Stiri despre omul

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Omul, stăpân sau rob al animalelor? Jertfirea maidanezului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul, stăpân sau rob al animalelor? Jertfirea maidanezului

  Dezbaterea naţională asupra maidanezilor scoate în public pasiunile, slăbiciunile sau interesele faţă de animale, în special câinii vagabonzi. Generalizat sau particularizat, subiectul eutanasierii atinge multe zone de discuţie. Să vedem ce spune teologia despre aceasta. În esenţă vom afla că eutanasierea maidanezilor este soluţia dureroasă la păcatele noastre faţă de animale.

 • Demnitatea omului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demnitatea omului

  În toiul discuţiilor despre sistemul de sănătate, purtate de regulă în termeni politici şi economici, rămâne neobservată tema propriu-zisă: demnitatea omului. Ce este aceasta? Ce înseamnă să fii demn într-o ţară trecută prin teroarea comunistă? Ne este, la ora actuală, în sistemul sanitar şi nu numai, respectată demnitatea? În fine, mai suntem noi înşine conştienţi de propria demnitate?

 • Profil de evadat: “Omul Pădurii” a vrut în Legiunea Străină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profil de evadat: “Omul Pădurii” a vrut în Legiunea Străină

  Eugen Galeş, care nu a putut fi prins încă, deşi au trecut 12 zile de la evadare, este un expert în a supravieţui în păduri. Aşa îşi descrie Valentin Galeş fratele, de urma căruia nu reuşesc să dea sute de poliţişti. El afirmă că Eugen este atât de abil în a se ascunde, încât a fost capabil să ajungă pe jos, ilegal, până în Austria, în 1996.

Modifică Setările