Stiri despre oprah winfrey

  88 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt cele mai bine plătite femei de la Hollwywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai bine plătite femei de la Hollwywood

  Realizatoarea şi prezentatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey ocupă locul 1 în topul „Forbes“ al celor mai bine plătite femei de la Hollywood. Regina talk-show-ului american, cum a fost supranumită Oprah, a câştigat nu mai puţin de 165 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012.

 • Reality show cu La Toya Jackson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reality show cu La Toya Jackson

  Postul de televiziune al celebrei Oprah Winfrey va difuza un reality show cu sora lui Michael Jackson. El se va numi „Viaţa cu La Toya".

 • Oprah Winfrey, naşă pentru fetiţa cuplului Beyonce-Jay-Z
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah Winfrey, naşă pentru fetiţa cuplului Beyonce-Jay-Z

  Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, Jay-Z, au ales-o pe cea care o va năşi pe micuţa Blue Ivy. Fetiţa va fi botezată de una dintre cele mai mari vedete din industria americană a divertismentului.

 • Televiziunea lui Oprah Winfrey, un dezastru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea lui Oprah Winfrey, un dezastru

  Una dintre cele mai mari vedete americane de televiziune, Oprah Winfrey, se confruntă cu mari probleme la postul ei de televiziune, lansat în urmă cu un an şi jumătate.

 • Oprah Winfrey revine pe sticlă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah Winfrey revine pe sticlă

  Oprah Winfrey pregăteşte un nou show, „Oprah's Next Chapter", pentru a resuscita audienţa propriei sale reţele de televiziune, OWN, aflată în dificultate.

 • Oprah, recompensată cu Oscar pentru acţiunile umanitare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah, recompensată cu Oscar pentru acţiunile umanitare

  Prezentatoarea şi producătoarea americană de televiziune Oprah Winfrey (57 de ani) a primit un premiu Oscar pentru acţiunile sale umanitare, sâmbătă seară, la Hollywood, la cea de-a treia ediţie a galei Governors Awards.

 • Oprah Winfrey, vedeta cel mai bine plătită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah Winfrey, vedeta cel mai bine plătită

  Oprah Winfrey ocupă primul loc în topul „Forbes“ al celor mai bine plătite femei din divertisment, cu venituri de 290 de milioane de dolari, realizate în perioada mai 2010 – mai 2011. Averea lui Oprah Winfrey este estimată la 2,7 miliarde de dolari.

 • Oprah şi-a luat „La revedere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah şi-a luat „La revedere!"

  Ultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show" a fost difuzat miercuri, după 25 de ani de la debutul programului pe micile ecrane.

 • Forbes Top 100 Celebrităţi: Lady Gaga, cea mai influentă personalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes Top 100 Celebrităţi: Lady Gaga, cea mai influentă personalitate

  Cei mai influenţi oameni din industria de divertisment prezenţi în Forbes 100 Celebrităţi, ediţia 2011, au câştigat cumulat 4,5 miliarde de dolari în ultimele 12 luni. Majoritatea joacă în filme, pratică baschet şi defilează pe podiumuri internaţionale.

 • Lacrimi la ultima emisiune „Oprah“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lacrimi la ultima emisiune „Oprah“

  „Regina talk-show-urilor“ a pus punct, marţi seară, faimoasei sale producţii, alături de Aretha Franklin, Michael Jordan, Madonna şi multe alte vedete. Timp de 25 de ani, Oprah Winfrey (57 de ani) a realizat emisiuni despre oameni şi problemele lor. Ultimul show a fost despre ea.

 • Oprah Winfrey are o soră vitregă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah Winfrey are o soră vitregă

  Celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey (56 de ani) a făcut un anunţ surprinzător în propria emisiune: anul trecut a aflat că are o soră vitregă, informează Reuters.

 • Oprah Winfrey, cea mai influentă celebritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah Winfrey, cea mai influentă celebritate

  Producătoarea TV americană revine pentru a patra oară în fruntea Topului Forbes al celor mai puternice personalităţi din showbizz. Cea mai spectaculoasă intrare în clasament: Lady Gaga, care a „sărit“ direct pe locul patru. Cea mai neaşteptată cădere: Angelina Jolie, de pe locul întâi, în 2009, pe poziţia a 18-a în 2010.

 • Jim Carrey a devenit bunic - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jim Carrey a devenit bunic - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre nepotul lui Jim Carrey, problemele de imagine ale actriţei Liv Taylor sau visul Danielei Gyorfi. Printre alte subiecte, Delia Matache a fost la un pas să ia foc, iar Oprah Winfrey îşi vinde pantofii.

 • VIDEO Oprah Winfrey, greu de înlocuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oprah Winfrey, greu de înlocuit

  Plecarea lui Oprah de la ABC creează probleme pentru staţiile care transmit emisiunea, nevoite să găsească un nou format de succes. Pentru sute de reţele afiliate la show-ul lui Oprah, anunţul de vineri a dat startul unei numărători inverse, în care acestea trebuie să găsească o soluţie.

 • Oprah îşi încheie emisiunea- Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah îşi încheie emisiunea- Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de azi scrie despre Oprah care îşi încheie emisiunea, guvernul SUA care a găsit noi probe în cazul Fort Hood sau despre UE care le cere ţărilor membre să aplice convenţia pentru drepturile copiilor. Printre alte subiecte, patru persoane au fost arestate în Peru pentru că făceau trafic de grăsime umană, iar marile puteri ale lumii presează Iranul să accepte planul Naţiunilor Unite.

 • Oprah renunţă la emisiunea care a făcut-o celebră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprah renunţă la emisiunea care a făcut-o celebră

  Oprah Winfrey (55 de ani), una dintre cele mai influente, dar şi mai bine plătite femei din televiziune, realizatoarea „The Oprah Winfrey Show", difuzat la postul TV american ABC, a anunţat că îşi va încheia emisiunea în septembrie 2011.

 • VIDEO Oprah Winfrey renunţă la talk-show
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oprah Winfrey renunţă la talk-show

  Renumita realizatoare de televiziune Oprah Winfrey va renunţa, în 2010, la talk-show-ul cu cea mai mare audienţă din America. Au trecut după 25 de ani de la prima sa emisiune. Potrivit presei, Oprah îşi va dedica timpul propriului său canal de televiziune, numit OWN (Oprah Winfrey Network).

 • VIP-urile televiziunilor de peste Ocean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIP-urile televiziunilor de peste Ocean

  Printre cei mai cunoscuţi şi talentaţi prezentatori TV, care au făcut istorie pe sticlă se numără: David Letterman, Larry King, Jay Leno şi Oprah Winfrey.

Modifică Setările