care a deschis drumurile descoperirii punctului G şi a ejaculării feminine dezvăluie secretele orgasmului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sexoloaga care a deschis drumurile descoperirii punctului G şi a ejaculării feminine dezvăluie secretele orgasmului

  Dr. Beverly Whipple, cercetătoarea care a contribuit la identificarea punctului G şi a ejaculării feminine, şi-a dedicat viaţa studiului sexualităţii şi al corpului femeii, reuşind să schimbe felul în care înţelegem sexul şi plăcerea. Aceasta a vorbit despre lucrurile pe care le-au scos la iveala ei cercetările ei în domeniul sănătăţii sexuale.

 • 5 moduri în care poţi să îl exciţi fără să îl atingi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 moduri în care poţi să îl exciţi fără să îl atingi

  Plănuieşti o noapte fierbinte de amor, dar te temi că iubitul va fi prea obosit sau distras pentru asta? Descoperă 5 moduri în care poţi să îl exciţi fără să îl atingi sau să pară că tragi tu de el.

 • Ţi-e dor de un sex nebun? Ieşi din dormitor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţi-e dor de un sex nebun? Ieşi din dormitor!

  În ultima vreme ai exagerat cu poziţia misionarului în pat? Dacă vrei să reînvii flacăra pasiunii şi să nu faceţi sex robotic, îţi propunem să cobori din pat şi să ieşi cu totul din dormitor. Sunt multe alte locuri unde să faci dragoste şi toate sunt în casa ta. Trebuie doar să fii deschisă la provocări şi să dai frâu liber imaginaţiei!

 • Cele mai jenante situaţii când faci sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai jenante situaţii când faci sex

  Sexul vine la pachet cu tot felul de situaţii amuzante sau mai puţin amuzante, oricât de reuşit cataloghezi ca fiind partida. Cu cât relaţia este mai avansată, cu atât mai rare sunt episoadele jenante, însă nimeni nu poate spune că nu a trecut măcar o dată printr-un astfel de moment.

 • Poziţii incendiare de încercat în noaptea dintre ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii incendiare de încercat în noaptea dintre ani

  Fie de Revelion, fie după petrecerea de după, când sunteţi doar voi doi, încercaţi aceste poziţii de făcut dragoste. Sexologii spun că asigură orgasme intense, dacă sunt respectate nevoile partenerilor.

 • Zonele erogene - geografia trupurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zonele erogene - geografia trupurilor

  Ca să ajungi la orgasm, ca femeie ori ca bărbat, ai nevoie de puţină stimulare în zonele plăcerii. Pentru asta, însă, trebuie să cunoşti noţiunile de bază în ceea ce priveşte zonele erogene. Totul, în scop nobil, pentru a oferi şi a primi dragoste.

 • Poziţii sexuale ce îţi sabotează orgasmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale ce îţi sabotează orgasmul

  Partenerul îşi poate ajuta iubita/soţia să aibă orgasm, dar în cele din urmă, femeia este responsabilă dacă atinge punctul culminant sau nu. Problema este că, unele poziţii sexuale fac ca orgasmul să nu poată fie atins.

 • 4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

  Da, orgasmul care să ţină 60 de secunde există. Nu o spunem noi, ci oamenii de ştiinţă. Orgasmul feminin durează de obicei între 6 şi 30 de secunde. Cu toate acestea, dacă starea de spirit şi miscările făcute sunt corecte, punctul culminant poate să ţină până la un minut.

 • Poziţii de sex pentru serile friguroase de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii de sex pentru serile friguroase de iarnă

  Lasă deoparte pijamalele călduroase şi ceaiul opărit menit să te facă să te simţi mai bine, şi pregăteşte-te pentru o noapte fierbinte alături de iubitul tău. Aceste poziţii de sex te vor ajuta rapid să te încălzeşti în zilele reci de iarnă.

 • Ce ar trebui să ştii despre sex, pe măsură ce îmbătrâneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ar trebui să ştii despre sex, pe măsură ce îmbătrâneşti

  Schimbările în ceea ce priveşte viaţa sexuală sunt inevitabile, pe măsură ce înaintăm în vârstă. Cele mai multe despre care am auzit vorbindu-se sunt legate de scăderea libidoului şi despre apariţia unor simptome neplăcute, precum uscăciunea vaginală, care poate afecta viaţa sexuală. Află şi alte detalii pe care nu le cunoşteai!

 • Poziţii sexuale pe care nu vei vrea să le încerci a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale pe care nu vei vrea să le încerci a doua oară

  De obicei, ieşirea din rutină şi încercarea de noi poziţii poate fi interesantă, dar asta nu înseamnă că te vei şi distra în timp ce experimentezi. Şi, pentru că pe cât de simplu pare la prima vedere, pe atât de dificil este să le pui în practică, anumite poziţii pot fi puse în scenă o singură dată.

 • Poziţii fierbinţi de încercat în weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii fierbinţi de încercat în weekend

  Dacă nu îţi plac weekendurile ploioase şi friguroase, aşa cum se anunţă acesta, şi nici nu ai nimic programat, cel mai probabil vei sta în casă.

 • 10 beneficii surprinzătoare ale sexului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 beneficii surprinzătoare ale sexului

  Sexul nu reuşeşte doar să unească două persoane care simt o atracţie fizică, ci prezintă mai multe beneficii pentru corp, suflet şi minte. Descoperă care sunt acestea.

 • Ce greşeli fac femeile în pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce greşeli fac femeile în pat

  Când lucrurile în dormitor nu merg aşa cum trebuie, mulţi factori sunt implicaţi, mai ales că atracţia fizică nu este întotdeauna de ajuns. Pentru experienţe de neuitat în aşternut, evită să faci aceste greşeli!

 • Întrebări sexuale pe care ţi-e ruşine să le exprimi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrebări sexuale pe care ţi-e ruşine să le exprimi

  Ai avut vreodată întrebări legat de sex, de excitare sau orice altceva privind viaţa intimă pe care nu ai ştiut cum să le exprimi sau ţi-a fost ruşine să le spui cu voce tare? Ei bine, nu eşti singura.

 • 5 trucuri pentru o partidă de amor ca la carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 trucuri pentru o partidă de amor ca la carte

  Când vine vorba de a şti ce să faci ca să-ţi înnebuneşti partenerul în dormitor, mulţi cred că poziţiile sexuale sunt cele mai importante. De fapt, mai sunt şi alte chestiuni de luat în seamă.

 • Greşeli imense pe care le poţi face după sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli imense pe care le poţi face după sex

  Sexul este un moment magic pentru majoritatea cuplurilor, chiar dacă se poate întâmpla ca la final să nu fii complet satisfăcută. Totuşi, sunt lucruri pe care nu ai voie să le faci niciodată după o partidă fierbinte.

 • Cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai populare poziţii sexuale din lumea întreagă

  Când vine vorba de sex, oricât de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite poziţii sau cele mai fierbinţi, adevărul este că încă sunt oameni care le preferă pe cele clasice, indiferent în ce colţ de lume s-ar afla. Dar există şi câteva surprize.

Modifică Setările