Stiri despre omar hayssam arestat

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vocea Rusiei: directorul agenţiei de presă siriene spune că Hayssam a fost transferat în România dintr-o închisoare din Irak. Agenţia SANA neagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vocea Rusiei: directorul agenţiei de presă siriene spune că Hayssam a fost transferat în România dintr-o închisoare din Irak. Agenţia SANA neagă

  Teroristul Omar Hayssam, găsit vinovat în instanţă pentru răpirea, în 2005, a jurnaliştilor Sorin Mişcoci, Ovidiu Ohanesian şi Marie Jeanne Ion, ar fi fost încarcerat într-o închisoare din Irak, susţine directorul agenţiei oficiale de presă SANA, scrie „Vocea Rusiei”. Mai mult, radioul moscovit citează un general din cadrul forţelor armate siriene care neagă încarcerarea lui Hayssam pe teritoriul Siriei. Agenţia SANA neagă informaţiile.

 • Primele imagini cu Omar Hayssam. Teroristul sirian a fost transferat marţi în penitenciarul Rahova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele imagini cu Omar Hayssam. Teroristul sirian a fost transferat marţi în penitenciarul Rahova

  Omar Hayssam a fost transferat marţi dimineaţă în penitenciarul Rahova. Aşa susţin reprezentanţii Poliţiei Române. El era aşteptat în faţa instanţei care urma să dezbată cererea procurorilor de arestare preventivă a sirianului în dosarul în care este acuzat de înşelăciune şi delapidare. Hayssam nu a fost dus însă la Tribunal, iar grefierul de şedinţă a susţinut că reprezentanţii Poliţiei şi cei ai Penitenciarelor nu ştiu unde se află acesta.

 • Acţiuni
neautorizate antiteroriste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acţiuni neautorizate antiteroriste

  Aducerea în ţară a lui Omar Hayssam în urma unei operaţiuni pe care Preşedintele României a prezentat-o drept una neautorizată pe teritoriul altei ţări este o procedură cu implicarea serviciilor de informaţii şi trupelor speciale destul de comună în practica internaţională a ultimelor decenii.

 • Băsescu (SIE), Patruşev (FSB), Brennan (CIA) şi Omar Hayssam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu (SIE), Patruşev (FSB), Brennan (CIA) şi Omar Hayssam

  Nu mai târziu decât luna trecută Traian Băsescu i-a primit la Cotroceni pe cei mai cunoscători cetăţeni ai lumii: şeful FSB şi şeful CIA. O lună mai târziu forţe de securitate româneşti au o intervenţie în Siria şi îl capturează pe Omor Hayssam.

 • VIDEO Omar Hayssam, numele asociat cu prăbuşirea economică a unui oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Omar Hayssam, numele asociat cu prăbuşirea economică a unui oraş

  De numele lui Omar Hayssam se leagă cea mai neagră perioadă din istoria oraşului buzoian Nehoiu. Sirianul a falimentat fabrica Foresta Nehoiu, prin fraude economice, lăsând fără loc de muncă peste o mie de oameni. În 2010, procurorii DIICOT au dovedit infracţiunile economice care au generat prăbuşirea fabricii de prelucrare a lemnului din Nehoiu, iar sirianul a primit trei ani de închisoare cu executare.

 • Omar e gata să vorbească?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omar e gata să vorbească?

  De dimineaţă, când mai toată lumea se gândea că va urma un weekend călduros, cu ieşit la terase şi băut bere, a explodat bomba: Omar Hayssam e în Bucureşti, vioi, fără metastaze şi a ajuns într-un loc de durere şi întristare.

 • Revenirea lui Omar Hayssam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revenirea lui Omar Hayssam

  Omar Hayssam nu numai că revine senzaţional în ţară, dar readuce cu el în actualitate o sumedenie de probleme care îşi aşteaptă răspunsul. Se exprimă speranţa că va vorbi.

 • Hayssam Khaled Omar - prima piesă căzută într-un Domino abia început
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hayssam Khaled Omar - prima piesă căzută într-un Domino abia început

  Hayssam, acest ex-partener de dialog, evident pragmatic, al unor figuri cunoscute, consacrate, încă prezente în arena politică internă, a fost returnat autorităţilor române de oficiali sirieni, care au demonstrat astfel că se ţin de cuvânt, respectă acordurile bilaterale şi deţin puterea reală, dincolo de sincopele războiului civil, la Damasc.

 • Hayssam şi revanşa statului român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hayssam şi revanşa statului român

  Recuperarea lui Hayssam este importantă. Epoca privilegiilor de grup şi a negocierilor subversive începe să apună. Eclipsa autorităţii publice care întreţine un climat de relativitate faţă de lege se apropie de sfârşit. Managementul instituţional al fricii colective faţă de aplicarea legii începe să funcţioneze şi în România.

Modifică Setările