Stiri despre on body and soul

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Banditul Whisky” atacă România VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Banditul Whisky” atacă România VIDEO

  Filmul „Banditul Whisky”/ „The Whisky Robber“, despre povestea banditului care  a jefuit 27 de bănci şi oficii poştale în Ungaria, strângând peste o jumătate de milion de dolari, intră vineri în cinematografele româneşti.

 • Weekend cu filme de Oscar la Cinema Elvire Popesco VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Weekend cu filme de Oscar la Cinema Elvire Popesco VIDEO

  Cele mai titrate filme europene ale anului 2017, propuse sau aflate în cursa pentru Oscarul la categoria „Cel mai bun film într-o limbă străină”, vor putea fi urmărite în cadrul Oscar Weekend. Evenimentul, care are loc în weekend-ul 19-21 ianuarie, la Cinema Elvire Popesco, se află anul acesta la a patra ediţie.

 • Filmele anului
2017 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmele anului 2017 VIDEO

  „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2017, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2017, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2016.

 • „The Other Side of Hope“, de Aki Kaurismäki, desemnat cel mai bun film al anului de către Federaţia Internaţională a Criticilor de Film VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „The Other Side of Hope“, de Aki Kaurismäki, desemnat cel mai bun film al anului de către Federaţia Internaţională a Criticilor de Film VIDEO

  Pelicula finlandeză ”The Other Side of Hope”, în regia lui Aki Kaurismäki, a fost desemnat de către Federaţia Internaţională a Criticilor de Film (FIPRESCI) cel mai bun film al anului. Regizorul va fi premiat la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian, pe 22 septembrie, după cum informează hollywoodreporter.com.

 • „All the lonely people...“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „All the lonely people...“ VIDEO

  TANDRU Un studiu asupra singurătăţii şi al felului în care se îndrăgostesc doi oameni, aparent complet diferiţi, realizează regizoarea maghiară Ildikó Enyedi în filmul ei „Despre trup şi suflet“, distins cu prestigiosul Urs de Aur la Festivalul de la Berlin de anul acesta. Beneficiază de arta a doi actori fabuloşi, Alexandra Borbély şi Géza Morcsányi.

 • VIDEO La Premiile FIPRESCI de la Berlinale s-a vorbit şi despre corupţia din România:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO La Premiile FIPRESCI de la Berlinale s-a vorbit şi despre corupţia din România: "Faceţi ceva cu cei care iau mită!"

  Premiile FIPRESCI (Federaţia Internaţională a Criticilor de Film) oferite în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin au adus trei distincţii peliculei "On body and soul", în regia lui Ildikó Enyedi. Ceremonia a fost însă şi un prilej pentru a aminti despre corupţia din România şi despre începutul nebun de mandat al lui Donald Trump.

Modifică Setările