Stiri despre omor

  1467 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş: Omorât pentru două geamuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Omorât pentru două geamuri

  Un tânăr în vârstă de 15 ani din Sighişoara a fost adus astăzi în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş cu propunerea de arestare preventivă, după ce a recunoscut în faţa oamenilor legii că miercuri, 17 februarie, l-a omorât pe Paul-Ioan Weber de 53 de ani din aceaşi localitate.

 • STUPEFIANT: Criminali şi violatori în libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUPEFIANT: Criminali şi violatori în libertate

  Trei condamnaţi pentru omor, un violator şi un funcţionar care a primit mită au fost puşi în libertate şi se află în supravegherea Serviciului de Probaţiune Galaţi.

 • Urmele care trădează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmele care trădează

  Criminaliştii specializaţi în chimie lucrează la foc continuu. Analizează particule ce nu se văd cu ochiul liber, adesea decisive pentru un caz. Urme de mercur în ţigări, microurme de vopsea pe o haină, minuscule particule de metal - toate pot fi indicii-cheie în cazuri de omor.

 • S-a îmbătat şi s-a hotărât să-şi omoare tatăl cu o coasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a îmbătat şi s-a hotărât să-şi omoare tatăl cu o coasă

  Poliţiştii din Marga au primit sâmbătă dimineaţa un telefon pe 112, în urma căruia au aflat că un bărbat de 70 de ani a decedat la sălaşul său din apropierea localităţii. În urma datelor adunate de specialişti s-a dovedit că fiul victimei este autorul omorului.

 • Bărbat ucis în bătaie la Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbat ucis în bătaie la Alba Iulia

  Un bărbat de 62 de ani din Alba Iulia a fost omorât după ce a fost lovit de mai multe ori cu obiecte contondente în zona capului, toracelui şi a abdomenului. Crima s-a produs pe o stradă din cartierul Bărăbanţ.

 • Constanţa: EXCLUSIV Băhăian vrea la detectorul de minciuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: EXCLUSIV Băhăian vrea la detectorul de minciuni

  Avocatul Alexandru Pantea a solicitat atât pentru clientul său cât şi pentru Valentin Şlepac o expertiză psihiatrică care va fi urmată şi de o testare la aparatul poligraf. Până atunci, confruntarea dintre cei doi nu este acceptată şi nici nu se poate decide măsura de arestare preventivă pentru noile acuzaţii de instigare la omor care i se aduc lui Sergiu Băhăian.

 • Constanţa: O mamă şi-a ucis fiul cu lopata
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: O mamă şi-a ucis fiul cu lopata

  O femeie din Seimeni riscă să ajungă după gratii după ce şi-a ucis fiul, lovindu-l cu lopata. Victima a fost internată în spital şi după trei zile de agonie a murit.

 • Primul român cu paralizie după vaccinul pandemic - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul român cu paralizie după vaccinul pandemic - Revista presei interne

  Presa internaţională de astăzi scrie despre primul român cu paralizie după vaccinul pandemic, acuzaţiile de omor la adresa unui poliţist sau venirea la Bucureşti a campionilor patinajului artistic. Printre alte subiecte, sistemul imunitar este efectat de expunerea prelungită la ger, iar judecătorii Popa şi Stanciu sunt favoriţi la şefia Înaltei Curţi.