Stiri despre omul cel bun din seciuan

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Omul cel bun“
se află printre noi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Omul cel bun“ se află printre noi VIDEO

  La a treia vizionare în ce mă priveşte şi la trei ani de la premiera oficială, spectacolul Teatrului Bulandra cu „Omul cel bun din Seciuan“, în memorabila regie a lui Andrei Şerban, se dovedeşte la fel de proaspăt şi de puternic, nedând absolut deloc aşa-zisele „semne de oboseală“. Categoric, spectacolul acesta, pe care nu mă sfiesc să-l numesc o capodoperă, s-a instalat decis dacă nu în top 5, cu siguranţă în top 10-ul celor văzute de mine.

 • Topul celor mai bune spectacole
din stagiunea 2014-2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune spectacole din stagiunea 2014-2015

  Stagiunea teatrală 2014-2015 se apropie de sfârşit cu paşi repezi. Vă oferim un top al celor mai bune zece spectacole care au avut premiera în acest interval, alcătuit de Adevărul.

 • Micul de 1 mai contra unui spectacol de teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micul de 1 mai contra unui spectacol de teatru

  Oricât ar fi de tentantă, oferta culturală a Bucureştiului în ziua de 1 mai concurează cu greu cu obişnuinţele românilor care în această obişnuită şi deja tradiţională minivacanţă alege grătarul sau litoralul. Şi totuşi, majoritatea teatrelor din capitală azi au programat spectacole.

 • CRONICĂ „Omul cel bun din Seciuan”, în regia lui Andrei Şerban. Dreptul la superlativ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ „Omul cel bun din Seciuan”, în regia lui Andrei Şerban. Dreptul la superlativ

  În nesemnificativa, paupera şi nu tocmai onorantă pentru un teatru membru al UTE foaie distribuită gratuit, e drept, în loc de ceea ce ar fi trebuit să fie un luxos şi plin de informaţii caiet-program, aşa cum cred că ar fi meritat spectacolul cu piesa Omul cel bun din Seciuan, regizorul Andrei Şerban face o mărturisire.

 • De la fabrici şi uzine, la afaceri şi ruine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la fabrici şi uzine, la afaceri şi ruine

  Ce s-a întâmplat cu România în ultimii 25 de ani? Optimiṣtii vor răspunde: a reintrat în sfera occidentală, economic ṣi securitar, a câṣtigat libertatea de miṣcare ṣi pe cea a cuvântului.

 • Lia Bugnar trece şi prin „Perete“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lia Bugnar trece şi prin „Perete“

  Întâmplarea a făcut ca, în acelaşi timp cu noua premieră a lui Andrei Şerban, „Omul cel bun din Seciuan“, să văd şi o nouă montare datorată Liei Bugnar: „Peretele“, la Teatrul Metropolis. Actorii, în cea mai mare parte tineri, sunt buni şi cântă şi (se) joacă cu vervă şi poftă de a apărea în faţa publicului, dar conceptul este în întregime liabugnarian, propunând o formulă de teatru accesibilă publicului „nedus“ la prea multe spectacole.

 • Şen Te răstignită a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şen Te răstignită a doua oară

  Premiera noului spectacol al lui Andrei Şerban, „Omul cel bun din Seciuan“ după Bertolt Brecht, a avut loc, iar producţia se dovedeşte la fel de rotundă şi impresionantă ca la repetiţiile din vară. Din păcate, publicul se arată mai interesat de soarta macilor de pe scenă sau de dilema „a aplauda sau nu în picioare“, decât de semnificaţiile profunde ale montării. Astfel, Şen Te este răstignită a doua oară, în mijlocul indiferenţei generale.

 • Andrei Şerban şi teatrul politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Şerban şi teatrul politic

  Regizorul Andrei Şerban revine în spectacolul „Omul cel bun din Seciuan“ la textul lui Bertolt Brecht pentru a avertiza asupra autodistrugerii lumii contemporane.

Modifică Setările