Stiri despre orchestra de camera din lausanne

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lausanne – ziua a doua, cu Cristian Budu; La Scala – primul concert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lausanne – ziua a doua, cu Cristian Budu; La Scala – primul concert

  A doua zi de concert a elveţienilor a fost mai puţin fastă decât prima, dar interesantă, mai ales pentru prezenţa pianistului Cristian Budu, brazilian cu părinţi români, câştigător al concursului Clara Haskil în 2013, urmat, după trei ani, de un debut discografic aplaudat cu un disc de Bagatelle şi Preludii de Beethoven, respectiv Chopin.

 • Enescu la Ateneu, Stravinski la Sala Palatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enescu la Ateneu, Stravinski la Sala Palatului

  Ansamblul din Lausanne are o lungă poveste de dragoste cu Festivalul Enescu, fondată pe două seri memorabile din 2009, când directorul lor muzical de atunci, Christian Zacharias, a cântat şi dirijat integrala concertelor pentru pian ale lui Beethoven (iar în două după amieze ale aceleiaşi ediţii a cântat şi concerte de Mozart cu St Martin in the Fields).

 • CRONICĂ Rafinamentul lui Zaccharias
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ Rafinamentul lui Zaccharias

  Christian Zaccharias, aflat pe 13 septembrie la pupitrul Orchestrei de Cameră din Lausanne, a reprezentat fără îndoială una dintre reţetele de mare succes ale Festivalului la secţiunea „miezul nopţii“.

 • Mozart, la miezul nopţii la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mozart, la miezul nopţii la Ateneu

  Christian Zacharias, la pupitrul Orchestrei de Cameră din Lausanne, va dirija, vineri şi sâmbătă, la Ateneu, capodopere ale lui Wolfgang Amadeus Mozart, printre care: Concertele pentru pian nr. 15 şi nr. 23, Simfonia nr. 40, Serenada nr. 9

Modifică Setările