Stiri despre onri

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Situaţie incendiară la Opera Naţională din Iaşi. Zeci de copii şi părinţi au protestat pe scările instituţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Situaţie incendiară la Opera Naţională din Iaşi. Zeci de copii şi părinţi au protestat pe scările instituţiei

  Câteva zeci copii, membri ai corului „Juniorii Operei“, au protestat, alături de părinţi, pe scările din faţa Operei Naţionale Române din Iaşi (ONRI), nemulţumiţi de decizia conducerii instituţiei în cazul dirijoarei corului, Raluca Zaharia. Acuzată că a luat o decizie nedreaptă, managerul Beatrice Rancea spune că este vorba despre o confuzie.

 • Văduva veselă, dar plicticoasă, de la ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Văduva veselă, dar plicticoasă, de la ONB

  Un lucru e sigur: scandalul de la ONB, schimbările de management (dar şi schimbările operate de noul management) şi revenirea după două decenii a regizorului Andrei Şerban la Operă au creat hype-ul potrivit pentru epuizarea biletelor premierei Văduvei vesele.

 • Sezonul 2016-17 la ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sezonul 2016-17 la ONB

  La finalul stagiunilor teatrelor de operă importante, unul dintre cele mai aşteptate anunţuri este cel al programului sezonului următor. La Paris, la New York, la Londra sau la Viena, publicul dezbate acest program şi începe să-şi facă planuri: ce producţii noi vor avea premiera? ce staruri vor veni să cânte? care sunt datele celor mai interesante spectacole? când se vor pune în vânzare biletele?

 • Deschidere de stagiune la ONB şi ONRI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deschidere de stagiune la ONB şi ONRI

  Acum ştim. Stagiunea 2016-17 de la ONB se va deschide cu opereta Văduva veselă de Franz Lehár, în regia lui Andrei Şerban şi coprodusă cu ONRI (Iaşi - pentru cine nu e familiar cu acronimul).

Modifică Setările